Dodaj do ulubionych

naprawde tak zle???

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.03, 14:09
mialem sie wybrac na Infosystem do Poznania, ale niestety nie moglem,
przeczytalem jednak w ostatnim CHIP-ie artykul ze bylo b. malo wystawcow na
targach i ze wogole moga sie juz nie odbyc w nastepnym roku, Naprawde bylo
tak zle????
Obserwuj wątek
    • Gość: KRNABRNY nikt nie byl w Poznaniu na tych targach????notxt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.03, 14:09
    • Gość: KRNABRNY Re: naprawde tak zle??? IP: *.lodz-teofilow.sdi.tpnet.pl 30.05.03, 20:26
      Coza ludzie z Was Poznaniacy, czy nie ma kogos uprzejmego? Jestem z łodzi i nie
      zamierzam jedzdzic 300 kilosow zeby sie przekonac:-(
      • Gość: gdzietulogika Re: naprawde tak zle??? IP: *.icpnet.pl 31.05.03, 07:40
        Gość portalu: KRNABRNY napisał(a):

> Coza ludzie z Was Poznaniacy, czy nie ma kogos uprzejmego? Jestem z łodzi i
        nie
        >
        > zamierzam jedzdzic 300 kilosow zeby sie przekonac:-(

Cos sie Tobie chlopie pomylilo, od kiedy z Lodzi do Poznania jest 300
        kilometrow?
        Ja niestety nie bylem na infosytemie wiec Ci nic nie moge doradzic, za to
        Motorshow udaly sie!
        • Gość: KRNABRNY Re: naprawde tak zle??? IP: *.lodz-teofilow.sdi.tpnet.pl 01.06.03, 19:07
          Rozumiem ze ta cisza to potwierdzenie :-((
          Szkoda bo to fajna imprezka byla, wielka szkoda
          • Gość: P.B Re: naprawde tak zle??? IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 01.06.03, 19:32

> Rozumiem ze ta cisza to potwierdzenie :-((
            > Szkoda bo to fajna imprezka byla, wielka szkoda

Na wszystko chodzić nie można bo ludzie zbankrutują, non stop jakieś imprezy
            targowe się odbywają.
            Prawdopodobnieństwo nie odbycia się kolejnego Infosystemu jest niewielkie a
            raczej nie możliwe, takie same były głosy z Moto Show,i co? efekty
            wspaniałe.....

Z tego co ja wiem, to w tym roku było ponad 700 wystawców, conajmniej o 100
            więcej niż rok wcześniej.
            • Gość: KRNABRNY Re: naprawde tak zle??? IP: *.lodz-teofilow.sdi.tpnet.pl 01.06.03, 21:30
              CZYZBY AZ TAKI ANTAGONIZM Z wROCLAWIEM?:-) W CHIPie napisali ze bylo 130
              wystawcow a sale wialy pustka bylo nawet male zdjecie z wystawy no i to
              wygladalo zenujaco dlatego chcialem pogadac z kims kto byl, poniewaz bylem
              swego czasu na tej imprezie i mialem sie wybrac kolejny raz.pzdrPB:-)
              • Gość: P.B Re: naprawde tak zle??? IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 01.06.03, 22:36

> CZYZBY AZ TAKI ANTAGONIZM Z wROCLAWIEM?:-) W CHIPie napisali ze bylo 130
                > wystawcow a sale wialy pustka bylo nawet male zdjecie z wystawy no i to
                > wygladalo zenujaco dlatego chcialem pogadac z kims kto byl, poniewaz bylem
                > swego czasu na tej imprezie i mialem sie wybrac kolejny raz.pzdrPB:-)

Trzeba wyjaśnić jedną rzecz, stary Infosystem 2/3 lata temu objmował wszystko
                co jest związane z nowymi technologiami, postanowiono jednak wyodrębić 4
                częśći, dokładnie euro-reklamę, poligrafię, eurofoto, a komutery ostały się ze
                starą nazwą infosystem. Te czery cześci chociaż o różnym nazewnictwie, nadal
                stanowią nieodzowną całość, tzn, odbywają się w jednym terminie, wspólny bilet
                itp. W "Chip'e" mieli pewnie na myśli tylko 1 z tych części - komputery, która
                pozostała przy starej nazwie, chociaż bez omyłki się nie obyło, bo wystawców z
                technologiami krzemowymi było nie 130 a 162 wystawców. Mniejsza jednak o to,
                zestawienia statystyczne obejmują całość, tak więc w tym roku było ponad 700
                wystawców.

P.S
                Nie do końca jest jednak tak pięknie jak mogło by się wydawać, liczba wystawców
                się zwiększyła O.K, jednak to nadal nie ten stary Inofsystem. Kryzys na rynku
                nadal jest widoczny, ja osobiście na infosystemie nie byłem, obecny za to był
                mój kolega ze szkoły i narzekał, nie podobało mu się za bardzo, zwłaszcza
                poligrafia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka