Gość: naomi IP: *.ae.poznan.pl 23.03.07, 11:39 jak w temacie - czy warto kupować mieszkanie u developera Nickel? jak z obsługą klienta, terminowością, wykonaniem? może sie ktoś podzieli doświadczeniami? będą bardzo wdzięczna za wskazówki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pyra1922 Re: nickel - warto? IP: *.icpnet.pl 23.03.07, 16:46 Górna półka Poznania. Idealny nie jest, ale idealnych nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzurga Re: nickel - warto? IP: *.milczanska.net 23.03.07, 17:33 Pierwsze mieszkanie kupilam od Nickla. Wtedy narzekalam na obsluge w biurze. Drugie kupilam od Budimexu. Okazalo sie, ze Nickel przy nich jest mega miodzio jesli chodzi o jakosc obslugi. Co do usterek - jesli sie pojawiaja Nickel usuwa w dosc szybkim czasie, z Budimexem mozna sie bujac miesiacami. Nickla polecilabym kazdemu, Budimex tylko ludziom o mocnych nerwach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: nickel - warto? IP: *.echostar.pl 23.03.07, 19:23 Możecie mi napisać, gdzie aktualnie Nickel buduje? Próbowałam na Piątkowskiej, ale już wszystkie mieszkania sprzedane chociaż nie ma nawet wykopów. Poza tym to niezły deweloper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandrop Re: nickel - warto? IP: *.eranet.pl 23.03.07, 20:28 ja sądze ze nie jest warty swojej ceny... prosty przyklad Pelikan budowany jest z najtańszych materiałów i tanim kosztem, a pomyśleć ze m2 kosztuje ok. 10tyś. co do materiałów to wiem bo robiłem dla nich oferte na meteriały. A tak wogule paranoją swa bodajrze trzy pierwsze pierta z widokiem na drzewa hehe ale dla zainteresowanych są jeszcze wolne dwa mieszkania na parterze za jedyne 1200000zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reptilian Re: nickel - warto? IP: 83.238.246.* 27.03.07, 22:07 Moim zdaniem 'mandrop' zanim zaczniesz oceniać ze swojego punktu widzenia naucz się pisać. Widać, że tylko materiały budowlane Ci w głowie. Po drugie widok ma na drzewa jest dużo lepszy niż na ulicę ale widać ze wsi jesteś i jeszcze mało Ci aut. Najlepiej wytnijmy wszystko co zielone, tak w razie czego. Co do Nickel'a to właśnie kupilismy mieszkanie w Dabrówce z rynku wtórnego. Siostra także ma tutaj mieszkanie i mnie namawiała a ludzie, którzy nam je sprzedali także kupili od Nickela. Wydaje mi się, że firma godna zaufania. Wspomnę tylko, że mieszkałem wcześniej w Budimexie na Wilczaku. Po zimie wyszedł grzyb i musieli cały blok podkopywać i ocieplać. Miłego podejmowania decyzji! Odpowiedz Link Zgłoś