Dodaj do ulubionych

kradzieże samochodów

21.11.01, 18:26
Niestety "przodujemy" w całkiem niemiłej klasyfikacji : Wdłg. "Życia" w
Poznaniu ginie rocznie 2516 samochodów ! To daje nam prawie 7 dziennie i
trzecie miejsce w kraju za Wawką i Łodzią.
Obserwuj wątek
    • crebs1234567 Re: kradzieże samochodów 21.11.01, 21:52

to pewnie dane oficjane.
      • Gość: guerra Re: kradzieże samochodów IP: *.icpnet.pl 22.11.01, 13:32
        To koszt alternatywny rozwoju cywilizacyjnego Poznania.
    • Gość: Remik Re: kradzieże samochodów IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 14:03
      couleur3 napisał(a):

> To daje nam prawie 7 dziennie

Raczej 7 nocnie. Rocznego kaszla zwineli mi wlasnie w nocy (ale w warszawce, wiec
      przypadek "usprawiedliwiony")

Remik
      • Gość: Warschau Re: kradzieże samochodów IP: 217.153.46.* 22.11.01, 16:54
        Gość portalu: Remik napisał(a):

> Raczej 7 nocnie. Rocznego kaszla zwineli mi wlasnie w nocy (ale w warszawce, wi
        > ec przypadek "usprawiedliwiony")

A mojej dobrej przyjacióce "zwinęli" trzymiesięcznego Peugeota 206 w Poznaniu.
        Pewnie jakiś poznaniaczek się połasił.
        A Warszawka pisz przez "W" - miej odrobinę szacunku...jaką mam jako warszawiak do
        Twojego miasta.

• Gość: gregor Warschau IP: *.univ.trieste.it 22.11.01, 16:57
          Jak to milo spotkac kogos o swojsko brzmiacym nicku! I do tego super posty, hehe
          • Gość: MaciejK Re: Kradzieże samochodów IP: *.radiomerkury.pl 22.11.01, 20:20
            Mnie jak dotąd gwizdnęli 2 kółka od seicento-parę lat temu pod multikinem-poza
            tym odpukać-nie miałem złych przygód. Ale kradna strasznie i nie tylko w nocy i
            niestety nie tylko niemieckie(mody się zmieniają). Ale myślę ze najbardziej
            upierdliwe są kradzieże "akcesoriów". Jak wezma cała bryczkę to zwraca
            ubezpieczalnia a jak kółka czy lusterka to trzeba niestety z własnej kieszeni...
            • Gość: student Re: Kradzieże samochodów IP: *.icpnet.pl 23.11.01, 13:26
              Swego czasu moja rodzinka miala honde concerto. w ciagu dwoch miesiecy trzy razy
              ukradli nam przednie migacze. oryginalne kosztowaly wtedy ok.200zl za sztuke. na
              gieldzie byly po 100zl.wiec jezdzilismy tam - ale szlag mnie trafial, bo jestem
              pewna, ze kupowalismy swoje, ktore pare dni temu nam ukradli. niestety oplacalo
              sie kupowac orygin., bo przy kolejnej kradziezy stracilibysmy dwa razy wiecej.
              To jest zwykle chamstwo, a czlowieka kurwica bieze, gdy musi kupowac u zlodziei i
              tych gnojow dofinansowywac! ale coz zrobic??? nienawidze takiej bezsilnosci.
              • Gość: student Re: Kradzieże samochodów IP: *.icpnet.pl 23.11.01, 13:28
                sorki - dwie poprawki:
                1.oryginalnych NIE oplacalo sie kupowac, oczywiscie.
                2.a kurwica nie mnie "bieze" tylko "bierze"
                literowki sa moja zmora.
              • Gość: XXL Re: Kradzieże samochodów IP: *.echostar.pl 23.11.01, 13:37
                Należy zamknąć giełdę z częściami !!!!
                To jeden wielki rynek paserów i złodzieji.
                • couleur3 Re: Kradzieże samochodów 23.11.01, 21:53
                  A zanim zamkną giełdę nie kupować tam - to nabijanie kieszeni złodziejom !
                  I jakiś nacisk na władze by się przydał by to zamknięcie przyspieszyć.
          • Gość: Warschau Re: Gregor IP: 217.153.46.* 23.11.01, 10:09
            Gość portalu: gregor napisał(a):

> Jak to milo spotkac kogos o swojsko brzmiacym nicku! I do tego super posty, heh
            > e

Jak to miło spotkać gregorianina, piszącego mało postów i w dodatku marnych...
            • Gość: gregor Re: Gregor IP: *.univ.trieste.it 27.11.01, 10:52
              Gość portalu: Warschau napisał(a):

> Jak to miło spotkać gregorianina, piszącego mało postów i w dodatku marnych...

Ale przynajmniej nie wchodzacego na czyjes fora w brudnych buciorach i plujacego
              na okolo!
              Pozdrawiam nerwuska z Warszawy
              • Gość: Warschau Re: Gregor IP: 217.153.46.* 27.11.01, 11:22
                Gość portalu: gregor napisał(a):

>
                > Ale przynajmniej nie wchodzacego na czyjes fora w brudnych buciorach i plujaceg
                > o na okolo!

Brudne buciory? Bo u Was strasznie brudno...Ale tak na poważnie - już parę razy
                pisałem o tym. Nie mam zamiaru nikogo opluwać, jeśli ten ktoś na to nie zasłużył.
                A że na forum poznańskim jest wyjatkowo dużo bluźnierczej polityki słownej wobec
                Warszawy i warszawiaków (i prawie nigdy nie pokrywajacej się z prawdą i realiami)
                nie pozostaję dłuzny i nie przyglądam sie temu bezczynnie.

> Pozdrawiam nerwuska z Warszawy

Pozdrawiam nerwuska z Poznania....

• gregor999 Re:Warschau 27.11.01, 12:02
                  Dobra, rozumiem Twoja motywacje - rzeczywiscie za duzo tu nienawisci i
                  opluwania innych.

Aha - wcale nie jestem nerwowy i aktualnie nie z Poznania.
                  Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka