kaziu69 03.07.07, 18:14 Na dożywocie tego idiotę a jego ojca na 3 lata to może troche zmądrzeje kretyn Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miecz Re: Zaatakowali nożem za potrącenie na schodach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 19:42 chciałeś napisać .. ojca na 30 lat.. Mieszkam niedaleko. To jest penerska rodzinka i nie pierwszy raz Policja się za ich sprawą zjawiła. Wcześniej bójki teraz morderstwo. Dla P.K. - sprwacy dożywocie i powinni prześwietlić jego koleżków z osiedla to się dużo rowerów i telefonów odnajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widok Re: Zaatakowali nożem za potrącenie na schodach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 20:36 Masz rację - rodziców tez powinni do pudła, że takie "cóś" wychowali. Już teraz strach gdzieś o zmroku wyjść, bo watahy rozochoconych nicnierobieniem gimnazjalistów itp. typów szukają "rozrywki". SM oczywiście nie reaguje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~ [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 21:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starymarych Zaatakowali nożem za potrącenie na schodach IP: *.icpnet.pl 03.07.07, 23:21 Większego idiotyzmu nie czytałem . Przecieram oczy ze zdumienia ...Jak można kogoś "pobić" nożem ? Nie słyszałem o tym w cywilizowanym świecie . Przecież to ewidentne , bezdyskusyjne morderstwo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.K. Zaatakowali nożem za potrącenie na schodach IP: *.icpnet.pl 03.07.07, 23:22 znam ich!dozywocie dla takich debili!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Re Re: Zaatakowali nożem za potrącenie na schodach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 07:22 szczyl ma przykład z ojca w więc jeden i drugi KS stryczek na starym rynku przed ratuszem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek29 Re: Zaatakowali nożem za potrącenie na schodach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 13:46 czy znane są juz ich nazwiska??? albo chociaz jakby ktos wiedzial to moglby podac inicjaly, bo domyslam sie kto to mogl byc ale nie powiem na forum, bo nie jestem pewny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Zaatakowali nożem za potrącenie na schodach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 17:44 Paweł Chlebowski i jego tatuś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwi Re: Zaatakowali nożem za potrącenie na schodach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 17:43 Paweł Ch. Na dozywocie pomimo ze znam go z osiedla. wielkie wspolczucioa dla rodziny zamordowanego. PAWEŁ JEST ZŁODZIEJEM I MORDERCĄ Odpowiedz Link Zgłoś
mantis1 Re: Zaatakowali nożem za potrącenie na schodach 04.07.07, 09:06 dozywocie dla gowniaza, a dla ojca min. 25 lat za debilizam wrodzony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dembin Zaatakowali nożem za potrącenie na schodach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 18:42 Znalem go dobry wariat z niego byl ale zeby doszlo do zabojstwa Pawełek troszke dostanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś z bukowskiej Re: Zaatakowali nożem za potrącenie na schodach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 21:11 jaki Pawelek. to za..y juz skur...syn, zgnieje gnida w pierdlu razem ze swym starym, jak gowno "wychowalo" takie ścierwo to niech razem teraz zgnija w pierdlu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Zaatakowali nożem za potrącenie na schodach IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 05.07.07, 12:46 włos się na głowie jeży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muzyk Pobicie?Przeczytajcie dzisiejszy SuperExpress IP: 202.156.11.* 05.07.07, 18:54 Redakcja poznanskiej GW w widoczny sposob kryje poznanska policje,a o bandytach pisze prawie pieszczotliwie. Przeczytajcie artykul n/t tej tragedii w dzisiejszym SuperExpresie,warszawscy redaktorzy pozbawieni sa lokalnych powiazan i zobowiazan. Pobicie ze skutkiem smiertelnym?smiech na sali,ale w tym miescie jest wszystko mozliwe.Poznanska Policja bardzo jest zajeta sciganiem 1400 piratow komputerowych z akademika na Kornickiej,nie maja czasu na bandytow,bo za nich pan Bill nie zaplacil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muzyk Pobicie? - encore IP: 202.156.10.* 05.07.07, 19:28 Czy mozna kogos pobic kastetem?mozna - starszy pan-tesc,dostal kastetem w twarz;jego ziec dostal nozem w serce,czy to pobicie? Jest to moje pytanie do doktorow prawa,ktorzy podobno rzadza tym krajem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIEWAZNE Re: Zaatakowali nożem za potrącenie na schodach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 14:08 Tej znam tego kolesia jest normalny ale ja adhd i ma zulte papiert nie dostanie do zywoca ze wzgledo jak wczesniej napisalem adhd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ot co Re: Zaatakowali nożem za potrącenie na schodach IP: *.aster.pl 06.07.07, 16:07 Tak to jest jak sie nie wychowuje dzieci, że młodszy ustępuje starszemu. Czasem jednak mądrzejszy musi ustąpić głupiemu. Tu widac dwóch takich samych się spotkało, tylko, że jeden zapłacił najwyższą cenę. Oby ci dwaj dostali stosowny wymiar. Odpowiedz Link Zgłoś
nikka00 Re: Zaatakowali nożem za potrącenie na schodach 09.07.07, 22:38 jezu a ja niedawno wypowiedziałam wojnę blokersom na moim osiedlu ... dodam ze to jest TO osiedle... Dzięki bogu, ze mieszkam na drugim jego brzegu, ci moi mimo że nieco hałaśliwi, to jednak cywilizowani. Odpowiedz Link Zgłoś