glizda2 09.10.06, 00:25 Doszły mnie słuchy , że GW w Poznaniu opuszcza wierny pitbul Agory Błażej Wandke.Co się dzieje że firma zwalnia tak wiernego pracownika, który by niektóre częsci ciała dał sobie odrąbac za matkę Agorę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
redakcja_poznan Re: zwolnienia w GW 09.10.06, 09:57 To prawda. Zmieniam pracę. Pod koniec października pożegnam się z forumowiczami, a od 1 listopada będę w innym medium. __________ pozdrawiam Blazej Wandtke Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: zwolnienia w GW 09.10.06, 09:58 Dlaczego??:(( Kto teraz będzie o nas dbał?? Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: zwolnienia w GW 09.10.06, 09:59 Czy już wiadomo, kto będzie forumowym cenzorem? Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: zwolnienia w GW 09.10.06, 10:04 Czy to takie ważne?? Dla mnie to bez różnicy!! Błażej odchodzi!!:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: zwolnienia w GW 09.10.06, 10:12 dobrusia_to_ja napisała: > Czy to takie ważne?? [...] To jest bardzo ważne. Dobrze wiesz, że do - jak to określiłaś - opieki na nami potrzeba osoby nadinteligentnej. A że z Błażejem będzie żal się żegnać, to się zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koll Jak tak mozesz mowić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 12:31 GW przechodzi terapie szokową, bo spadaja zyski Agory. Zyski spółki to rzecz swieta, za ktora mozna pokroić ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: zwolnienia w GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 11:02 W innym? Gazeta, radio, TV? Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_poznan Re: zwolnienia w GW 09.10.06, 11:57 Drukowanym. Więcej wolałbym nie pisać. Nie chcę korzystać z dotychczasowego miejsca pracy, by reklamować następne. __________ pozdrawiam Blazej Wandtke Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: zwolnienia w GW 09.10.06, 12:03 Odezwie się Pan do nas z nowego miejsca?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: zwolnienia w GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 12:09 Ciekawe. Drukowane sa G poznanska, glos wlkp, tygodnik nr 1 i to chyba wsztystko. Chyba ze powstaje jakies nowe cudo :D a po czym Pana poznamy? Bedzie mozna pana gdzies poczytac? Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: zwolnienia w GW 09.10.06, 15:51 redakcja_poznan napisał: > Drukowanym. Więcej wolałbym nie pisać. Nie chcę korzystać z dotychczasowego > miejsca pracy, by reklamować następne. ### I tak Cie znajdziemy i zrobimy burdel na tamtejszym forum;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: zwolnienia w GW IP: *.poz.zigzag.pl 09.10.06, 11:21 A ja żałuję. Cenzura - jeżeli już musiała być - to była w granicach rozsądku. Nie przesadzał. ŻYCZĘ POWODZENIA W NOWEJ PRACY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malkontent Re: zwolnienia w GW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.06, 13:32 To może na odchodnym zrezygnowałby Pan z obowiązku logowania na forum Poznań w celu założenia wątku? Pomysł się średnio sprawdził. Odpowiedz Link Zgłoś
mankut400 Re: zwolnienia w GW 10.10.06, 12:13 redakcja_poznan napisał: > To prawda. Zmieniam pracę. No cóż, pozostaje życzyć powodzenia. Ja pozytywnie odbieram Pana pracę ("cenzura" była raczej celna - dotyczyła bluzgów, których mamy dosyć na co dzień, a nie dyskusji merytorycznych) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qquuuuu a Bojarscy? IP: 195.149.124.* 09.10.06, 11:05 O jednego zu viel. Może nawet o dwóch... Odpowiedz Link Zgłoś
s.k.i.n Re: zwolnienia w GW 09.10.06, 18:06 za mało żąrliwie żeś ścigał antysemitów... ci co cię pilnowali doniesli do centrali no i oberwało ci się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek Re: zwolnienia w GW a lustracja . IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.10.06, 23:03 Zaobserwowalem , ze GW zwalnia zwykle starszych wiekiem dziennikarzy , czesto ludzi w swoich miastach bardzo popularnych i nawet zasluzonych. Czy nie jest przypadkiem tak , ze zwalnia sie ludzi z przeszloscia (TW) zanim wejdzie w zycie ustawa lustracyjna , ktora ma przepedzic z mediow komunistycznych szpicli ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Anonim chyba TW Ketman-Maleszka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 23:09 ...bedzie na tyle niezbedny, ze "matuszka-gazieta" sie go nie pozbedzie, nawet w tych trudnych czasach? Przeciez i on jest zasluzony - zwlaszcza dla resortu. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_poznan Re: zwolnienia w GW a lustracja . 11.10.06, 10:45 Rozumiem niezalogowany Ryśku, że sugerujesz czyjąś agenturalną przeszłość? Spróbuj wygłosić taką sugestę prosto w twarz. Czekam z niecierpliwością. __________ Blazej Wandtke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śliwczyński Oferta pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 11:29 A ja akurat poszukuję dziennikarzy do "Wiadomościach Wrzesińskich" (lokalna gazeta roku 2005 naszego kraju według zarządu głównego SDP) - zapraszam do rozmów, 508 161 542 lub 61 4374 953 lub w.sliwczynski@wrzesnia.info.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: zwolnienia w GW a lustracja . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 11:41 O, netpojedynek? Tylko nie w twarz. :) Ale przechodzi Pan do już istniejacych mediow drukowanych czy powstaje jakas nowa gazeta :D? Przydałoby sie cos ozywczego na tym naszym lokalnym ryneczku. Odpowiedz Link Zgłoś