Dodaj do ulubionych

nickel - warto?

IP: *.ae.poznan.pl 23.03.07, 11:39
jak w temacie - czy warto kupować mieszkanie u developera Nickel? jak z
obsługą klienta, terminowością, wykonaniem?
może sie ktoś podzieli doświadczeniami?
będą bardzo wdzięczna za wskazówki
Obserwuj wątek
    • Gość: pyra1922 Re: nickel - warto? IP: *.icpnet.pl 23.03.07, 16:46
      Górna półka Poznania.
      Idealny nie jest, ale idealnych nie ma.
      • Gość: dzurga Re: nickel - warto? IP: *.milczanska.net 23.03.07, 17:33
        Pierwsze mieszkanie kupilam od Nickla. Wtedy narzekalam na obsluge w biurze.
        Drugie kupilam od Budimexu. Okazalo sie, ze Nickel przy nich jest mega miodzio
        jesli chodzi o jakosc obslugi. Co do usterek - jesli sie pojawiaja Nickel usuwa
        w dosc szybkim czasie, z Budimexem mozna sie bujac miesiacami. Nickla
        polecilabym kazdemu, Budimex tylko ludziom o mocnych nerwach ;)
        • Gość: Ewa Re: nickel - warto? IP: *.echostar.pl 23.03.07, 19:23
          Możecie mi napisać, gdzie aktualnie Nickel buduje? Próbowałam na Piątkowskiej,
          ale już wszystkie mieszkania sprzedane chociaż nie ma nawet wykopów. Poza tym
          to niezły deweloper.
          • Gość: mandrop Re: nickel - warto? IP: *.eranet.pl 23.03.07, 20:28
            ja sądze ze nie jest warty swojej ceny... prosty przyklad Pelikan budowany jest
            z najtańszych materiałów i tanim kosztem, a pomyśleć ze m2 kosztuje ok. 10tyś.
            co do materiałów to wiem bo robiłem dla nich oferte na meteriały. A tak wogule
            paranoją swa bodajrze trzy pierwsze pierta z widokiem na drzewa hehe ale dla
            zainteresowanych są jeszcze wolne dwa mieszkania na parterze za jedyne 1200000zł
            • Gość: reptilian Re: nickel - warto? IP: 83.238.246.* 27.03.07, 22:07
              Moim zdaniem 'mandrop' zanim zaczniesz oceniać ze swojego punktu widzenia naucz
              się pisać. Widać, że tylko materiały budowlane Ci w głowie.

Po drugie widok ma na drzewa jest dużo lepszy niż na ulicę ale widać ze wsi
              jesteś i jeszcze mało Ci aut. Najlepiej wytnijmy wszystko co zielone, tak w
              razie czego.

Co do Nickel'a to właśnie kupilismy mieszkanie w Dabrówce z rynku wtórnego.
              Siostra także ma tutaj mieszkanie i mnie namawiała a ludzie, którzy nam je
              sprzedali także kupili od Nickela.

Wydaje mi się, że firma godna zaufania. Wspomnę tylko, że mieszkałem wcześniej
              w Budimexie na Wilczaku. Po zimie wyszedł grzyb i musieli cały blok podkopywać
              i ocieplać.

Miłego podejmowania decyzji!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka