Gość: papillon IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.01, 22:55 czy ktoś może mi doradzić, jak znaleźć faceta na dość ważne "wielkie wyjście", które za miesiąc? Bez zobowiązań, dużo dobrej zabawy etc... Z roku na rok lista coraz krótsza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Radost Re: kłopoty z facetami-inne ujęcie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.01, 22:59 tu na forum sa sami fajni faceci na pewno ktorys pomoze:)) Powodzenia:) no i milej zabawy za miesiac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: kłopoty z facetami-inne ujęcie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.01, 23:10 Masz kłopot ze znalezieniem faceta na studniówkę? Dlaczego od razu z facetami? Zabrzmiało to jak kolejne rozterki Bridget Jones Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: couleur3 Re: kłopoty z facetami-inne ujęcie IP: *.dip.t-dialin.net 07.12.01, 00:15 Jak bym był młodszy to może złosiłbym kandydaturę, ale latka lecą niestety. Posłucham so Oldfielda dla relaksu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papillon Re: kłopoty z facetami-inne ujęcie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.01, 14:26 Gość portalu: couleur3 napisał(a): > Jak bym był młodszy to może złosiłbym kandydaturę, ale latka lecą niestety. > Posłucham so Oldfielda dla relaksu . To znaczy ile masz lat? Pewnie mniej niz ja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papillon Re: kłopoty z facetami-inne ujęcie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.01, 14:24 Gość portalu: lol napisał(a): > > Masz kłopot ze znalezieniem faceta na studniówkę? Dlaczego od razu z facetami? > Zabrzmiało to jak kolejne rozterki Bridget Jones wyczuwam przekąs i złośliwość - a nie chodzi bynajmniej o studniówkę, którą wspominam miło, lecz to odległa przeszłość. Tak więc - pozbądź się poczucia wyższości... To nie są rozterki BJ, tylko problem pt. bal absolutoryjny - a problem dlatego, ze wielu moich kolegow sie zareczylo lub ma zamiar i boja sie swoich wybranek, ich zazdrości etc. - coz, nie chce ich odbijac, tylko dobrze sie bawic przez 1 wieczor. Wiec chyba jednak problemy z facetami... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: kłopoty z facetami-inne ujęcie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.01, 14:29 Gość portalu: papillon napisał(a): > Gość portalu: lol napisał(a): > > > > > Masz kłopot ze znalezieniem faceta na studniówkę? Dlaczego od razu z facet > ami? > > Zabrzmiało to jak kolejne rozterki Bridget Jones > > wyczuwam przekąs i złośliwość - a nie chodzi bynajmniej o studniówkę, którą > wspominam miło, lecz to odległa przeszłość. Tak więc - pozbądź się poczucia > wyższości... To nie są rozterki BJ, tylko problem pt. bal absolutoryjny - a > problem dlatego, ze wielu moich kolegow sie zareczylo lub ma zamiar i boja sie > swoich wybranek, ich zazdrości etc. - coz, nie chce ich odbijac, tylko dobrze s > ie > bawic przez 1 wieczor. Wiec chyba jednak problemy z facetami... ;-) Ja i Lol to antyBJtowcy(choc pewnie ukradkiem i ja i lol przeczytalismy):) A co do 1 wieczoru to jak to sa koledzy:) to pewnie pojda:)) pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papillon Re: kłopoty z facetami-inne ujęcie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.01, 14:48 Gość portalu: Radost napisał(a): > Gość portalu: papillon napisał(a): > > Ja i Lol to antyBJtowcy(choc pewnie ukradkiem i ja i lol przeczytalismy):) > A co do 1 wieczoru to jak to sa koledzy:) to pewnie pojda:)) pzdr:) chyba nie pojda, bo uslyszalam: "narzeczona by sie wsciekla". Otoz w pewnym momencie faceci owszem, miewaja kolezanki, ale tylko w pracy lub do pogadania via siec, a swoich narzeczonych boja sie jak ognia - taka moja obserwacja. Od innego uslyszalam (juz nie w kwestii tego wyjscia), ze jestem extra, a on taki szaraczek, wiec sobie odpuszcza,bo za bardzo by sie musial o mnie starac. TO co z Wami, mezczyzni? Wolicie glupsze od siebie, ktore sie w Was beda wpatrywac i piac z zachwytu? Bez klopotu, bez wysilku, latwe lale???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
radost2001 Re: kłopoty z facetami-inne ujęcie 07.12.01, 15:00 Gość portalu: papillon napisał(a): > Gość portalu: Radost napisał(a): > > > Gość portalu: papillon napisał(a): > > > > > Ja i Lol to antyBJtowcy(choc pewnie ukradkiem i ja i lol przeczytalismy):) > > A co do 1 wieczoru to jak to sa koledzy:) to pewnie pojda:)) pzdr:) > > > chyba nie pojda, bo uslyszalam: "narzeczona by sie wsciekla". Otoz w pewnym > momencie faceci owszem, miewaja kolezanki, ale tylko w pracy lub do pogadania v > ia > siec, a swoich narzeczonych boja sie jak ognia - taka moja obserwacja. > > Od innego uslyszalam (juz nie w kwestii tego wyjscia), ze jestem extra, a on ta > ki > szaraczek, wiec sobie odpuszcza,bo za bardzo by sie musial o mnie starac. TO co > z > Wami, mezczyzni? Wolicie glupsze od siebie, ktore sie w Was beda wpatrywac i pi > ac > z zachwytu? Bez klopotu, bez wysilku, latwe lale???!!! > Coz kazdy lubi jak sie go chwali:) wiekszosc tez wystrzega sie klopotow:) a i co do wysilku zdania sa podzielone:) Choc po wysilku wszystko lepiej smakuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papillon Re: kłopoty z facetami-inne ujęcie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.01, 15:06 radost2001 napisał(a): > Coz kazdy lubi jak sie go chwali:) wiekszosc tez wystrzega sie klopotow:) a i c > o > do wysilku zdania sa podzielone:) Choc po wysilku wszystko lepiej smakuje:) Ej Radost, nie badz przekorny!Jak czlowiek inteligentny wiesz przeciez, ze co innego chwalic kogos od czasu do czasu (czego bynajmniej nie unikam), a co innego przebywac stale ze slodka idiotka, z ktora o niczym sensownym nie da sie pogadac... Czy to zreszta nie uwlacza meskiej dumie - ze "tylko" ktos taki z nimi jest? Ja nie wiem, ta Wasza logika jakas pokrecona... A o jakich klopotach mowisz? Ten watek zaczyna sie robic interesujacy socjologicznie... - czekalam zreszta online na Twoja odpowiedz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: kłopoty z facetami-inne ujęcie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.01, 18:39 Gość portalu: papillon napisał(a): > radost2001 napisał(a): > > > Coz kazdy lubi jak sie go chwali:) wiekszosc tez wystrzega sie klopotow:) > a i c > > o > > do wysilku zdania sa podzielone:) Choc po wysilku wszystko lepiej smakuje: > ) > > Ej Radost, nie badz przekorny!Jak czlowiek inteligentny zostalem pochwalony:)))) wiesz przeciez, ze co > innego chwalic kogos od czasu do czasu (czego bynajmniej nie unikam), a co inne > go > przebywac stale ze slodka idiotka, z ktora o niczym sensownym nie da sie > pogadac... Czy to zreszta nie uwlacza meskiej dumie - ze "tylko" ktos taki z ni > mi > jest? Ja nie wiem, ta Wasza logika jakas pokrecona... A o jakich klopotach > mowisz? Ten watek zaczyna sie robic interesujacy socjologicznie... - czekalam > zreszta online na Twoja odpowiedz! przepraszam ale na czacie bywam rzadko:( choc jak teraz zauwaze ze dajesz odpowiedz:) zaraz wejde na czat:) Poznan...ciekawy socjologicznie no no a sesja tuz tuz moze sie ten watek przyda;) chyba zrobie drukuj:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: kłopoty z facetami-inne ujęcie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.01, 23:16 Skończcie z tą socjologią! :) To stek bzdur! Wiem bo kończyłem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: kłopoty z facetami-inne ujęcie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.01, 23:22 Gość portalu: lol napisał(a): > > Skończcie z tą socjologią! :) To stek bzdur! Wiem bo kończyłem! szcegolnie jesli idzie o Goodmana i Elementy Ziembinskiego..... tak jest miedzy nami braterstwo krwi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: kłopoty z facetami-inne ujęcie_do Papillon IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.01, 15:11 Mam dla Ciebie genielne rozwiązanie :) Nie idź na ten bal!!! :) Ja na swoim nie byłem nie nie żałuję -wiem z opowieści tych co byli że impreza była smętna a`la bale ciechocińskiego Radia Las Vegas dla samotnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papillon Re: kłopoty z facetami-inne ujęcie_do Papillon IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.01, 15:15 Gość portalu: lol napisał(a): > > Mam dla Ciebie genielne rozwiązanie :) Nie idź na ten bal!!! :) Ja na swoim nie > > byłem nie nie żałuję -wiem z opowieści tych co byli że impreza była smętna a`la > > bale ciechocińskiego Radia Las Vegas dla samotnych to rozwiazanie juz dawno rozwazalam ;-) jest jednak najprostsze ze wszystkich ;-) a ja takich nie lubie. Z tego, co wiem, impreza moze byc calkiem fajna, raczej nie bedzie tam samotnich a la sanatorium (imprezy w sanatoriach sa zenujace, tak swoja droga, kiedys mialam okazje zaobserwowac). I wiesz, tak sie sklada, ze bardzo lubie sie bawic, dlatego wolalabym jednak nie rezygnowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: couleur3 Re: kłopoty z facetami-inne ujęcie_do Papillon IP: *.dip.t-dialin.net 07.12.01, 15:32 Nieee ja odpadam , taki inteligent to chyba jednak nie jestem , za wysokie progi . Choć z drugiej strony okazja by była kupić wreszcie ubranie z krawatem i słomę z butów wytrzepać. A tak na prawdę to ja się nie nadaję na coś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethanol Re: kłopoty z facetami-inne ujęcie_do Papillon IP: 151.112.27.* 07.12.01, 23:45 papillon: a sama nie mozesz isc ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: kłopoty z facetami-inne ujęcie_do Papillon IP: *.icpnet.pl 08.12.01, 00:16 Nie wiem, jak papillon, ale ja wszedzie chadzam sama- prawie, bo na taka impreze nie mozna isc samemu - wszyscy sie bawia parzyscie, a Ty solo??? z kim bedzie tanczyc?? narzeczeni kolezanek sie zlituja od czasu do czasu?? ale jesli nie widzisz w tym problemu, Motylku, to pedz na zabawe! a jezeli wolisz z kims - to zycze, zebys znalazla swietnie tanczaca partie. pzdr,s. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papillon Re: kłopoty z facetami-inne ujęcie_do Papillon IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.01, 21:06 Gość portalu: student napisał(a): > Nie wiem, jak papillon, ale ja wszedzie chadzam sama- prawie, bo na taka > impreze nie mozna isc samemu - wszyscy sie bawia parzyscie, a Ty solo??? > z kim bedzie tanczyc?? narzeczeni kolezanek sie zlituja od czasu do czasu?? > ale jesli nie widzisz w tym problemu, Motylku, to pedz na zabawe! > a jezeli wolisz z kims - to zycze, zebys znalazla swietnie tanczaca partie. > pzdr,s. nie ma to jak kobiece spojrzenie na sprawe ;-) Dzieki za wsparcie! Chyba znalazlam... Swoja droga, wyczuwam podskornie jakas agresje u PANOW, czy sie myle? Co na to STUDENT (ka) z mojej cudownej uczelni??? Do Radosta: nie chodzilo mi o chat, tylko o to, ze czekalam obserwujac forum - ze moze odpowiesz. Zostales pochwalony, choc powinno CI sie chyba tez dostac za kasliwosc..., ale wybaczam (az sie sama dziwie...) :-) pozdrowienia dla dyskutantow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: kłopoty z facetami-inne ujęcie_do Papillon IP: *.icpnet.pl 09.12.01, 01:05 Motylu, toz to nie agresja - panowie najzwyczajniej sie boja:)) Piszesz, ze szukasz kogos na impreze, bo chcesz sie porzadnie zabawic, ale zaden sie nie zglosi, bo sie boi, ze nie sprosta wymaganiom:))) Tyle,ze za nic sie do tego nie przyznaja - sa kochani i uroczy. Super, ze znalazlas odpowiednia partie. Wiem, ze jeszcze troche czasu, ale juz zycze Ci SWIETNEJ zabawy! pozdrawiam Cie cieplutko!! a naszym wszystkim kochanych panom - cmoczki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papillon Re: kłopoty z facetami-inne ujęcie_do Papillon IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 17:59 Gość portalu: student napisał(a): > Motylu, toz to nie agresja - panowie najzwyczajniej sie boja:)) > Piszesz, ze szukasz kogos na impreze, bo chcesz sie porzadnie zabawic, > ale zaden sie nie zglosi, bo sie boi, ze nie sprosta wymaganiom:))) > Tyle,ze za nic sie do tego nie przyznaja - sa kochani i uroczy. > Super, ze znalazlas odpowiednia partie. Wiem, ze jeszcze troche czasu, > ale juz zycze Ci SWIETNEJ zabawy! > pozdrawiam Cie cieplutko!! > a naszym wszystkim kochanych panom - cmoczki! Dolaczam sie do cmoczkow (nie myslic ze smoczkami). Dla Radosta - jeszcze 1 usmiech! :-) Dziekuje za wszystkie propozycje! Jestem zaskoczona odwaga panow ;-) Chyba nie skorzystam, bo trafil sie ktos inny - fascynujacy mezczyzna, ktory absolutnie nie boi sie kobiet nielalowatych... ;-) Niniejsze mini-podsumowanie chyba zakonczy ten watek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: kłopoty z facetami-inne ujęcie_do Papillon IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.01, 12:47 Gość portalu: papillon napisał(a): > Gość portalu: student napisał(a): > > > Nie wiem, jak papillon, ale ja wszedzie chadzam sama- prawie, bo na taka > > impreze nie mozna isc samemu - wszyscy sie bawia parzyscie, a Ty solo??? > > z kim bedzie tanczyc?? narzeczeni kolezanek sie zlituja od czasu do czasu? > ? > > ale jesli nie widzisz w tym problemu, Motylku, to pedz na zabawe! > > a jezeli wolisz z kims - to zycze, zebys znalazla swietnie tanczaca partie > . > > pzdr,s. > > nie ma to jak kobiece spojrzenie na sprawe ;-) Dzieki za wsparcie! Chyba > znalazlam... > > Swoja droga, wyczuwam podskornie jakas agresje u PANOW, czy sie myle? Co na to > STUDENT (ka) z mojej cudownej uczelni??? > > Do Radosta: nie chodzilo mi o chat, tylko o to, ze czekalam obserwujac forum - > ze > moze odpowiesz. Zostales pochwalony, choc powinno CI sie chyba tez dostac za > kasliwosc..., ale wybaczam (az sie sama dziwie...) :-) > pozdrowienia dla dyskutantow! Ja kąśliwy:)??? yo niemożliwe:) zresztą to niewazne bo mam wybaczone:) i do tego ladny usmiech...:))) fajniutko pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carlo Re: kłopoty z facetami-inne ujęcie_do Papillon IP: 195.205.156.* 11.12.01, 15:52 lubie tanczyc, nie mam kompleksow, wiec chetnie moge Ci towarzyszyc hm? carlo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: kłopoty z facetami-inne ujęcie IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.01, 19:51 pogadaj z mabu albo magiem rex nigdy nie jest wolny ale dla ciebie by coś znalazł zresztą jak chcez odstąpie theo Odpowiedz Link Zgłoś