Dodaj do ulubionych

Polanka VI etap - tramwaj

IP: *.europe.hp.net 12.10.06, 11:32
czy ktos mieszka na polance od strony tramwaju? czy halas od tramwaju jest
uciazliwy? bede wdzieczna za info
Obserwuj wątek
    • Gość: mirek s Re: Polanka VI etap - tramwaj IP: *.dyn.optonline.net 12.10.06, 14:45
      niestety tak! ja mieszkam i zaluje, na poczatku wudawalo sie ze bedzie ok ale
      teraz to poprostu zero spokoju mamy! mysimy aby sprzedac to mieszkanie i kupic
      gdzies indziej. a szkoda, bo podoba mi sie tu.
      • hubymac Re: Polanka VI etap - tramwaj 13.10.06, 03:58
        No jak? Delektujcie sie tymi swoimi pseudoapartamentami.... Trzeba miec z
        deklem zeby rzucac sie na cos takiego wczesniej nie sprawdzajac. Jak slysze te
        pianie wszystkich o tej POlance to na konwulsje mi sie zbiera. Za te pieniadze
        postawilem chate za poznaniem i delektuje sie spokojem a nie pielgrzymkami pod
        oknem
        • Gość: elbra Re: Polanka VI etap - tramwaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 12:46
          to ciekawe, bo w innym wątku piszesz, że mieszkasz poza polską
          • Gość: mirek Re: Polanka VI etap - tramwaj IP: *.dyn.optonline.net 17.10.06, 00:53
            chyba cie pogielo. moze chodzi o kogos innego ale jedynym miejscem zagranica to
            bylem w niemczech. kurde, z kad to wzieles?????? ale jaja
            • Gość: elbra Re: Polanka VI etap - tramwaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.06, 11:19
              Coś ty ;-)))
              Chodzi o hubymac, który na innym wątku pisze że mieszka za granicą, chyba wróci
              i przymierza się do zakupu mieszkania, w na tym wątku pisze, że wybudował chatę
              za Poznanie za takie same pieniądze jakie wydaliśmy na zakup mieszkań na
              Polance.
          • Gość: mirek Re: Polanka VI etap - tramwaj IP: *.dyn.optonline.net 18.10.06, 15:20
            elbra,aha to sorki, ale sie zdziwilem myslalem ze mowisz u mnie hi hi hi.
    • Gość: dzurga Re: Polanka VI etap - tramwaj IP: 62.29.138.* 13.10.06, 09:20
      Ja z kolei mieszkam na Milczanskiej (to to osiedle Budiemxu po drugiej stronie torow) w skrajnym bloku od tramwaju.
      I jakos nie uwazam zeby tramwaj mi przeszkadzal w zyciu. Owszem slychac go ale wszedzie w miescie slychac jakies halasy. A to smigajace samochody, a to tramwaje.
      Dla mnie jest to tak naturalne, ze zupelnie nie zwracam uwagi na ten tramwaj.
      Mnie np. meczy cisza. Jak wyjade na dzialke to zasnac nie moge ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka