hummer 28.02.07, 21:11 Czy ceny będą poznańskie? Jeśli tak to wróżę plajtę. Dolnoślązacy nie lubią przepłacać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maciu Czy w Lubiniu na Dolnym Śląsku powstanie galeri.. IP: *.tecumseh.com 28.02.07, 21:50 Mowi sie w Lubinie a nie w Lubiniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ingvarek Czy w Lubiniu na Dolnym Śląsku powstanie galeri.. IP: *.eranet.pl 28.02.07, 21:54 W LUBINIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
burasuka Re: Czy w LubiniUU na Dolnym Śląsku powstanie gale 28.02.07, 22:04 W lubiniu, lubiniu, lubiniu... Czy Gazeta pisząc o Lublinie też zacznie pisać "w Lubliniu" ??? Może łatwiej i szybciej "w dziurzu"? Niestety błąd merytoryczny- to nie będzie "największe centrum handlowo-rozrywkowe na Dolnym Śląsku", najciekawsze architektonicznie, może tak, i największe ALE w dawnym legnickim. Pozdrowienia dla Wielkopolski i ezoterycznego z "Lubinia" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Posen .. IP: *.199.55.148.tesatnet.pl 28.02.07, 22:39 Ale dlaczego nie biorą przykładu ze "wspaniałego, przecudnego, nan-naj-naj Wrocławia". Czyzby koniec mitu? Piekny wyglad tylko w mediach, a kiedy trzeba coś zrobić konkretnego, to do Poznania. Odpowiedz Link Zgłoś
rerekumkum1 Re: re kum kum 28.02.07, 23:26 re re kum kum, ale to nam zagraża, ta inwestycja, zawołamy ekoterrorystów do Lubina :D re re kum kum, rere kum kum, rere kumkum :) :)) :))) :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: re kum kum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 07:33 Stary temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pompon do posen IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.03.07, 20:33 I po co taki komentarz????? Czyzby znowu jakis wroclawski kompleksik???? Posen wyluzuj sie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Czy w Lubiniu na Dolnym Śląsku powstanie galeri.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 09:35 Odnośnie nazwy miasta. Pisze się w Lubinie a nie w Lubiniu. Projekt troche zbyt podobny do Starego Browaru i nie pasuje do otoczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eddie Re: Czy w Lubiniu na Dolnym Śląsku powstanie gale IP: 195.150.133.* 01.03.07, 10:08 A Poznaniacy to niby od kiedy lubią ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Czy w Lubiniu na Dolnym Śląsku powstanie galeri.. IP: *.icpnet.pl 01.03.07, 10:15 Droga Pani Walczak. Po pierwsze nie w Lubiniu a w Lubinie, gdyż to miasto zwie się Lubin a nie Lubiń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skype Re: Czy w Lubiniu na Dolnym Śląsku powstanie gale IP: *.vox.pl 01.03.07, 10:29 NIe w Lubiniu tylko w Lubinie!!! Tak jak się nie mówi w dupiu tylko w dupie. Każdy lubinian Wam to powie! Lubinianka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tk Re: Czy w Lubiniu na Dolnym Śląsku powstanie gale IP: *.backiel.com.pl 01.03.07, 10:29 a bierze się to chyba z tego, że mają w pobliżu Luboń i tacy fachowcy a wychylić nosa poza swoją "metropolię" i najbliższe okolice nie raczyli nigdy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Czy w Lubiniu na Dolnym Śląsku powstanie gale 01.03.07, 10:30 DOKŁADNIE podobnie jak w Kostrzynie, bo Kostrzyn, albo w Kwidzynie bo Kwidzyn (nie: Kwidzyń w Kwidzyniu, Kostrzyń w Kostrzyniu) Twarde "n" na końcu, to w Kostrzynie, Kwidzynie, Lubinie. PROSTE??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jus Czy w Lubiniu na Dolnym Śląsku powstanie galeri.. IP: *.radio88.com.pl 01.03.07, 10:30 Cienię dziennikarzy GW, ale jak można było popełnić taki błąd? Nie w Lubiniu, tylko w Lubinie. To jest Lubin a nie Lubiń. Jedzie się do Lubina a nie do Lubinia? Poprawność odmiany można sprawdzić choćby na stronie www.lubin.pl. Autorkę pozdrawiam i życzę czujności. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Czy w Lubiniu na Dolnym Śląsku powstanie gale 01.03.07, 11:08 I jest tylko jedno wyjaśnienie. BŁĄD JEST POWSZEDNI. Spytja poznainiaków o Kwidzyn?? Każdy (90%) powie w Kwidzyniu. Sam pamietam, jak tak mówiłem. Ba mój szef mówił w Kwidzynie i mnie to raziło. POJECHAŁEM ZOBACZYŁEM Iiiiii.... ookazało się< że szzef miał rację (no tak, ale on tam pracował przede mną) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Czy w Lubiniu na Dolnym Śląsku powstanie gale IP: *.icpnet.pl 01.03.07, 11:28 Co to za bzdetny tekst. O galerii Cuprum wiadomo co najmniej od roku.To material na mala notatke a nie taki elaborat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moonspell Czy w Lubiniu na Dolnym Śląsku powstanie galeri.. IP: *.lubin.dialog.net.pl 01.03.07, 11:27 o mowo ludzka... pisze się LUBIN i jeszcze raz LUBIN, w LUBINIE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...nie, rano czytałem ten artykuł, sądziałem że do tej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 17:00 pory to zmienią na Lubinie, ale w tej gazecie są wytrzymali... Odpowiedz Link Zgłoś
burasuka Re: rano czytałem ten artykuł, sądziałem że do te 01.03.07, 17:14 Twardzi starają się być, być może nie słuchają już łże-elyt i Lubinian... Tytuł zmieniony, a reszta to co naklejka na winie?? Nie damy się, przetrzymamy tą prowokacyje grubymi nićmi szytą, i na tym konkretnym odcinku damy odpór wrażym elementom. Sorki, wkręciłem się w język IV RP... Pozdrowienia dla poznańskiej redakcji :) A jutro też tu zajrze! A co?!!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: architekt Czy w Lubiniu na Dolnym Śląsku powstanie galeri.. IP: *.136.unknown.vectranet.pl 02.03.07, 19:56 Gdzie tu podobieństwo?Wszystkie budynki są budowane z cegły,stali i szkła.Porównywać ARENĘ do STAREGO BROWARU to tak jak porównywać Malucha do Mercedesa. Pani Grażyno gratuluję rozmachu i smaku.Tak trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś