martyq 06.03.07, 16:28 Marzę, żeby udalo się zorganizować Poznań Poetów.. Żeby wiersze znowu wisiały przypięte do drzew. Żeby były w tramwajach i autobusach. Damy radę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pasazer nocny pociąg poznan-gdynia IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 07.03.07, 04:13 MIŁOSZ BIEDRZYCKI Akslop Akslop, może to jakieś duńskie miasto jestem tu przejazdem, co prawda na nieco dłużej, bo ministrowie rolnictwa usiedli na bańkach z mlekiem i zatarasowali wszystkie szosy. zdążono mnie trochę rozwałkować lokalnymi osobliwościami, jak Diwron czy Cziweżór. Kochałem tutejsze dziewczyny, policja parę razy pogoniła mnie po chodnikach. mieszkańcy są bardzo serdeczni, namawiają, żebym został na dłużej. Obiecuję wam, gdziekolwiek się znajdę, zawsze pamiętać będę Akslop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasażer słonko świe IP: 212.2.100.* 09.03.07, 11:28 będzie. 9-12 maja. A przy okazji Marcin Świetlicki: "Świerszcze" Powiedziałem: znam takie miejsce, gdzie przychodzą umierać koty. Zapytałem: chcesz je zobaczyć? Odpowiedziała: nie chcę. Powiedziałem: jest czyste i ważne. Powiedziałem: jest jasne i pierwsze. Zapytałem: chcesz je zobaczyć? Odpowiedziała: nie chcę. Powiedziała to w taki sposób, że musiałem odwrócić się od niej. Od tamtej pory powoli zbliżam się do wyjścia. a przy okazji Marcin Świetlicki Odpowiedz Link Zgłoś