j053ph 06.02.07, 10:35 Czy moglby ktos mi powiedziec jaka powierzchnie uzytkowa bedzie mial Stary Browar z tym nowym skrzydlem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawman Re: Stary Browar 06.02.07, 23:25 a na oko to chlop w szpitalu umarl:) 122 000 m^2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p-N Re: Stary Browar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 23:46 ciekawe gdzie będzie ten park dla dzieci.Jak przechodzę i patrzę to wiele nie pozostaje dzieciom miejsca.A miał byc specjalnie teren wyznaczony dla dzieci.Kulczyk i Grobelny wiedzieli co robili....Wiadomo...Niby to wszystko dla nas.A tak naprawdę przyjzyjcie się ile miejsca zostało na park.Ale wazne,że kasa będzie się kręcic Odpowiedz Link Zgłoś
sosek_s Re: Stary Browar 07.02.07, 15:02 nie marudź, rewitalizacja parku jeszcze chyba nawet nie zostala rozpoczeta a ty juz wietrzysz najgorsze, ja wierze ze bedze ladnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
tipsiara Re: Stary Browar 07.02.07, 15:31 sie czepiasz,przecież powierzchnia którą podałes jest w tym przedziale który ja napisałam wiec wszystko w porzadku:) Odpowiedz Link Zgłoś
pawman Re: Stary Browar 07.02.07, 15:35 oj wiem, chcialem zablysnac chociaz raz:) Odpowiedz Link Zgłoś