Dodaj do ulubionych

forum lecha-dlaczego?

IP: *.icpnet.pl 31.03.03, 23:27
dlaczego czuje sie tam jak na jakims pikniku, gdzie kazdy slodzi adminom.
wszytsko kasuja co kluci sie z polityka klubu. totalna manipulacja i
propganda. prawie zadnej krytyki.

atmosfera slodkopierdzaca, z mocnymi wplywami majchrzaka.

sic!
Obserwuj wątek
    • Gość: AI Re: forum lecha-dlaczego? IP: *.icpnet.pl 31.03.03, 23:43
      Gość portalu: obiektyw napisał(a):

> dlaczego czuje sie tam jak na jakims pikniku, gdzie kazdy slodzi adminom.
      > wszytsko kasuja co kluci sie z polityka klubu. totalna manipulacja i
      > propganda. prawie zadnej krytyki.
      >
      > atmosfera slodkopierdzaca, z mocnymi wplywami majchrzaka.
      >
      > sic!

Zadnego wplywu Majchrzaka. Strona jest tworzona przez kibicow i forum Lecha
      jest oficjalnej stronie UZYCZONE!!! Nikt adminom slodzic nie musi .
    • Gość: klaifert Re: forum lecha-dlaczego? IP: 212.180.134.* 01.04.03, 00:59
      jak nie lubie melodramatow, to ich nie ogladam...
      • telewizja.trwam Bez zgody Majchrzaka nic nie może się ... 01.04.03, 10:02
        ... ukazać na tej stronie.
        Ta strona jest manipulowana. I śmierdzi od niej gównem i wazeliną !
    • redakcja Re: forum lecha-dlaczego? 01.04.03, 10:22
      Prosze o umiar w epitetach wobec konkurencji. A jesli juz chcecie rzucac
      bluzgi, to wystapcie z otwarta przylbica i podpiszcie sie imieniem i
      nazwiskiem.
      Prosze
      Blazej Wandtke
      • Gość: jeremi Re: forum lecha-dlaczego? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 01.04.03, 10:32
        redakcja napisała:

> Prosze o umiar w epitetach wobec konkurencji. A jesli juz chcecie rzucac
        > bluzgi, to wystapcie z otwarta przylbica i podpiszcie sie imieniem i
        > nazwiskiem.
        > Prosze
        > Blazej Wandtke

Gdzie w tym wątku są epitety i bluzgi?? Bo ja ich nie widzę..
        • Gość: Camara Re: forum lecha-dlaczego? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.03, 10:36
          Te mistrzu z "telewizji.trwam" - Ty z pewnoscia masz wiele do powiedzenia w
          sprawach manipulacji. Ale w pozostałych bardzo mało.
          Bez pozdrowień czarna hieno.
        • redakcja Re: forum lecha-dlaczego? 01.04.03, 10:41
          Smierdziec
          wazeliniarstwo
          gowno
          Gdyby tych slow uzyto pod adresem GW, to bym przelknal, bo sie przyzwyczailem
          do specyficznych metod polemiki z ”Gazeta”. Glupio mi jednak jesli w ten sposob
          sa okreslani starzy znajomi z forum Lech Poznan i Sport.
          Dlatego prosze o bardziej konstruktywna krytyke.
          Blazej Wandtke
          • Gość: jeremi Re: forum lecha-dlaczego? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 01.04.03, 10:48
            Rozbrajacie mnie. Na tym forum spotyka się wypowiedzi wręcz ociekające
            wulgaryzmem i nie reagujecie. A tu tu uznajecie za wielki epitet
            słowa "śmierdzieć" i "wazeliniarstwo".
            • redakcja Re: forum lecha-dlaczego? 01.04.03, 10:51
              No i OK!
              Chce byc uprzejmy i czuje sie rozbrojony.
              A tak swoja droga, to mocno sie zastanawiam nad ostrzejszym moderowaniem.
              Co Ty na to
              • Gość: jeremi Re: forum lecha-dlaczego? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 01.04.03, 11:11
                Szczerze mówiąc mam mieszane uczucia. Z jednej strony jest nieskrępowana
                swoboda wypowiedzi, co stanowi ogromną siłę i zaletę internetu. Przez sieć
                każdy może wypowiedzieć co myśli i jakie ma zdanie na dany temat. A, że nasze
                społeczeństwo klnie jak szewc, no to w tych wypowiedziach spotyka się mnóstwo
                wulgaryzmów. Mi tam one nie przeszkadzają, choć sam staram się ich nie używać,
                a przynajmniej mamy obraz kultury Polaków:))) Z drugiej strony zdaje sobie
                sprawę, że wielu ludzi te bluzgi drażnią, a czasem może zajrzy tu jakieś
                dziecko. Reasumując, ciesze się, że to ja nie muszę administrować tym forum i
                podejmować decyzji o usuwaniu wątków:))
                • Gość: Szczery Forumowicz Błażej ! Weź to wszystko krótko za mordę ! IP: *.chello.pl 01.04.03, 13:20
                  Powyrzucaj, zabanuj, wypierdol, zgnieć, nie dopuść, weź za ryj itp. !!!

Przecież o tym marzyłeś całe życie. Nareszcie możesz się dowartościować biedny
                  i głęboko sfrustrowany Błażejku.
                  Żal mi Ciebie.
                  • redakcja Re: Błażej ! Weź to wszystko krótko za mordę ! 01.04.03, 13:48
                    Mi też. Ale Ciebie
                  • redakcja Re: Błażej ! Weź to wszystko krótko za mordę ! 01.04.03, 13:52
                    Bardzo dziekuje za konstruktywna opinie
              • Gość: klaifert Re: forum lecha-dlaczego? IP: 212.180.134.* 01.04.03, 13:58
                za duzo sie na forum GW nie udzielam, takze moze nie powinienem sie wypowiadac.
                lecz jest to ciekawa kwestia - uwazam, ze moderowanie ma sens - wystarczy
                popatrzec na wypowiedzi czytelnikow pod wiekszoscia artykulow - dno i babelki :(

• Gość: guerra Re: forum lecha-dlaczego? IP: *.icpnet.pl 01.04.03, 18:24
                  jeremi włącz wsteczny i wjedź w ślepą uliczkę...acha i żeby do głowy ci nie
                  przyszło wrzucanie jedynki
                  • Gość: jeremi Re: forum lecha-dlaczego? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 01.04.03, 18:29
                    Gość portalu: guerra napisał(a):

> jeremi włącz wsteczny i wjedź w ślepą uliczkę...acha i żeby do głowy ci nie
                    > przyszło wrzucanie jedynki

Ale masz dowcip. Zamiast udzielać się w WL powinieneś założyć kabaret. Tam
                    Twoja głupota będzie mniej szkodliwa.
                    • Gość: k_k_s Re: forum lecha-dlaczego? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.03, 18:41
                      JEREMI!
                      A ja Ci proponuje żebyś tak na 10 różnych forach otworzył po kilkanaście wątków
                      typu:
                      Żale do prezesa Majrzaka
                      Żale do chuliganów
                      Żale do Wiary LEcha
                      Żale do piłkarzy
                      Żale do forum Lecha
                      Żale do dopingu
                      Żale do forumowiczów
                      Żale do ...
                      ...
                      • kome Re: forum lecha-dlaczego? 01.04.03, 18:52
                        do red.Wandtke i adminow: czas najwyzszy zaczac moderowac forum poznaskiej
                        gazety bo niestety ma coraz nizzsze loty :( nie bede pisal jacy goscie na
                        naszym forum przoduja w obrazaniu forumowiczow( mam na mysli nie tylko podfora
                        ale przede wszystkim na glownym forum [...]

Jeremi, najkrocej jak moge i umiem: po prostu do pewnych rzeczy jeszcze nie
                        dorosles-przygladam sie Toboe od dluzszego czasu i ... raczej sie nie myle
                        niestety
                        jezeli myslisz ze znalazles goscia z ktorym sie bedziesz mogl teraz wyklocac i
                        udowadniac sew tezy to jestes w bledzie! bez pozdrowien
                        • Gość: jeremi Re: forum lecha-dlaczego? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 01.04.03, 20:40
                          Widzę, że powstała moda na jechanie na mnie, no cóż pewnie prawda w oczy kole:)
                          Niektórzy nawet przyglądają mi sie od jakiegoś czasu, no no schlebia mi to:))
                          No cóż sfora psów musi się wyszczekać, rozumiem, musicie się po prostu na kimś
                          wyładować. Pewnie macie stresujące życie...
                        • redakcja Re: forum lecha-dlaczego? 02.04.03, 09:44
                          Gwoli scislosci - forum poznanskie oraz podfora sa moderowane. Codziennie
                          conajmniej kilkanascie postow jest usuwanych. Pytanie tylko, czy sprzatac
                          jeszcze intensywniej.
                          • mantis1 Re: forum lecha-dlaczego? 02.04.03, 11:33
                            Internet zawsze był, jest i będzie medium kojarzonym z wolnością wypowiedzi,
                            poglądów itd. Za to każdy Internet ceni. Za to cenię sobie forum gazeta.pl, że
                            spotykają się tu różne osoby. Każdy na szczęście jest inny, jeen widzi czarne
                            a drugi białe. i to jest piękne.

Uważam że jeszcze większy poziom moderowania tego forum wpłynie na jego
                            marginalizację. Ja przynajmiej na pewno opuszczę forum jeżeli wejdzie tu
                            cenzura pod jakąkolwiek formą. Każdy pisze co chce. Nic mnie to nie interesuje
                            że ktos klnie. Dzięki kilku forum dowiedziałem się wielu ciekawych rzeczy. Na
                            innych portalach byłem swiadkeim zdjęcia niewygodnych postow ludzi ludzi
                            wewnatrz PZU, funduszy inwestycyjnych. Ktos napisal prawde, moderator to
                            zdjal. Nie musze opisywac efektu-> masowy odpływ internautów.

Apeluje do admina o zdrowy rozsadek w moderowaniu.

pozdrawiam
                            mantis

redakcja napisała:

> Gwoli scislosci - forum poznanskie oraz podfora sa moderowane. Codziennie
                            > conajmniej kilkanascie postow jest usuwanych. Pytanie tylko, czy sprzatac
                            > jeszcze intensywniej.
    • kome Re: forum lecha-dlaczego? 01.04.03, 18:58
      a i jeszcze jedna prosba
      prosze admina o przerzucenie tego tematu na podforum sportowe
      a goscia o pseudo obiektyw o wiecej pomyslunku zanim cos napisze
      tresci tej wypowiedzi nie komentuje bo w zasadzie nie ma czego
      na glupote nie ma lekarstwa zreszta adresuje to zdanie nie tylko do ciebie
      ale i kilku innych osoob
      • telewizja.trwam Czytajcie NASZ DZIENNIK !!! 02.04.03, 11:41
        Słuchajcie RADIA MARYJA !!!

I używajcie pasty do zębów marki COLGATE RYDZYK MENTHOL 05 !!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka