Dodaj do ulubionych

TK Echostar

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 15:30
Witam,
Jakie sa wasze doswiadczenia w zakresie wsolpracy z ta firma? Ja probuje od 3
tygodni sie do nich bezkutecznie dodzwonic, jak bylem u nich raz w biurze,
pani ze zlosliwym usmiechem na twarzy powiedziala mi, ze mojego bloku nie
obsluguja, chociaz moj zarzadca powiedzial mi ze to wlasnie oni, a poza tym
ich reklame znalazlem w swojej skrzynce. Nie wiem. czy wrato sobie nimi
zawracac glowe. Skoro teraz od 3 tygodni nie moge sie dodzwonic, nie odpisuja
rowniez na moje maile, to co bedzie jak juz bede korzystal z ich uslug i np
bede chcial zglosic awarie...
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomek Re: TK Echostar IP: *.edica.pl 27.10.06, 16:01
      Daj sobie z nimi spokój.
      Ja zamówiłem u nich net. Czekałem miesiąc. Dzień przed instalacją pani
      zadzowniła że instalacja kosztuje 49zł. (wcześniej było że za 1zł)
      Dodzwonić się do nich nie idzie, tak jak piszesz.
      Na mejle nie odpowiadają - dokładnie tak.

Szkoda zachodu, taka jest moja opinia.
      • Gość: mmonia8484 Re: TK Echostar IP: *.centertel.pl 28.10.06, 11:57
        Zgadzam się z przedmówcami, dodzwonić sie nie można, olewają klienta itp.
        No ale że na moim terenie byli najtańsi - zdecydowałam się, wczoraj założyli
        Internet - na razie jest ok....
        Eh... niefajnie jak firma ma pozycję "monopolisty na określonym rejonie" - takie
        rzeczy to na porządku dziennym.
        • Gość: wieno Re: TK Echostar IP: *.man.poznan.pl 30.10.06, 09:33
          Jeżeli jest to Studio Echostar to ja na Winogradach nie miałem żadnego
          problemu - korzystałem z internetu i telefonu, wszelkie zmiany dokonywane bez
          problemu, jakoś nie miałem problemu z dodzwonieniem się do biura itd.
    • Gość: Lipton Re: TK Echostar IP: *.echostar.pl 03.11.06, 17:31
      Mam podpisana umowe od ponad 2 lat, z netem wszystko ok, ale tak jak pisza
      wszyscy, jezeli chcesz cos zmienic, to list polecony mail i jeszcze telefon, a
      nie daj Bóg jakies problemy techniczne, to chlopaki od "serwisu" zleja Cie totalnie.
      Co do telewizji nie ma miesiaca- podkreslam przez 2 lata, zeby byly wszystkie
      programy, nie bylo dnia zeby byl caly pakiet programowy sprawny. Moja ocena to
      3+ ten plus pewnie dlatego, ze za 2 miesiace koncze z nimi umowe i podchodze do
      tego z pewna ulga.
      PS. Wole echostar niz TP.SA
      • Gość: piotr Re: TK Echostar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 17:47
        Dzieki za opinie. Ja sie wkurzylem, nie chca klienta to go nie beda miec i
        wzialem sobie telewizje n. Minus - brak polsatu i programow regionalnych.
        Plusy - cyfrowa jakosc, tanszy abonament, standard HD (jak oczywiscie uda mi
        sie namowic zone na zakup odpowieniego telewizora :) )
        • Gość: rapgra.com Re: TK Echostar IP: *.icpnet.pl 19.01.07, 03:33
          Brzmi jak tekst reklamowy...Ja wole Cyfre+ - duzo wiekszy wybor kanalow, tez
          CYFROWA jakosc i przede wszystkim 8 kanalow filmowych PREMIUM. 4xCanal +, 2xHBO
          i 2xCinemax.

n Ci tego nie da ;)
          • Gość: piotr Re: TK Echostar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 08:30
            Miałem kiedyś Cyfrę i nie byłem jakoś wniebowzięty. Na knałach filmowych
            premiera raz na miesiąc a potem co chwile powtórki. Cinemax na N tez jest. I
            poza tym ja nie chce płacić 100 zl za tv, a skoro mowa o 8 kanalach filmowych
            to pewniegdzies tyle trzeba placic, prawda?
    • Gość: misiak Re: TK Echostar IP: *.echostar.pl 03.11.06, 19:46
      Dajsobie z nimi spokój. Totalna porażka. Brak kanałów, olewka klienta, internet
      zamulony. Na szczęście mam umowe z nimi na internet do końca miesiaca i nie
      przedłużam.
    • Gość: Arni Re: TK Echostar IP: *.icpnet.pl 03.11.06, 21:30
      Zlewka totalna to mało powiedziane.
      Wg mnie to jakiś krzak jest a nie firma.
      Albo już mają tylu klientów że nie potrzebują kolejnych, bo teraz to tak wygląda.
      Mają klieta głęboko w ... wiadomo gdzie.
      Jak najdalej od nich !!!
      • Gość: hovercraft Re: TK Echostar IP: *.dalkia.poznan.pl 19.01.07, 08:49
        Jednym słowem TRAGEDIA. Zupełne ignorowanie klienta, na zmianę szybkości
        czekałem 3 miesiące - miało być za tą samą cenę ale usiałem napisać wniosek ( w
        INEA np. automatycaznie, średnio raz na pół roku sami podnosili szybkość
        transferu). W końcu powiedzieli mi, po wielu kontaktach (bardzo trudnych -
        telefonów nie odbierają, pisma ignorują i.t.d.) że niestety żeby zwiększyć
        transfer muszę płacić o 50 % więcej. Jeśli się na to zgadzam, to od ręki
        zwiększą mi transfer - warunek że zapłacę większą kwotę już za miesiąc który
        był w trakcie!!! I rzeczywiście, w ciągu kilku godzin wszystko działało. I
        teraz płacę 1,5 x tyle za transfer o połowę niższy niż miałem w inei. Uciekać
        jak najdalej od nich, nie jest to firma z którą komukolwiek polecam kontakt.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka