Dodaj do ulubionych

Czy w Lubiniu na Dolnym Śląsku powstanie galeri...

28.02.07, 21:11
Czy ceny będą poznańskie? Jeśli tak to wróżę plajtę. Dolnoślązacy nie lubią
przepłacać.
Obserwuj wątek
    • Gość: Maciu Czy w Lubiniu na Dolnym Śląsku powstanie galeri.. IP: *.tecumseh.com 28.02.07, 21:50
      Mowi sie w Lubinie a nie w Lubiniu.
    • Gość: ingvarek Czy w Lubiniu na Dolnym Śląsku powstanie galeri.. IP: *.eranet.pl 28.02.07, 21:54
      W LUBINIE!!!!
    • burasuka Re: Czy w LubiniUU na Dolnym Śląsku powstanie gale 28.02.07, 22:04
      W lubiniu, lubiniu, lubiniu... Czy Gazeta pisząc o Lublinie też zacznie pisać "w
      Lubliniu" ??? Może łatwiej i szybciej "w dziurzu"?

Niestety błąd merytoryczny- to nie będzie "największe centrum
      handlowo-rozrywkowe na Dolnym Śląsku", najciekawsze architektonicznie, może tak,
      i największe ALE w dawnym legnickim.
      Pozdrowienia dla Wielkopolski i ezoterycznego z "Lubinia" ;)
    • Gość: Posen .. IP: *.199.55.148.tesatnet.pl 28.02.07, 22:39
      Ale dlaczego nie biorą przykładu ze "wspaniałego, przecudnego, nan-naj-naj
      Wrocławia". Czyzby koniec mitu? Piekny wyglad tylko w mediach, a kiedy trzeba
      coś zrobić konkretnego, to do Poznania.
      • rerekumkum1 Re: re kum kum 28.02.07, 23:26
        re re kum kum, ale to nam zagraża, ta inwestycja, zawołamy ekoterrorystów do
        Lubina :D
        re re kum kum, rere kum kum, rere kumkum :) :)) :))) :))))
        • Gość: guerra Re: re kum kum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 07:33
          Stary temat.
      • Gość: pompon do posen IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.03.07, 20:33
        I po co taki komentarz?????
        Czyzby znowu jakis wroclawski kompleksik????
        Posen wyluzuj sie:)))
    • Gość: artur Czy w Lubiniu na Dolnym Śląsku powstanie galeri.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 09:35
      Odnośnie nazwy miasta. Pisze się w Lubinie a nie w Lubiniu. Projekt troche zbyt
      podobny do Starego Browaru i nie pasuje do otoczenia.
    • Gość: Eddie Re: Czy w Lubiniu na Dolnym Śląsku powstanie gale IP: 195.150.133.* 01.03.07, 10:08
      A Poznaniacy to niby od kiedy lubią ???
    • Gość: mario Czy w Lubiniu na Dolnym Śląsku powstanie galeri.. IP: *.icpnet.pl 01.03.07, 10:15
      Droga Pani Walczak. Po pierwsze nie w Lubiniu a w Lubinie, gdyż to miasto zwie
      się Lubin a nie Lubiń.
      • Gość: skype Re: Czy w Lubiniu na Dolnym Śląsku powstanie gale IP: *.vox.pl 01.03.07, 10:29
        NIe w Lubiniu tylko w Lubinie!!! Tak jak się nie mówi w dupiu tylko w dupie.
        Każdy lubinian Wam to powie!
        Lubinianka
      • Gość: tk Re: Czy w Lubiniu na Dolnym Śląsku powstanie gale IP: *.backiel.com.pl 01.03.07, 10:29
        a bierze się to chyba z tego, że mają w pobliżu Luboń i tacy fachowcy a
        wychylić nosa poza swoją "metropolię" i najbliższe okolice nie raczyli nigdy :-)
      • pan.nikt Re: Czy w Lubiniu na Dolnym Śląsku powstanie gale 01.03.07, 10:30
        DOKŁADNIE

podobnie jak w Kostrzynie, bo Kostrzyn, albo w Kwidzynie bo Kwidzyn (nie: Kwidzyń w Kwidzyniu, Kostrzyń w Kostrzyniu)
        Twarde "n" na końcu, to w Kostrzynie, Kwidzynie, Lubinie.

PROSTE???
    • Gość: jus Czy w Lubiniu na Dolnym Śląsku powstanie galeri.. IP: *.radio88.com.pl 01.03.07, 10:30
      Cienię dziennikarzy GW, ale jak można było popełnić taki błąd? Nie w Lubiniu,
      tylko w Lubinie. To jest Lubin a nie Lubiń. Jedzie się do Lubina a nie do
      Lubinia? Poprawność odmiany można sprawdzić choćby na stronie www.lubin.pl.
      Autorkę pozdrawiam i życzę czujności.
      • pan.nikt Re: Czy w Lubiniu na Dolnym Śląsku powstanie gale 01.03.07, 11:08
        I jest tylko jedno wyjaśnienie.
        BŁĄD JEST POWSZEDNI.

Spytja poznainiaków o Kwidzyn??

Każdy (90%) powie w Kwidzyniu.
        Sam pamietam, jak tak mówiłem.
        Ba mój szef mówił w Kwidzynie i mnie to raziło.

POJECHAŁEM ZOBACZYŁEM Iiiiii.... ookazało się< że szzef miał rację (no tak, ale on tam pracował przede mną)
        • Gość: andy Re: Czy w Lubiniu na Dolnym Śląsku powstanie gale IP: *.icpnet.pl 01.03.07, 11:28
          Co to za bzdetny tekst. O galerii Cuprum wiadomo co najmniej od roku.To
          material na mala notatke a nie taki elaborat.
    • Gość: moonspell Czy w Lubiniu na Dolnym Śląsku powstanie galeri.. IP: *.lubin.dialog.net.pl 01.03.07, 11:27
      o mowo ludzka... pisze się LUBIN i jeszcze raz LUBIN, w LUBINIE !!!
      • Gość: ...nie, rano czytałem ten artykuł, sądziałem że do tej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 17:00
        pory to zmienią na Lubinie, ale w tej gazecie są wytrzymali...
        • burasuka Re: rano czytałem ten artykuł, sądziałem że do te 01.03.07, 17:14
          Twardzi starają się być, być może nie słuchają już łże-elyt i Lubinian...
          Tytuł zmieniony, a reszta to co naklejka na winie??
          Nie damy się, przetrzymamy tą prowokacyje grubymi nićmi szytą, i na tym
          konkretnym odcinku damy odpór wrażym elementom.
          Sorki, wkręciłem się w język IV RP...
          Pozdrowienia dla poznańskiej redakcji :)
          A jutro też tu zajrze! A co?!!?
    • Gość: architekt Czy w Lubiniu na Dolnym Śląsku powstanie galeri.. IP: *.136.unknown.vectranet.pl 02.03.07, 19:56
      Gdzie tu podobieństwo?Wszystkie budynki są budowane z cegły,stali i
      szkła.Porównywać ARENĘ do STAREGO BROWARU to tak jak porównywać Malucha do
      Mercedesa. Pani Grażyno gratuluję rozmachu i smaku.Tak trzymać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka