Dodaj do ulubionych

Jesus Christ Superstar

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 00:13
Zapraszam na legendarną rock operę przygotowaną przez uczniów Zespołu Szkół Muzycznych na ul.Głogowskiej. Pierwsze przedstawienie odbyło się 14.04 w auli ZSM, ale duża liczba osób na widowni skłoniła twórców do zorganizowania kolenych spektatkli. Pierwsze z dwóch przedstawień odbędzie się we wtorek 8 maja w Auli Akademii Wychowania Fizycznego na ul. Królowej Jadwigi 27/39 a drugi 14 maja w poniedziałek w Sali Kameralnej Centrum Kultury Zamek. W imieni organizatorów zapraszam - Zuj, a w spektaklu gram HERODA!!! Wejście 3 zł na pokrycie kosztów organizacji. ZAPRASZAM
Obserwuj wątek
    • Gość: sonia Re: Jesus Christ Superstar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 17:51
      a w poniedziałek o której godzinie?
      • Gość: Paweł Re: Jesus Christ Superstar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 19:10
        W poniedziałek o 19:00 w Sali Kameralnej CK Zamek.

To jest genialne!!! Zachęcam wszystkich, żeby przyszli zobaczyć to cudo!
        Tymbardziej, że wstęp jest bezpłatny!
      • Gość: Paweł Re: Jesus Christ Superstar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 19:10
        W poniedziałek o 19:00 w Sali Kameralnej CK Zamek.

To jest genialne!!! Zachęcam wszystkich, żeby przyszli zobaczyć to cudo!
        Tymbardziej, że wstęp jest bezpłatny!
        • Gość: sonia Re: Jesus Christ Superstar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 19:14
          Czemu ostatnio tylko szkoły muzyczne wystawiają spektakle? nie można do nich
          się podłączyć?
          jak dam radę to przyjdę obejrzeć w poniedziałek:D
    • Gość: Tomaaaas Re: Jesus Christ Superstar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 19:13
      No, ja też widziałem i też uważam, że to był... odjazd!!!
      Po prostu wysiadłem; to bylo tkie gites!!!
      Szczególnie Darek w roli tytłowej.
    • Gość: Rudi Re: Jesus Christ Superstar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 23:45
      Nie widziałem wcześniej, ale na pewno przyjdę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka