aasiek Re: Terravita się pali ! 06.09.07, 09:39 Jadąc do pracy zobaczyłam dziwną chmurę, pomyślałam, ze musi tam nieźle lać, ale po chwili zorientowałam się, że to nie jest zwykła chmura... Brr. Potem całe Ogrody zasnuły się dymem. Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Terravita robi obrzydliwe czekolady... 06.09.07, 10:12 ... może to ktoś silnie zniesmaczony nabroił???? Odpowiedz Link Zgłoś
ponury-piesniarz Re: Terravita się pali ! 06.09.07, 10:26 Czy Terravita to jest Wielkopolska firma, czy tez może zagraniczna? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuuuuuuuuu Re: Terravita się pali ! IP: *.eastwest.com.pl 06.09.07, 11:12 Nic się nie pali ....tylko biznes się kiepsko kręci!!! Pamiętacie jak się niedawno "albercik" jarał !!! --No to jest interes ,na nowy w Suchym Lesie z ubezpieczalni dostali!! --Stare jak świat (biznesu)chwyty juz w "Ziemi obiecanej" to przerabiano---polak-żydek-niemiaszek--czyli wszystko w normie tylko data się zmieniła.......ups i to by było na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Taaak - a więc sugerujesz pożar zamiast plajty? 06.09.07, 12:10 W takim razie ubezpieczalnie zapłacą za to obrzydlistwo. Odpowiedz Link Zgłoś