Dodaj do ulubionych

Zaatakowali nożem za potrącenie na schodach

03.07.07, 18:14
Na dożywocie tego idiotę a jego ojca na 3 lata to może troche zmądrzeje kretyn
Obserwuj wątek
    • Gość: miecz Re: Zaatakowali nożem za potrącenie na schodach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 19:42
      chciałeś napisać .. ojca na 30 lat.. Mieszkam niedaleko. To jest penerska
      rodzinka i nie pierwszy raz Policja się za ich sprawą zjawiła. Wcześniej bójki
      teraz morderstwo. Dla P.K. - sprwacy dożywocie i powinni prześwietlić jego
      koleżków z osiedla to się dużo rowerów i telefonów odnajdzie.
      • Gość: widok Re: Zaatakowali nożem za potrącenie na schodach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 20:36
        Masz rację - rodziców tez powinni do pudła, że takie "cóś" wychowali. Już teraz
        strach gdzieś o zmroku wyjść, bo watahy rozochoconych nicnierobieniem
        gimnazjalistów itp. typów szukają "rozrywki". SM oczywiście nie reaguje...
    • Gość: ~ [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 21:26
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: starymarych Zaatakowali nożem za potrącenie na schodach IP: *.icpnet.pl 03.07.07, 23:21
      Większego idiotyzmu nie czytałem . Przecieram oczy ze zdumienia ...Jak można
      kogoś "pobić" nożem ? Nie słyszałem o tym w cywilizowanym świecie . Przecież
      to ewidentne , bezdyskusyjne morderstwo !
    • Gość: M.K. Zaatakowali nożem za potrącenie na schodach IP: *.icpnet.pl 03.07.07, 23:22
      znam ich!dozywocie dla takich debili!!!!!!!!!
      • Gość: Re Re: Zaatakowali nożem za potrącenie na schodach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 07:22
        szczyl ma przykład z ojca w więc jeden i drugi KS stryczek na starym rynku przed
        ratuszem
      • Gość: lolek29 Re: Zaatakowali nożem za potrącenie na schodach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 13:46
        czy znane są juz ich nazwiska??? albo chociaz jakby ktos wiedzial to moglby
        podac inicjaly, bo domyslam sie kto to mogl byc ale nie powiem na forum, bo nie
        jestem pewny
        • Gość: a Re: Zaatakowali nożem za potrącenie na schodach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 17:44
          Paweł Chlebowski i jego tatuś
      • Gość: iwi Re: Zaatakowali nożem za potrącenie na schodach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 17:43
        Paweł Ch. Na dozywocie pomimo ze znam go z osiedla. wielkie wspolczucioa dla
        rodziny zamordowanego. PAWEŁ JEST ZŁODZIEJEM I MORDERCĄ
    • mantis1 Re: Zaatakowali nożem za potrącenie na schodach 04.07.07, 09:06
      dozywocie dla gowniaza, a dla ojca min. 25 lat za debilizam wrodzony.
    • Gość: Dembin Zaatakowali nożem za potrącenie na schodach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 18:42
      Znalem go dobry wariat z niego byl ale zeby doszlo do zabojstwa Pawełek troszke
      dostanie
      • Gość: ktoś z bukowskiej Re: Zaatakowali nożem za potrącenie na schodach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 21:11
        jaki Pawelek. to za..y juz skur...syn, zgnieje gnida w pierdlu razem ze swym
        starym, jak gowno "wychowalo" takie ścierwo to niech razem teraz zgnija w pierdlu
    • Gość: Andrzej Zaatakowali nożem za potrącenie na schodach IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 05.07.07, 12:46
      włos się na głowie jeży.
    • Gość: Muzyk Pobicie?Przeczytajcie dzisiejszy SuperExpress IP: 202.156.11.* 05.07.07, 18:54
      Redakcja poznanskiej GW w widoczny sposob kryje poznanska policje,a o bandytach
      pisze prawie pieszczotliwie.
      Przeczytajcie artykul n/t tej tragedii w dzisiejszym SuperExpresie,warszawscy
      redaktorzy pozbawieni sa lokalnych powiazan i zobowiazan.
      Pobicie ze skutkiem smiertelnym?smiech na sali,ale w tym miescie jest wszystko
      mozliwe.Poznanska Policja bardzo jest zajeta sciganiem 1400 piratow
      komputerowych z akademika na Kornickiej,nie maja czasu na bandytow,bo za nich
      pan Bill nie zaplacil.
    • Gość: Muzyk Pobicie? - encore IP: 202.156.10.* 05.07.07, 19:28
      Czy mozna kogos pobic kastetem?mozna - starszy pan-tesc,dostal kastetem
      w twarz;jego ziec dostal nozem w serce,czy to pobicie?
      Jest to moje pytanie do doktorow prawa,ktorzy podobno rzadza tym krajem?
    • Gość: NIEWAZNE Re: Zaatakowali nożem za potrącenie na schodach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 14:08
      Tej znam tego kolesia jest normalny ale ja adhd i ma zulte papiert nie dostanie
      do zywoca ze wzgledo jak wczesniej napisalem adhd
    • Gość: ot co Re: Zaatakowali nożem za potrącenie na schodach IP: *.aster.pl 06.07.07, 16:07
      Tak to jest jak sie nie wychowuje dzieci,
      że młodszy ustępuje starszemu.

Czasem jednak mądrzejszy musi ustąpić głupiemu.

Tu widac dwóch takich samych się spotkało,
      tylko, że jeden zapłacił najwyższą cenę.

Oby ci dwaj dostali stosowny wymiar.
      • nikka00 Re: Zaatakowali nożem za potrącenie na schodach 09.07.07, 22:38
        jezu a ja niedawno wypowiedziałam wojnę blokersom na moim osiedlu ... dodam ze
        to jest TO osiedle... Dzięki bogu, ze mieszkam na drugim jego brzegu, ci moi
        mimo że nieco hałaśliwi, to jednak cywilizowani.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka