Gość: ciekawy IP: *.icpnet.pl 28.06.03, 18:10 Chcialbym sie dowiedziec skad wziela sie moda by na dyskotekach bawily sie 15-16 latki niekompletne ubrane badz w bardzo wyzywajacych strojach i szukajace faceta na noc badz dla chwili przyjemnosci ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mickey Re: dyskoteki w Poznaniu i mlodziez IP: *.icpnet.pl 28.06.03, 18:13 moda sie wziela stad, ze ja majac 18 lat lubie takie laseczki. samochod dostalem od rodzicow na 18nastke i prawie co piatek bawie sie z takimi laseczkami, niekoniecznie do konca w dyskotece. tak jest fajnie i niech tak zostanie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: dyskoteki w Poznaniu i mlodziez IP: *.icpnet.pl 28.06.03, 18:18 mickey,idziesz na łatwiznę...postarałbys się o coś lepszego... dlaczego nie starasz sie o laski w twoim wieku...tylko wykorzystujesz nieletnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mickey Re: dyskoteki w Poznaniu i mlodziez IP: *.icpnet.pl 28.06.03, 18:40 1. nie ide na latwizne, ja nie szukam zony tylko dobrej zabawy 2. te panie juz nie sa nieletnie,a poza tym nie traktuj mnie jak pedofila, bo ja jestem od nich 1-2 starszy 3. a ty gdzie chodzisz nocami w poznaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: begood Re: dyskoteki w Poznaniu i mlodziez IP: *.icpnet.pl 02.07.03, 21:13 Gość portalu: mickey napisał(a): > moda sie wziela stad, ze ja majac 18 lat lubie takie laseczki. samochod > dostalem od rodzicow na 18nastke i prawie co piatek bawie sie z takimi > laseczkami, niekoniecznie do konca w dyskotece. tak jest fajnie i niech tak > zostanie ... kolo, co ty wiesz o laskach ja się pytam? ja zaliczam takie towary tzn. blachary w ciagu jednej godziny co najmniej cztery. co ja mówię? przyrzekam na swoją beemę, że nawet do 10. zresztą nie pamiętam, bo zawsze jestem tak naćpany...eeee... szkoda gadać. nic nie wiesz kobietach. hehe. te bajery wciskaj swojej mamie chłoptasiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 20latek To jest zycie!!:) IP: *.icpnet.pl 28.06.03, 20:11 Gość portalu: ciekawy napisał(a): > Chcialbym sie dowiedziec skad wziela sie moda by na dyskotekach bawily sie > 15-16 latki niekompletne ubrane badz w bardzo wyzywajacych strojach i > szukajace faceta na noc badz dla chwili przyjemnosci ?? No i dobrze:) Pokazuja to co maja do pokazania:) Oczywiscie może Wam sie to nie podobac. Ja lubie mlode ,opalone ,zgrabne i chetne do zabawy:) Ilez to 17 - 18 latek sie ze mna bawilo:) i jakos zadna nie narzekala. A bogate wnetrze?? Polknijcie rubiny :) A rozmowa?? Nikt nie ukrywa ze a:) na dyskotekach i w klubach sie tanczy i slucha muzyki b:) sex w samochodzie czy w domu z tak poznana dziewczyna jest integralna czescia takiej imprezy. Nikogo nie obrazam , nikogo do niczego nie zmuszam i co wiecej nikogo nie krytykuje za inny rodzaj zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
anka9009 Re: dyskoteki w Poznaniu i mlodziez 28.06.03, 22:49 Gość portalu: ciekawy napisał(a): > Chcialbym sie dowiedziec skad wziela sie moda by na dyskotekach bawily sie > 15-16 latki a co za młode? bez przesady. nie wiedza, co traca; wiedza, co zyskuja. > niekompletne ubrane badz w bardzo wyzywajacych strojach w takich miejscach jest z reguly goraco ;) ja np dziwnie bym sie czuła inaczej ubrana lub nieubrana (sama nie wiem co bardziej) i > szukajace faceta na noc badz dla chwili przyjemnosci ?? a ty jakie masz hobby? moze to pozwala poczuc sie nieco doroślej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICKEY Re: dyskoteki w Poznaniu i mlodziez IP: *.icpnet.pl 29.06.03, 09:17 wczoraj bylem na hip hopie WLKP attack, razem z kumplem i dwoma poznanymi laskami bylismy potem w kiekrzu nad jeziorkiem do rana. bylo bardzo przyjemnie. i byly od nas o rok starsze, mialy 19 lat ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: dyskoteki w Poznaniu i mlodziez IP: *.icpnet.pl 30.06.03, 09:54 nio nio mickey,GRATULUJĘ!!:P coz za osiągnięcia-jest czym sie pochwalic;) aha,ja bawie sie wszedzie tam gdzie ciebie nie mozna spotkac;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mickey Re: dyskoteki w Poznaniu i mlodziez IP: *.icpnet.pl 30.06.03, 20:37 dziekuje ci mycha naprawde bylo fajnie, czy mam ci wczesniej zapowiadac gdzie bede, zebys przez przypadek tam nie przyszla :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: dyskoteki w Poznaniu i mlodziez IP: *.icpnet.pl 01.07.03, 12:59 nio wiesz,w sumie mogloby byc ciekawie;)wiec badz tak mily i powiedz gdzie sie bedziesz bawil w najblizszym czasie a na pewno tam (nie) wpadne;)pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mickey Re: dyskoteki w Poznaniu i mlodziez IP: *.icpnet.pl 01.07.03, 19:50 w najblizszym czasie bede w berlinie na paradzie, jade juz w piatek. a w ten weekend-nie wiem to bedzie impuls. a ty mycha co planujesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: dyskoteki w Poznaniu i mlodziez IP: *.icpnet.pl 01.07.03, 23:02 hmmm ja w sumie tez nie mam konkretnych planow...zazwyczaj jest tak ze jak juz jestem na miescie to baluje tam gdzie mnie wiatr przywieje,wiec kto wie moze los da nam sie (nie)spotkac;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mickey Re: dyskoteki w Poznaniu i mlodziez IP: *.icpnet.pl 01.07.03, 23:15 ale daj mi wczesniej znac, ze ty to ty. zebym sie nie spalil ze wstydu, a ty zebys dala mi szanse na pokazaniemojej lepszej polowy. polubilem cie mycha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: dyskoteki w Poznaniu i mlodziez IP: *.icpnet.pl 02.07.03, 09:44 hmm nie martw sie ja zawsze daje szanse...;)tylko nie wiem jak mialabym dac ci znac ze ja to ja skoro nie bede wiedziec ze ty to ty:P hmmmm?masz jakis pomysl?musimy sie jakos umowic;)(tez cie polubilam...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mickey Re: dyskoteki w Poznaniu i mlodziez IP: *.icpnet.pl 02.07.03, 17:55 umowic ;) podoba mi sie ten pomysl... a moze do berlina sie wybierasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teenexplorer Re: dyskoteki w Poznaniu i mlodziez IP: *.echostar.pl 02.07.03, 20:07 Janusz to był zawsze zajebisty imprezowicz-lubił jodłować z tureckimi tranwestytami w Berlinie-jego hajlihajlo znane jest na całym świecie... poza tym Janusz bardzo lubi zrywać azbest-i opłaca mu się to -zarabia 1,5 euro na godzinę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teenfan Re: dyskoteki w Poznaniu i mlodziez IP: *.icpnet.pl 02.07.03, 20:09 na budowach w berlinie fajnie jest, tu sie mozna zabwic, i u turka kebab zjesc, i zoltka ograbic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mickey Re: dyskoteki w Poznaniu i mlodziez IP: *.icpnet.pl 03.07.03, 00:56 mycha- bylem dzisiaj w miescie. troche sie krecilem, ale cie nigdzie nie widzialem. co w weekend ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 20latek Re: dyskoteki w Poznaniu i mlodziez IP: *.icpnet.pl 03.07.03, 01:08 Kolejna dobra impreza i zabawa z dwoma dziewczetami:)) Bylo super:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: dyskoteki w Poznaniu i mlodziez IP: *.icpnet.pl 03.07.03, 08:57 mickey,na 100% bede w piatek w okrąglaku (7i 6 pietro;)wiec jesli nie jestes zainteresowany poznaniem mnie to na pewno sie tam nie pokazuj:P hmmm,kreciles sie po miescie i myslales ze moze przypadkiem mnie spotkasz?:) nio coz rzeczywiscie wyrozniam sie w tlumie ale bez przesady;) oki wiec jesli bedziesz mial czas to zapraszam do wspolnej zabawy,pozostaje nam tylko jeszcze to jak sie poznamy ...POZDROWKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brodziu Re: dyskoteki w Poznaniu i mlodziez IP: *.it.uni-wh.de 03.07.03, 11:43 swoja droga to interesujace ze mycha, zaciekla przeciwniczka przypadkowych zanmosci i ich konsumpcji..teraz umawia sie z mickeyem na imprezke....doprawdy dziwne..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 20latek Re: dyskoteki w Poznaniu i mlodziez IP: *.icpnet.pl 03.07.03, 11:52 Gość portalu: brodziu napisał(a): > swoja droga to interesujace ze mycha, zaciekla przeciwniczka przypadkowych > zanmosci i ich konsumpcji..teraz umawia sie z mickeyem na imprezke....doprawdy > dziwne..... i to w Okraglaku:DD ...ja tam lubie ten klimat ale czy Mycha?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: dyskoteki w Poznaniu i mlodziez IP: *.icpnet.pl 03.07.03, 13:39 hej chlopaki hola hola...kto tu mowi o konsumcji...;) owszem przeciwniczka-ale wykorzystywanie tych "biednych dziewczynek":P a nie zawierania nowych,ciekawych znajomosci:) moze go czegos naucze;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mickey Re: dyskoteki w Poznaniu i mlodziez IP: *.icpnet.pl 03.07.03, 17:22 okraglak powiadasz... hmm nie wiem czy nie pojade poza miasto na weekend. ale jesli nie dam znac a czego chcesz mnie mycha nauczyc ?? bo oglade i kulture osobista juz posiadam:P oj koledzy zazdrosnicy, dajcie spokoj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brodziu Re: dyskoteki w Poznaniu i mlodziez IP: *.it.uni-wh.de 03.07.03, 17:47 moze go skromnosci nauczy? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mickey Re: dyskoteki w Poznaniu i mlodziez IP: *.icpnet.pl 04.07.03, 01:18 wlasnie mycha wrocilem z miasta i znowu nic... znowu cie nie znalazlem ... pozdrawiam i czekam :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: dyskoteki w Poznaniu i mlodziez IP: *.icpnet.pl 04.07.03, 10:01 na co czekasz?:)ja powiedzialam gdzie bede,wiec reszta nalezy do Ciebie:P jesli wyjezdzasz nio to wielka szkoda...widocznie los nam nie sprzyja;) a moze niedziela?:)to ja czekam na pomysly...pozdrowionka a naucze Cie wszystkiego tego czego inne Cie nie nauczyly:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mickey Re: dyskoteki w Poznaniu i mlodziez IP: *.icpnet.pl 04.07.03, 18:19 kurde mycha-ja nie dam rady w sobote ;( masz moze jakiegos maila?? a czego mnie chcesz nauczyc?? pokory ;) pokory to mnie zycie nauczym, ale moze mu pomozesz :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mickey Re: dyskoteki w Poznaniu i mlodziez IP: *.icpnet.pl 05.07.03, 05:00 wlasnie wrocilem do chaty mycha cala noc spedzilem na wesolym grillu. bylas w 7h ?? najprawdopodobniej tam dzisiaj dotre;) bede cie szukal przez dj... papapa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: dyskoteki w Poznaniu i mlodziez IP: *.icpnet.pl 05.07.03, 19:22 niestety nie bylo mnie w 7h...:(to wszystko przez moich "cudownych" znajomych...:(a tak mialam ochote potanczyc...;(i nic z tego bo im sie nie chcialo...ohh jak mnie wkurzyli;) kurcze jak zaluje ze mnie tam nie bylo...ale by bylo super gdybys mnie rzeczywiscie przez dj-a szukal:halo,czy jest na sali mycha;) mam nadzieje ,ze to nadrobimy...;) co do maila to oczywiscie ze mam ale niebardzo chce go podawac na forum:) hmm moze juz lepiej gg?;)trzy siedem cztery zero szesc zero zero czekam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mickey Re: dyskoteki w Poznaniu i mlodziez IP: *.icpnet.pl 05.07.03, 20:03 pogoda taka, ze nigdzie nie che mi si isc. zglosze sie panno mycho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: dyskoteki w Poznaniu i mlodziez IP: *.icpnet.pl 05.07.03, 20:32 oki czekam z niecierpliwoscia...;) zaintrygowana ...mycha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mickey Re: dyskoteki w Poznaniu i mlodziez IP: *.icpnet.pl 05.07.03, 20:55 no to kontakt chyba nawiazany ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mickey Re: dyskoteki w Poznaniu i mlodziez IP: *.icpnet.pl 07.07.03, 06:50 no to wczoraj byl kolejny ciezki dzien mycha bylas tam czy nie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: dyskoteki w Poznaniu i mlodziez IP: *.icpnet.pl 07.07.03, 16:56 mickey ale gdzie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mickey Re: dyskoteki w Poznaniu i mlodziez IP: *.icpnet.pl 07.07.03, 20:48 w 7h. na gg nie moge cie zlapac. dzisiaj wyjatkowo nigdzie nie ide, przynajmniej na ten moment :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: dyskoteki w Poznaniu i mlodziez IP: *.icpnet.pl 08.07.03, 14:55 nie bylam w 7h:(ogolnie nudy!!!musze gdzies wyjsc na jakas imprezke bo sie udusze...trzeba sie troche rozerwac,co nie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcinek Re: dyskoteki w Poznaniu i mlodziez IP: *.icpnet.pl 08.07.03, 22:38 mycha.... to bardzo ciekawe... kolega mickey nie napisal niczego za co mozna by go lubic :) Ale jestes kobieta(?) wiec mozliwe ze polubilas go za to ze w wieku 18 lat dostal od rodzicow samochod i ze lubi 16 latki :) Otoz moge Ci powiedziec ze tez mam samochod - z tym ze nie dostalem go od rodzicow ale sam sobie na niego zarobilem - tak samo jak na motocykl, dom i biuro. LUBISZ MNIE juz ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mickey Re: dyskoteki w Poznaniu i mlodziez IP: *.icpnet.pl 08.07.03, 22:44 jestes zalosny marcinek. czy nie widzisz za co mycha mnie polubila, za to ze nie gadam jak nadety buc twojego pokroju. za to ze, na krytyczne uwagi odpowiadam z humorem, doskonale zdajac sobie sprawe z moich wad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcinek Re: dyskoteki w Poznaniu i mlodziez IP: *.icpnet.pl 08.07.03, 22:48 -------------------------------------------------------------------------------- "czy nie widzisz za co mycha mnie polubila, za to ze nie gadam jak nadety buc twojego pokroju." odnioslem troche inne wrazenie :) "za to ze, na krytyczne uwagi odpowiadam z humorem, doskonale zdajac sobie sprawe z moich wad" chodzisz moze do IV LO ?;) tam sa ludzie Twojego pokroju :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcinek Re: dyskoteki w Poznaniu i mlodziez IP: *.icpnet.pl 08.07.03, 23:32 aha ! Dla Twojej wiadomosci - pedofilia nie zalezy od wieku pedofila. To ze sa niewiele od Ciebie mlodsze na szczescie Cie nie ratuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: dyskoteki w Poznaniu i mlodziez IP: *.icpnet.pl 09.07.03, 12:16 marcinek,nie obchodzi mnie co o mnie myslisz...nie znasz mnie i nic na moj temat nie mozesz powiedziec...choc szczerze mowiac to zabolalo mnie ze "przez kwiatek" nazwales mnie BLACHARĄ!!!choc nie ma potrzeby zebym ci sie tlumaczyla to wyjasnie Ci ze tak nie jest i ze bardzo sie mylisz.ale coz ludzie sa omylni,czesto popelniaja bledy,ale chyba najgorsza ich wada jest to ze zbyt pochopnie oceniaja ludzi czesto raniac ich tym:( ale tacy juz sa i trzeba nauczyc sie wybaczac i zapominac...POZDROWIONKA dla wszystkich pochopnie oceniajacych i oczywiscie dla ciebie mickey;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcinek Re: dyskoteki w Poznaniu i mlodziez IP: *.icpnet.pl 09.07.03, 12:50 -------------------------------------------------------------------------------- marcinek,nie obchodzi mnie co o mnie myslisz...nie znasz mnie i nic na moj temat nie mozesz powiedziec...choc szczerze mowiac to zabolalo mnie ze "przez kwiatek" nazwales mnie BLACHARĄ!!!choc nie ma potrzeby zebym ci sie tlumaczyla to wyjasnie Ci ze tak nie jest i ze bardzo sie mylisz.ale coz ludzie sa omylni,czesto popelniaja bledy,ale chyba najgorsza ich wada jest to ze zbyt pochopnie oceniaja ludzi czesto raniac ich tym:( ale tacy juz sa i trzeba nauczyc sie wybaczac i zapominac...POZDROWIONKA dla wszystkich pochopnie oceniajacych i oczywiscie dla ciebie mickey;) OK nie jestes "blachara". Mickey oczarowal Cie swoja wrazliwoscia i zyciowa madroscia opowiadajac o swoich imprezowych wyczynach :') Ja Cie nie oceniam tylko sobie lekko ironizuje na temat imprez i ludzi ktorzy bez imprez zyc nie moga. i takze po trochu na temat dziewczyn ktorym duzo nie trzeba zeby lepiej poznaly jakiegos mlodego playboya w samochodzie od kochanych rodzicow. I to jest zalosne drogi mickey.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mickey Re: dyskoteki w Poznaniu i mlodziez IP: *.icpnet.pl 09.07.03, 17:39 daj sobie spokoj czlowieku bo tylko pokazujesz jaki jestes zakomplesiony. nie twoj interes co mnie laczy z mycha, nie tobie mowilem o samochodzie i nie z toba rozmawialem. jesli sam masz problemy z kobietami, a do pracy dojezdzasz 20letnim maluchem, to nie miej pretensji do innych, ze im sie udalo. pozdrowionka mycho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcinek Re: dyskoteki w Poznaniu i mlodziez IP: *.icpnet.pl 09.07.03, 19:01 -------------------------------------------------------------------------------- "daj sobie spokoj czlowieku bo tylko pokazujesz jaki jestes zakomplesiony." ooo - to bardzo ciekawe co piszesz.. Zastanawia mnie tylko w ktorej mojej wypowiedzi to sie wydalo ;) moze mi pomozesz znalezc? "nie twoj interes co mnie laczy z mycha, nie tobie mowilem o samochodzie i nie z toba rozmawialem." to jest forum a nie gadu gadu wiec jesli o czyms mowisz na forum to licz sie z tym ze bedzie to skomentowane. "jesli sam masz problemy z kobietami, a do pracy dojezdzasz 20letnim maluchem, to nie miej pretensji do innych, ze im sie udalo. pozdrowionka mycho" Problemow z kobietami w zadnym wypadku nie mam, do pracy dojezdzam lexusem na ktorego sam sobie zarobilem ale bez potrzeby nie mowie na forum o tym ze posiadam ten samochod. Piszesz tez "to nie miej pretensji do innych ze im sie udalo" Przepraszam - z czym Ci sie udalo ? ze Ci rodzice kupili samochod ? To jest dopiero zakompleksienie - mowienie na forum ze mi rodzice kupili autko i teraz moge wyrywac panienki po imprezach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: dyskoteki w Poznaniu i mlodziez IP: *.icpnet.pl 09.07.03, 19:25 hmm nio coz marcinek ,nie pozostaje mi nic innego jak Ci pogratulowac i życzyc powodzenia na przyszlosc.swoja droga podziwiam Cię ze nie wykorzystales jeszcze swoich "atutow" do wyrywania lasek:P pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: dyskoteki w Poznaniu i mlodziez IP: *.cable.net-inotel.pl 19.10.13, 20:42 halooooooo :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziadek Jerzy Re: dyskoteki w Poznaniu i mlodziez IP: *.pools.arcor-ip.net 19.10.13, 21:52 Haloooooo....!! PS Kurcze... mysz tak dlugo zyje - ponad 10 lat...?? :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: dyskoteki w Poznaniu i mlodziez IP: *.cable.net-inotel.pl 20.10.13, 20:48 Ba! nawet dłużej! :D ciekawe co z tymi dyskotekami...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: dyskoteki w Poznaniu i mlodziez IP: *.cable.net-inotel.pl 20.10.13, 20:49 ja pierdzielę, Mickey, to już 10 lat!!!:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mickey Re: dyskoteki w Poznaniu i mlodziez IP: *.158.217.53.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.05.14, 21:55 Mycha 14 rok nam leci... Do dwóch odlicz... Odpowiedz Link Zgłoś