IP: *.*.*.* 10.11.01, 16:49
Czemu studenci tej waszej gownianej uczelni sa tacy przekonani o swojej
wiekszosci? Ci kolesie wszedzie w Polsce zgrywaja wielkich paniczow.
Tylko w Warszawie czuja respekt.
MOZE DLATEGO ZE WIEDZA ZE I TAK PRZYJDA TU SKAMLEC O PRACE???
Obserwuj wątek
    • andrenalin Re: AE Poznan 10.11.01, 17:41
      Niejaki "hans" to zwykła zakompleksiona miernota intelektualna nie potrafiąca
      się poprawnie wysłowić. Szkoda czasu na dyskusję z nim.
    • Gość: wiadomo Re: AE Poznan IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 19:42
      Gość portalu: hans napisał(a):

> Czemu studenci tej waszej gownianej uczelni sa tacy przekonani o swojej
      > wiekszosci? Ci kolesie wszedzie w Polsce zgrywaja wielkich paniczow.
      > Tylko w Warszawie czuja respekt.
      > MOZE DLATEGO ZE WIEDZA ZE I TAK PRZYJDA TU SKAMLEC O PRACE???

Hans Kloss?? nie to jakis niezly debil z tego hans jakis palant ktorego ktos z AE
      wyprzedzil w wyscigu o dobra prace! a pozniej nam zarzucaja ze forum jest takie...
      W Warszawie czuja respekt hahahhaha ja nie czuje zadnego respektu co najwyzej
      smrod tej megawsi jaka jest Warszawa !

• Gość: alojz Re: AE Poznan IP: 10.0.0.* 12.11.01, 11:43

> W Warszawie czuja respekt hahahhaha ja nie czuje zadnego respektu co najwyzej
        > smrod tej megawsi jaka jest Warszawa !
        >

Nikt cie do Warszawy nie zaprasza i wcale nie ma takiego obowiazku zebys do niej
        przyjezdzal!!!
        • manson Re: AE Poznan 15.11.01, 01:45
          ale to jest stolica która powinna być wizytówką. A jest jedynie wielką kupą
          społeczności zamieszkałej z zawszałych chatach z każdej epoki architektury.O
          komunikacji nie wspomnę...
          • Gość: alojz Re: AE Poznan IP: 10.0.0.* 16.11.01, 14:10
            manson napisał(a):

> ale to jest stolica która powinna być wizytówką. A jest jedynie wielką kupą
            > społeczności zamieszkałej z zawszałych chatach z każdej epoki architektury.O
            > komunikacji nie wspomnę...

tak na samym poczatku, to o jakim ty miescie dokladnie mowisz??? jak dlugo w
            Warszawie zyje, tak nie zdarzylo mi sie jeszcze widziec tu chat!!!A w kwestii
            komunikacji, to proponuje, zebys sobie porownal rozklad autobusow i tramwajow w
            Warszawie i Poznaniu- wtedy jest szansa na wiekszy obiektywizm z twojej strony
            (jestem gotowy podeslac ci kilka wybranych przez ciebie rozkladow!!!)

• Gość: pozn Re: AE Poznan IP: *.icpnet.pl 16.11.01, 22:53
              jeżeli chodzi o rozkłady jazdy bezdyskusyjnie wygrywa Poznan, z Waszych nie
              mozna nic wyczytac, nie ma tam nawet listy przystankow, jezeli chodzi natomiast
              o ilosc linii, to i tak jest ich u Was zdecydowanie za malo
            • manson Re: AE Poznan 23.11.01, 03:56
              kolego, byłem w warszawie nieraz i widzę praktyczne tylko "metro". Po drugie -
              autobusy to prawie same stare Ikarusy albo jelcze - nowoczeny man lub neoplan
              to rzadkość. W poznaniu standardem są niskopodłogowe autobusy, choć nie brakuje
              i starych - ale proporcje są odwrotne. A wyjazd z lotniska - 0 3 w nocy
              wracałem z Okęcia i znaków wyjazdu na Poznań - ŻADNYCH!!!!-to fakty!!
              Chaty to była przenośnia, a powiedzmy sobie szczerze-reprezentacyjny wizerunek
              miasta tj.Dworzec Centralny,PKIN,Plac Defilad(targowisko!),dziewiętnastowieczne
              kamienice na wysokości hotemu Forum,mariott i obleśne bydynki Galerii Centrum -
              to jest mieszanka wybuchowa!!! "stolica azji..."-to bardziej pasuje.
    • Gość: lol Re: AE Poznan IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 22:46

Ocho! Kolejny pan prowokator z małym członkiem. Powodzenia wierzę że w
      Warszawie znajdziesz odpowiednią pompkę aby go powiększyć. W końcu po SGH cię
      na to stać :)))
    • Gość: papillon Re: AE Poznan IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 00:08
      studenci SGH, ci normalni, czesto mowia mi, ze na AE rzeczywiscie sie czegos
      mozna nauczyc, a na ich uczelni zbija sie baki i skamle o poprawke z 5 na 6 (bo
      czego sie nie robi dla sredniej, prawda???)
    • Gość: P.B Re: AE Poznan IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 14:27
      Gość portalu: hans napisał(a):

> Czemu studenci tej waszej gownianej uczelni sa tacy przekonani o swojej
      > wiekszosci? Ci kolesie wszedzie w Polsce zgrywaja wielkich paniczow.
      > Tylko w Warszawie czuja respekt.
      > MOZE DLATEGO ZE WIEDZA ZE I TAK PRZYJDA TU SKAMLEC O PRACE???

Bo to jest najlepsza szkoła ekonomiczna w Polsce!
    • Gość: skamlaca Re: AE Poznan IP: *.icpnet.pl 11.11.01, 15:00
      Jasne, osle, na pewno polece skamlec - nie znizam sie nigdy do tego, poza tym
      jesli czlowiek jest uczciwy, potrafi pracowac i pracuje dobrze, to nie musi
      skamlec - a z tego pewnie wynikaja Twoje komplesky.

A moze to i jest najlepsza uczelnia (jak mowi P.B.), ja nie narzekam, choc na
      pierwszym roku bylam bardzo bliska zrezygnowania. w tej chwili jest ok, jestem
      zadowolona - ale nie ukrywam, ze cos jest w tym co mowi ten palant (pomijam
      jego sposob wyrazania swojego zdania - zalosny!), bo studenci AE faktycznie
      maja nienajlepsza opinie wsrod studentow innych uczelni - wiem, bo znajomi
      studiujacy na UAM, AR,PP powtarzaja mi rozne teksty - i faktycznie sa tu snoby,
      megalomani, co to mysla, ze sa juz wielkimi biznesmenami - choc, gowniarze,
      dopiero sie ucza, sa ludzie przekonani o wlasnej intelektualnej wyzszosci nad
      innymi - ale czy na innych uczelniach takich dupkow nie ma? tu moze po prostu
      bardziej to widac. ale studiuja tu tez fajni ludzie - ja nie narzekam, byc moze
      to moj kierunek, bo na innych obserwuje rozne rzeczy.
      W kazdym razie opinia taka jest (zreszta Prawo ma nielepsza opinie).
      Np. znajomi mowili mi, ze tylko na AE studenci pozyczaja sobie notatki za
      oplata:)))) nie spotkalam sie z tym osobiscie, ale nie dam glowy, ze niektore
      łosie tu studiujace nie robia tego.
      W kazdym razie ja mam gdzies to, co mowia, bo ja nie uwazam, zebym taka byla, a
      ze ktos ma kompleksy i az z Warszawy krzyczy, ze "panicze z AE"... az zal sie
      robi.
      pozdrawiam
      i ide dalej skamlec...:))))))
      heja!
    • Gość: ethanol Re: AE Poznan IP: 151.112.27.* 12.11.01, 03:13
      studenci poznanskiej AE sa przekonani o swojej wiekszosci ???
      Moze faktycznie jest ich najwiecej. Nalezalo by policzyc i sie sprawa wyjasni.
    • Gość: ethanol Re: AE Poznan IP: 151.112.27.* 12.11.01, 03:14
      studenci AE (nie tylko w poznaniu) sa zazwyczaj kiepscy z matematyki :))))
      • Gość: student Re: AE Poznan IP: *.icpnet.pl 12.11.01, 14:37
        moze i sa kiepscy, ale prosze z tego wylaczyc studentow informatyki i ekonometrii.
        poza tym to uczelnia ekonomiczna - matma na wyzyszym poziomie jest m.in.
        (nielicznymi zreszta) wlasnie na powyzszym kierunku, a na reszcie jest jej mniej,
        ale w koncu to nie "Matematyka".
        Jednak uwazam, ze jakis poziom w dziedzinie matmy kazdy powinien soba
        reprezentowac, bo matematyka to krolowa nauk i co do tego nie ma chyba
        watpliowsci.
        jak rozumiem kolega ethanol - zwiazany z matma na uniewerku lub PP? (w trakcie,
        czy pewniej juz po?) pozdrawiam!

• Gość: student Re: AE Poznan IP: *.icpnet.pl 12.11.01, 14:38
        ale nie studenci informatyki i ekonometrii:)))

• Gość: Z. Re: AE Poznan IP: *.as2.man.portone.com 12.11.01, 21:53
          Na kazdej uczelni sa lepsi i gorsi studenci, dlatego bylabym daleka od
          generalizowania uzdolnien matematycznych. Osobiscie matematyke mialam z Matloka
          i uwazam, ze byla na calkiem przyzwoitym poziomie. Studenci kierunku ekonomii
          musieli tez borykac sie z ekonomia matematyczna; to dopiero byla perelka wsrod
          przedmiotow! AE jest chyba calkiem fajna uczelnia i Ci co chcieli,(chca) na
          pewno wezma z tego to, co najlepsze. Ja obronilam sie w zeszlym roku i teraz
          robie MBA w Stanach. Uwazam, ze jestem AE dalo mi solidne podstawy teoretyczne.
          A jestem tu dlatego, bo nie chcialam "skomlec o prace" w kraju pograzonym w
          recesji. Pozdrawiam Poznan, a szczegolnie studentow AE! Czy w MacZaku dalej
          robia te pyszne hamburgery i zapiekanki?
          • Gość: ethanol Re: AE Poznan IP: 151.112.27.* 12.11.01, 23:01
            sorki student jesli cie urazilem :))
            tak troche zlosliwie to powiedzialem :)))
            kiedys z kumplem udzielalem tlumom studentow z AE korkow z matmy przed
            egzaminem i poziom byl co najmniej zenujacy. Ale masz racje na informie sa
            ludzie kumaci z matmy. A studiowalem i na PP i na uniwerku i bynajmniej nie
            matematyke :))))
            • Gość: student Re: AE Poznan IP: *.icpnet.pl 13.11.01, 23:28
              Gość portalu: ethanol napisał(a):

> sorki student jesli cie urazilem :))
              > tak troche zlosliwie to powiedzialem :)))
              > kiedys z kumplem udzielalem tlumom studentow z AE korkow z matmy przed
              > egzaminem i poziom byl co najmniej zenujacy. Ale masz racje na informie sa
              > ludzie kumaci z matmy. A studiowalem i na PP i na uniwerku i bynajmniej nie
              > matematyke :))))

no problem,ethanol:)
              a zgadzam sie,ze niektorzy potrzebuja korkow - i to bardzo!:)) ale matma jest
              obowiazkowa dla wszystkich na AE, a wielu ludzi nie zdawalo matmy na wstepnych,
              matury z matmy pewnie tez nie, to walcza potem. a prof.Matloka - wywodzacy sie
              zreszta z uniwerku, to swietny wykladowca - jedne z lepszych wykladow, nie dosc,
              ze sie czlowiek nie nudzi, to jeszcze mozna sie sporo nauczyc. naprawde madry
              facet.
              a co studiowales?
              pozdro, student(-ka, wlasciwie:))
          • Gość: Marek Re: AE Poznan IP: 150.254.204.* 13.11.01, 11:05
            Tak, w McZaku dalej serwuja wysmienite hamburgery, hot-dogi i zapiekanki. Od
            pazdziernika podniesli o pare groszy ceny, ale nie jest zle. Niestety nie ma
            juz tego slodkiego sklepiku Goplany na Taylora, gdzie mozna sie bylo zaopatrzyc
            w rozne slodkosci na wyklad. Teraz tam jest kolejny fast food.
            • Gość: gg Re: AE Poznan IP: *.univ.trieste.it 13.11.01, 13:00
              Skandal! Jak mozna bylo zmienic Goplanke na fast-food! Ktos tam w ogole cos
              kupuje?
              • th0mas Re: AE Poznan 13.11.01, 15:11
                ja na moją szkółkę nie narzekam. fakt, trafia sie czasem jakis glupek z tytulem
                doktora, ale to mniejszosc. a czy w warszawie czujemy respekt? mialem
                przyjemnosc pracowac z kilkoma osobabi z sgh (spoko ludzie zresztą) i czasem
                jak opowiadali co tam sie dzieje na zajęciach to dochodzilem do wniosku, ze ae
                ma sie calkiem nie zle.
                a pan hans niech sie dowie, ze pracodawcy z warszawy wolą wybierac studentów z
                innych miast niz z warszawy, bo nie są tak zarozumiali i przekonani o swojej
                wyzszości.latwiej pracuja w grupie, a to dzieki temu, ze u nas nie ma takiego
                wyscigu szczurow jak na sgh i walki o kazdy glupi stopien.
                pozdrowienia
            • Gość: Z. Re: AE Poznan IP: *.as2.man.portone.com 13.11.01, 18:47
              Powaznie? Szkoda...Byla tam taka sympatyczna kobietka, a ja sie tam
              zaopatrywalam w kokosanki.
              • Gość: W Re: AE Poznan IP: *.icpnet.pl 16.11.01, 23:18
                U kogo bylas na seminarium? Zastanawiam sie czy nie konczylysmy razem?
                Pozdrawiam
                • Gość: Z. Re: AE Poznan IP: *.as1.man.portone.com 19.11.01, 02:07
                  Na seminarium bylam u szanownej Prof. Wojtasieicz, a Ty?
          • Gość: maynard Re: AE Poznan IP: *.poznan.multinet.pl 14.11.01, 16:23
            Gość portalu: Z. napisał(a):

> Pozdrawiam Poznan, a szczegolnie studentow AE! Czy w MacZaku dalej
            > robia te pyszne hamburgery i zapiekanki?
            Pozdrowienia, robia oj robia

• manson Re: AE Poznan 15.11.01, 01:48
        ...powiedział historyk do archeologa, który o matematyce wie tyle co
        rozwiązywać równania.
    • manson Re: AE Poznan 15.11.01, 01:55
      AE w Poznaniu jest najlepsza. Prawda i to że nie ma uczelni na której byliby
      wszyscy idealni, dlatego gdziekolwiek pójdziesz -wszędzie trafisz na idiotów.
      To że humaniści biorą korki np: z matmy świadczy o wysokim poziomie nauczania.
      Sam się o tym przekonałem, nie potrzebując zresztą korków.
      AE w Poznaniu kształci przyszłych przedsiębiorców, SGH - polityków.Dziękuję,
      wybrałem to pierwsze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka