Dodaj do ulubionych

Wielka Orkiestra Świąteczenj Pomocy Poznań

15.12.06, 09:18
Wielkimi krokami zbliża się Finał WOŚP w Poznaniu. Jak co roku odbędzie się
na pod CK Zamek oraz na placu A. Mickiewicza.
Wszelkie dokładniejsze informacje znajdziecie na www.wosp-poznan.pl.
Jęsli chcecie nam pomóc w przygotowaniach zapraszamy.Dane kontaktowe na
stronie.
lub u szefa Sztabu:Maciej Sosiński
tel. 0 510 470 437
rat.med1@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotr z Daleka Chlopcy od Owsiaka IP: 204.239.13.* 16.12.06, 20:07
      gwalca po piwnicach i gimnazjach i morduja z nudow. Robta co chceta!!!
    • Gość: Piotr z Daleka Chlopcy od Owsiaka IP: 204.239.13.* 16.12.06, 20:07
      gwalca po piwnicach i gimnazjach i morduja z nudow. Robta co chceta!!!
      • Gość: kiszka Re: Chlopcy od Owsiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 22:32
        Piotrze z daleka, zostan gdzie jestes
        • Gość: Mirek z Kanady "Kwesta" w Kolobrzegu IP: *.vn.shawcable.net 18.12.06, 14:57
          5 robiacych co chceta (wpatrzeni w Owsiaka jak w slonce) "pokwestowalo" sobie
          na ulicy w Kolobrzegu ostatnio zabijajac niewinnego czlowieka. Jurek moze byc
          dumny.

Ani zlamanago grosza dla tego pajaca, maciciela i hochsztaplera!!!
          • grendelek Re: "Kwesta" w Kolobrzegu 18.12.06, 15:02
            Gość portalu: Mirek z Kanady napisał(a):

> 5 robiacych co chceta (wpatrzeni w Owsiaka jak w slonce) "pokwestowalo" sobie
            > na ulicy w Kolobrzegu ostatnio zabijajac niewinnego czlowieka. Jurek moze byc
            > dumny.

Mireczku, czyzby zapach zywicy zmacil Ci zmysly po raz kolejny? Znow saczysz swe
            jady? Podaj mi prosze dowod na to, ze mordercy byli w jakikolwiek sposob zwiazni
            z dzialaniami WOSP! W przeciwnym razie zglosze Twoj post administratorowi.

> Ani zlamanago grosza dla tego pajaca, maciciela i hochsztaplera!!!

Czy dasz, czy nie to Twoja prywatna sprawa. Zdanie na temat OWsiaka takze, pod
            warunkiem, ze nie zarzucasz mu czynow karalnych. Wiec prosze abys podal dowody
            na jest hochsztaplerska dzialalnosc.
            • Gość: Mirek z Kanady A zglaszaj sobie nawet Michnikowi IP: *.vn.shawcable.net 19.12.06, 04:48
              Kij jemu i tobie w oko!

PS Jaka to ulga, ze cwaniaczek Owsiak zostal wykopany z telewizji publicznej.
              • grendelek Re: A zglaszaj sobie nawet Michnikowi 19.12.06, 10:59

> Kij jemu i tobie w oko!\

I vice versa...

> PS Jaka to ulga, ze cwaniaczek Owsiak zostal wykopany z telewizji publicznej.

Doprawdy? Dlaczego lzesz mireczku? Co dwa tygodnie w TVP2 i caly czas dostepne
                na itvp.pl.
              • Gość: lynx Re: A zglaszaj sobie nawet Michnikowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.06, 15:35
                Kulturalnyś inaczej. Dobrze, że z dala od nas.
              • Gość: m Re: A zglaszaj sobie nawet Michnikowi IP: *.icpnet.pl 14.01.07, 13:44

> Kij jemu i tobie w oko!
                >
                > PS Jaka to ulga, ze cwaniaczek Owsiak zostal wykopany z telewizji publicznej.

A co ja teraz oglądam w publicznej. Bliżniaka Owsiaka?????
                A poza tym - nie chcesz, nie dawaj. A ci co chcą, dadzą! Ich pieniądze ich
                problem. Czego sie wściekasz?
                • mirek.z.kanady Przepraszam, ponioslo mnie troche 14.01.07, 14:57
                  to dlatego ze w dziecinstwie mialem spiecie w inkubatorze a pozniej mi dziadek
                  do wanny wchodzil....jestem taki sam, jak palec albo cos tam....
                  • Gość: Mirek z Kanady Dodam jeszcze ze niewielka czesc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 15:07
                    pieniedzy skradzionych przez ojca dyrektora na ratowanie stoczni, a ktore nie
                    poszly na bene do maybacha i smiglowca, oddam na WOSP:) (bedzie tego moize ze
                    20zl)
          • Gość: Poznaniak Popieram cię Mirku IP: *.icpnet.pl 14.01.07, 14:06
            dałem na ofiary w halembie dałem na ofiary katastrofy w Katowicach dałem na
            poszkodowanych przez tsunami, dałem na PCK, dałem na Caritas, ale na owsiaka za
            jego róbta co chceta nigdy nie dałem i nie dam ani grosza!!!!!! Na mocy swojego
            róbta co chceta, owsiak ma prawo tą kasę zużyć na własne zachcianki - wiadomo,
            że opinia publiczna mu nie pozwoli zagarnąć wszystko, ale przez 15 lat miał
            niejedną okazję na uzupełnienie swoich braków finansowych.
            • Gość: Mirek z Kanady Re: Popieram cię Mirku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 15:10
              spadaj dopowlazie, nie potrzebuje adwokata. ps. ty bys zaiwanil ta kase na jego
              miejscu, bo skoro ty tak robisz to inni tez tak musza
              • Gość: Mirek z Kanady Przestan sie bydlaku podszywac pode mnie IP: *.vn.shawcable.net 14.01.07, 16:44
                Mirek z Kanady - nadaje z Vancouver: prosze sprawdzic moj adres internetowy.

Ten pajac uzywajacy mojego nicku jest skonczonym bydlakiem.
                • Gość: Mirek z Kanady Panie, pan kpisz czy o droge pytasz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 17:40
                  krowy pan ze mna pasles ze smiesz mi zarzucac klamstwo mnie? To ja jestem
                  prawdziwy Mirek z Kanady, czyli zew wsi na krancach ziemi wielkoposkiej co sie
                  Kanada zwie. Zreszta kazdy wie ze prawdziwy patriota jakim ja jestem i wierny
                  sluga ojca Dyrektora naszego, nigdy nieopuscilby ziemi swoch ojcow dla jakis
                  marnych pieniedzy zarobionych na zmywaku w wankuwer. Jestes pan Mirkiem
                  samozwancem, ale prawda zwyciezy.amen.
                  • Gość: Mirek z Kanady Re: Panie, pan kpisz czy o droge pytasz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 17:43
                    apropos, Mirek z Kanady- nadaje z obory, prosze sprawdzic moj adres ip, bo nie
                    wiem czy mie slychac dobrze, bo wiatr mi pole zaglusza a ja na brodbandzie
                    jade, bezodbioru
      • Gość: m Re: Chlopcy od Owsiaka IP: *.icpnet.pl 14.01.07, 13:45
        Gość portalu: Piotr z Daleka napisał(a):

> gwalca po piwnicach i gimnazjach i morduja z nudow. Robta co chceta!!!

Nie, naprawdę? Mordować nie muszę ale pogwałcic mogę. Gdzie mozna zapisać się
        do nich?
        :)
    • Gość: Poznaniak Re: Wielka Orkiestra Świąteczenj Pomocy Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 13:40
      POWODZENIA !!!!
      • Gość: Mirek z Kanady ceniutko, Jurek, cieniutko IP: *.vn.shawcable.net 14.01.07, 16:46
        120 tys naiwniakow (o pardon: "wolontariuszy") i tylko 1,2 mln zl. To dycha na
        lebka...
        • Gość: Mirek z Kanady ps. wole dac pieniadze na mojego dawnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 18:07
          terapeute pana Samsonaz Warszawy, niz na sprzet dla owsiaka
          • Gość: marek Re: ps. wole dac pieniadze na mojego dawnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 18:24
            gdyby twoje dziecko leżało podłaczone do sprzętu ratującego życie zakupionego
            przez WOSP, to co odłączyłbyś je?????

co do twojego dawnego terapeuty- jaki teraputa taki wynik terapi u pacjenta:>
            • pan.nikt Re: ps. wole dac pieniadze na mojego dawnego 16.01.07, 00:48
              moje dzieci leżały w inkubarorach znacznie wcześniej nim powstałą WOSP.
              Spokojnie
              NIE DEMONIZUJMY OWSIAKA I JEGO OSIAGNIĘĆ.

23 MLN ZŁ to dużo, czy mało??

To zalezy od punktu widzenia.
              Dla mnie, dla każdego z nas to niewyobrażalna góra pieniedzy ( w domowym budżecie),

ale

ale,
              23 mln zł, to bardzo skromny roczny budzet małego szpitala powiatowego
              23 mln zł, to pewnie około 0,5% budżetuNFZ.
              23 mln zł, to znacznie mniej niż nasz NFZ marnotrafi na biurwokrację, że o "łapówkowych" zakupach nie wspomnę
              23 mln zł, to wielkoktotnie mniej niż NFZ PRZEPŁACA za leki w ramach dopłat do leków refundowanych

ITD, ITP

Dlatego OK, CHCECIE SZOŁU OWSIAKA??
              PROSZĘ BARDZO, ALE NIE DEMONIZUJCIE JEGO ZASŁUG.

W temacie WOSP proponuję odrzucić emocje, a wziąć do ręki kalkulator i statystyki MZ i NFZ. Proponuję poczytać gazety ile milionów naszych złotych jest (było) GRABIONE PRZEZ ZŁODZIEJSKIE RZĄDY W TYCH INSTYTUCJACH.

WOSP, to właśnie typowy ogólnonarodowy "szoł", a nie jakaś wielka akcja charytatywna
              • pan.nikt Re: ps. wole dac pieniadze na mojego dawnego 16.01.07, 01:00
                przepraszam za oczywistą pomyłkę.
                Nie 0,5%, a 0,05%

Pomyślcie
          • Gość: irek Re: ps. wole dac pieniadze na mojego dawnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 00:27
            masz sie czym chwalic :>
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka