Gość: adi IP: *.icpnet.pl 10.03.07, 01:07 Czy ktoś wie coś na ich temat? Z tego co wiadomo postawili tylko szeregowce w Swarzędzu i sprzedawali nie swoje mieszkania na Karpiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Phantom Re: Kalbud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 10:29 No i tyle wlasnie mozna o nich powiedziec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t. Re: Kalbud IP: *.icpnet.pl 11.03.07, 19:40 > sprzedawali nie swoje mieszkania na Karpiej. To nie byly ich mieszkania. Kupili mieszkania w celach spekulacyjnych. Odsylam do serwisu www.tutej.pl - www.tutej.pl/cms.php?i=20399 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kalbud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 00:17 nie tylko oni handlują mieszkaniami budowanymi przez TBS Wielkopolska na karpiej.Nieruchomości Celka & Frąckowiak też sprzedają,a było około 20 mieszkań cena oczywiście o wiele wyższa. No i przez takich spekulantów ceny rosną zarówno nowych jak i starych mieszkań .To jest skandal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Kalbud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 15:46 Ja wiem tyle,że zbudowali najbrzydsze szeregowce, jakie można w obecnych czasach zbudować - Swarzędz, k/ Os. Promykowego. Wg mnie to jest architektoniczna katastrofa. ( a z tyłu graniczą z ogródkami cyganów :) ) Odpowiedz Link Zgłoś