Gość: Stanisław Mackowiak IP: 195.94.213.* 03.07.03, 21:31 Ale ministrowie komuszego rzadu majaprawo do nowego auta co roku, czas skończyć tow Miller Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magi Re: Głuchy chłopiec nie dostanie aparatów słuchow IP: 80.146.188.* 04.07.03, 09:03 Czy nie robi sie wyjatkow od przepisow? Jak czesto to sie przeciez zdaza? Na politykow nie mozna liczyc, oni przecietnych smiertelnikow maja gdzies... (przepraszam za wyrazenie)Moze rodzina zwroci sie do swojej parafii,lub Caritas, moze ludzie z dobrym sercem pomoga razem, kazdy po cegielce i sie zbierze. A moze... oficjalna droga zostanie opublikowany numer konta na ktore kazdy, kto chcialby pomoc, wplacic moglby choc pare zlotych. Moja corka chetnie odda pare groszy z kieszonkowego. I wierze, ze ta sume szybko zdolalibysmy zebrac. Ta sprawa musi jednak byc zalatwiona natychmiast. Chyba sie nie myle, prawda?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajzol Re: Głuchy chłopiec nie dostanie aparatów słuchow IP: *.icpnet.pl 04.07.03, 10:45 Moja propozycja jest taka. Wszyscy politycy i urzędnicy powinni zostać wysłani na Madagaskar. To wersja humanitarna. Druga wersja związana jest z częścią ciała zwaną potylicą..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajzol Re: Głuchy chłopiec nie dostanie aparatów słuchow IP: *.icpnet.pl 04.07.03, 10:48 Gość portalu: Stanisław Mackowiak napisał(a): > Ale ministrowie komuszego rzadu majaprawo do nowego auta co > roku, czas skończyć tow Miller Oczywiście nie mam pewności, że to Pan Panie radny, ale jeżeli tak to prazypominam Panu własne korzenie PZPR, itd. Druga rzecz. Może by tak schudnąć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankojan Re: Głuchy chłopiec nie dostanie aparatów słuchow IP: *.ghost.pl 04.07.03, 18:51 nagle wyszlo szydlo z worka totalny brak pieniedzy. Decyzja zostala podjeta i co dalej eutanazja...wlasnie statek odplynal ktory rozpoczyna wyscig szczurow.Jestem ciekawy jak jest w Unii bo urzednik bioracy trzynasta pensje nie wiadomo za co bo gospodarka w ruinie...jezeli w spoldzielczosci i urzednikom zabierze sie trzynastki to blady strach padnie moze sie uczlowiecza. Przedtem trzynastke jako nagrode z zysku brali robotnicy teraz takowych nie ma sa na bezrobociu a czy ci co obecnie biora trzynastki zasluguja na nie..watpie..co sie w polsce dzieje to brzydkim zapachem smierdzi. Te pieniadze i wiele innych nieslusznie wyplacanych bo nie wiadomo za co.... moglyby zadowolic setki dzieciakow gluchych, slepych, sercowych i innych bo chorob sie namnozylo a szpitali ubywa. Mam nadzieje ze ten zwariowany swiat kiedys sie opamieta...nawyzszy czas....a dzieciakowi jak zwykle pomoga spontanicznie dobrzy ludzie!!!!!!! a nie Narodowy Fundusz Zdrowia ktory juz skreslil chlopca w zapisach ksiegowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zima do Redakcji IP: *.30.236.177.Dial1.Atlanta1.Level3.net 04.07.03, 20:03 Moze zorganizujecie zbiorke pieniedzy? Sa juz chetne osoby, ja tez jestem gotow przekazac pewna kwote. 7 tysiecy to w koncu nie az tak duzo. Wystarczy podac nr konta no i oczywiscie potrzebny jest jeszcze autorytet Gazety aby wszystko uwiarygodnic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W. dr Stefaniak IP: 217.96.102.* 07.07.03, 13:29 A dr Stefaniak to niech nie będzie taki mądry - chce zarobić na tym biednym chłopcu !!! 7 tys. nie w kij dmuchał Odpowiedz Link Zgłoś