Gość: pawka82 IP: *.icpnet.pl 27.03.07, 21:08 witam,. czy mial ktos z Was do czynienia z developerem POZ INWEST? buduje bloki mieszkalne w komornikach na Os. Parkowym Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mandrop Re: Opinie o Poz inwest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 15:00 chyba sa za...je..sci skoro chca ponad 5 tys za metr na forsycjowej, na takim zadupiu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: Opinie o Poz inwest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 15:05 Witam, a ja kupiłem od nich mieszkanko i jestem zadowolony. Solidne materiały i wykonanie. Uważam, że okolica też jest ok. bo wszędzie można szybko dojechać. Inwstor rzetelny, a przy okazji przyjemnie się wszystko załatwia. Cena za metr faktycznie wysoka za to materiały z wysokiej półki. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Opinie o Poz inwest IP: *.izacom.pl 09.02.08, 21:50 przylacze sie do pytanka jak tam POZ-INWEST sie spisuje? zainteresowala mnie ich oferta na forsycjowej w komornikach, jakie sa + i - tej lokalizacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1971 Re: Opinie o Poz inwest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.08, 00:32 No cóż, jak się brnie to już do końca... spłaty kredytu. Trzeba zachować twarz, mówić. że OK, pięknie, równo, wspaniale, cudnie. Teraz tylko mebelki z Ike*, obowiązkowo parapetówka, znajomi w służbowych WXB z boxami da dachach (focus, octavia), żony blondyneczki, trendy ubranka - polarki, nawigacje, palmtopy, obowiązkowo plazma na krzywej ścianie, niedzielne peregrynacje po MediaM.; jednym słowem: współcześnie i z farszafska! Aspirujemy i awansujemy, a jakże! Pełną gębą, nowocześnie. P.S. Akurat parę dni temu wyszło wznowienie (razem z którymś z dzienników) cyklu opowiadań "Busz po polsku" Kapuścińskiego. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teco Re: Opinie o Poz inwest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.08, 22:10 się popisałeś tym tekstem. naprawdę masz tak ograniczony światopogląd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Van Der Boider Re: Opinie o Poz inwest IP: *.mobile.playmobile.pl 26.07.08, 21:01 Świetny tekst, dokładnie oddaje portret mieszkańca (dąbrówki, batorego i polanki ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: Opinie o Poz inwest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.08, 10:18 A ten... park to jakiś tam jest? :) Czy będzie za 20 lat? Odpowiedz Link Zgłoś