Dodaj do ulubionych

Kłopoty z PLAY

07.04.07, 10:39
Czy ktoś z Was, forumowiczów ma kłopoty z Firmą PLAY?
Ja zamówiłem telefon 17 marca i do dziś nie przyszedł.
Jak się dzwoni o BOK lub działu sprzedaży słyszy się takie bajki, że ma się
wrażenie że tam sami bajkopisarze siedzą i się tylko marnują.
Oczywiście każdy osoba do której się zadzwoni podaję inną wersję, co wkurza i
to bardzo.

Obserwuj wątek
    • Gość: Krzysztof Re: Kłopoty z PLAY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 22:17
      To nie tylko ta sieć ma takie chwyty marketingowe.Zobacz w Poznaniu ile jest
      miejsc zakupu doładowań,tylko na św Marcinie.Ludzi mają z łapanki to co się
      dziwisz,mogą mówić cokolwiek.Właśnie podpisałem z orange kolejna umowę,miła Pani
      która do mnie dzwoniła z Warszawy(jak twierdziła)sprzedała mi ,,świetna ofertę,,
      jak dostałem telefon to na umowie mam punkt, w którym mam kupić za 2,44zł pakiet
      płatnych mmmsów o których nie było mowy(nie interesują mnie mmsy),moge
      oczywiście odmówić ale nie nie załapię sie na rabat na abonament na którym mi
      zależało.Na moją uwagę że po raz kolejny dzwoni do mnie z ukrytego ID,
      powiedziała że tak jest we firmie.Jak się okazało moje uwagi mogę przedstawić na
      piśmie bo nie mam nr telefonu do tej Pani!!!Rewelacja!!! Na drugi raz nie będę
      rozmawiać z ukrytymi ID i tobie też tak radzę chociaż jak wynika z twojej
      historii to dzwonisz i też nic z tego nie wynika
      • kavainka Re: Kłopoty z PLAY 09.04.07, 15:26
        nie rozumiem... przeciez podpisałes ta umowe. nie doczytałes o tym ze musisz
        cos doplacac? bo jesli nie było o tym w umowie to mozesz sie odwoływac. na
        umowie równiez powinien byc podpis tej miłej pani jesli to ona ci ja sprzedała.

strasznie na wszystko trzeba uwazac.. a im ktos jest milszy - tym bardziej
        trzeba uwazac..
    • Gość: pomarańczowy Re: Kłopoty z PLAY IP: *.centertel.pl 09.04.07, 19:08
      Wirtualny operator, wirtualne umowy, wirtualne telefony, wirtualni użytkownicy ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka