Gość: kolno23@wp.pl IP: *.arcor-ip.net 17.05.03, 12:51 Ta podwyzka mi gra, bo wkrotce bede jezdzil na taksowce. proponowalbym ujednolicic Panowie place za przejazd taksowka dla wszystkich korporacji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ktos losie taksowkarze IP: *.labs.wmid.amu.edu.pl 17.05.03, 12:57 a niech robie sobie te podwyzszy, jak bedzie drogo to mniej osob bedzie jezdzic .... i bede padac jak muchy , hihihihihi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KT4D Re: losie taksowkarze IP: *.iu-bremen.de 17.05.03, 15:01 Owszem, w Poznaniu jest za duzo taksowek, ale jednolita taryfa dla wszystkich oznacza poczatek matactw i przekretow. Dobra i uczciwa informacja i wolna konkurencja cenowa to podstawy. Co do stref - ABSURD. Absurdem jest jednak np. pozostawienie Rozanego Potoku w II strefie... I str. nalezy poszerzyc, ale po cholere w Kiekrzu mialaby byc I strefa??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: losie taksowkarze IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.05.03, 21:14 Jedna strefa w całym mieście to bardzo dobre rozwiązanie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolno23@wp.pl Re: losie taksowkarze IP: *.arcor-ip.net 19.05.03, 10:30 Nie ma obawy ja przeżyje!!!! drugiego domu już nie potrzebuje życzę wolnych miejsc siedzących w komunikacji miejskiej! Ha ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kondzio;P To nie tak!! IP: *.icpnet.pl 18.05.03, 18:28 Ja to rozumiem tak, ze taksowkarze beda brali wiecej, bo wiecej beda musieli odprowadzic do miasta. Wiec efekt jest taki: - nic wiecej w kieszeniach texi-driverow, - mniej pasazerow (bo wieksze oplaty), - jeszcze mniej w kieszeniach i taxi-driverow i miasta:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anton Re: Ile zapłacimy za jazdę taksówkami w Poznaniu? IP: *.pppool.de 18.05.03, 19:49 Jestem za I strefa w granicach miasta. Jestem za podwyzkami za jazde w taksowkach. Odpowiedz Link Zgłoś