Gość: Wasyl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.07, 12:45 Poszukuję mieszkania w dobrej cenie w Mosinie - proszę o oferty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.07, 12:04 Mieszkania w Mosinie sprzedaje firma Swój Dom. Odwiedz ich strone www.swojdom.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.07, 12:07 Na allegro też jakieś oferty były. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: właściciel mieszka Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: *.icpnet.pl 05.10.07, 18:32 ja mogę sprzedać mieszkanie w Mosinie - Krosnie 45,9 m2 przy skrzyżowaniu ulic Piaskowej i Strzeleckiej, w budowie - oddanie do końca grudnia 2007 6500 pln/m2 HE HE ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magik Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 20:36 ALE Smieszne ja moge sprzedac w Mosinie za 10 tys metr tylko kto to kupi::))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martynka Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 00:24 Odradzam szczerze zakup mieszkania od Swojego Domu. Byłam u znajomych, którzy mieszkają w nowo wybudowanym bloku przy Piaskowej, widziałam tę partaninę. To mieszkanie nie jest warte nawet połowy ceny, którą za nie zapłacili. Rozejrzyj się raczej za czymś w Luboniu, ja kupiłam od Budo Formy przy ul. Wschodniej i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 14:09 Bylem w tym bloku A - ten co oddali latem - mysle , ze jest zrobiony w calkiem przyzwoitym standardzie, ja od nich chce kupic - nie stac mnie na mieszkanie w Luboniu od Budoformy za mieszkanie o podobnej powierchni w Luboniu musze zaplacic 1200 zl na metrze, a to robi sie calkiem spora suma. Poza tym nie ukrywajmy, ze Lubon robi sie ciasny i mieszkania tam buduje sie wykorzystujac kazdy centymetr ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: 77.252.34.* 06.10.07, 15:39 A w jakiej cenie są mieszkania w Luboniu i w jakiej cenie są w Mosinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowany Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 17:41 ceny lubonskie sa wyzsze od cen mosinskich, Lubon okolo 5000-5500 za metr , Mosina taniej -miedzy 3500-4000 za metr - tak infomowali mnie w biurze nieruchomosci, to i tak nic w porownaniu do Poznania, gdzie w starym bloku z wielkiej plyty wołaja 6500-7000 za metr - paranoja!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: 77.252.34.* 06.10.07, 21:32 A w Swoim Domu konkretnie jaką mają cenę? Gdzieś wyczytałem że 3900 zł. netto. To prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angie Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.07, 02:23 Na targach mieszkaniowych w poznanskiej Arenie - Swoj Dom wystawil 3950 netto za metr.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 00:13 Ja na allegro znalazłam oferte mieszkania w Mosinie 46 metrow za 305 tys - zbudowane w 2004 r. Czy warto tyle zaplacić? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paw Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: *.softdesk.com.pl 08.10.07, 19:50 Nie wiem czy warto - sami kupilismy dzialeczke w Mosinie:-) Bo w przeciwienstwie do Lubonia gdzie teraz mieszkamy nie ma F16 i autostady (hałas) - i jest blisko terenów zielonych z jednej strony WPN, z drugiej Krajkowo..piekna kolica.. Co do blokow na Wschodiej w Luboniu - odradzam - to paskudne blokowisko z F16 na d glowani -zero terenow zielonych, niewydolny sytem komunikacyjnyi szkolny itp itd..Bloki w Mosinie/krosnie widzialem z daleka sprawiały wrazenie mniejszego zagesczenia niz lubonskie blokowiska... Jedyny mankament mogłyby pcoiągi osobowe ejscze czesciej jezdzic - wtedy 25 minut do Głownego bajer.. Podsumuwując kupujcie działki w Mosinie - bardzo fajne sa w pozegowie - info o rpzetargu na tym forum......... pozdro Paw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: *.icpnet.pl 09.10.07, 10:26 No i nie wiem, czym tu się zachwychać w tej Mosinie. Bloki ostatnio tam wybudowane (Krosno) pozostawiają wiele do życznia, podobno w jednym, oddanym dwa miesiące temu, już pojawił się grzyb. Poza tym ktoś stawia tam kolejne bloki, w rezultacie będzie to zwyczajne blokowisko, 30 bloków na tak małej przestrzeni, że ludzie będą widzieli przez okno, co sąsiad je na śniadanie. Obok ma powstać centrum rozrywki, czyli cmentarz :] Dróg dojazdowych nie ma, a te, które są, w zimie będą nieprzejezdne (piach i żwir). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dumny Mosiniak Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.07, 11:50 Mosina - piekna jest i nic tego nie zmieni - to ludzie mieszkjacy w Poznaniu z zazdroscia patrza na nasza zielona przestrzen, przechadzajac sie po skwerach pelnych psich kupek i dymiacych samochodow. Stalem sie szczesliwym posiadaczem domu w Mosinie i nie zamienilbym go na zadna inna lokalizacje blizej "CENTRUM" - czyli pekajacego w szwach Lubonia albo jeszcze gorzej - Poznania. Pozdrawiam wszystkich , którzy wzorem naszych zachodnich sąsiadów, pracują w "City" a mieszkają za miastem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .............. Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: *.icpnet.pl 09.10.07, 17:18 Popieram Cię w 100& i również się cieszę że wyrywam się z zatłoczonego i hałaśliwego Poznania, i zamieniam na cisze i spokój. Zawsze znajdzie się jakiś mankament ale ideału nigdy nikt nie zbudował, a problemy są po to by z nimi walczyć i wygrywać :D Pozdrawiam wszystkich mosinian obecnych i przyszłych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosinianka Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: 217.168.133.* 15.11.07, 20:17 Dziękuję za pozdrowionka. Od niedawna mieszkam w domu w Mosinie, wyprowadziłam się z bloku z Poznania. Teraz wiem,że żyję, mimo dojazdów do pracy (Poznań). A Luboń, no cóż, wielu moich znajomych mieszkających w Luboniu chce się wyprowadzić. Dlaczego? Dom przy bloku, blok przy domu. Mam wrażenie, że za dwa lata będzie problem z oddychaniem, jeszcze kilka bloków i grozi ludziom z Lubonia "niedotlenienie". Jestem za Mosiną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cruel Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: *.sydskane.nu 09.10.07, 17:28 Prawda, w piwnicy pojawil sie grzyb, juz jakies 2 tygodnie temu. Zglaszalem - zero reakcji, wszyscy maja to gleboko w du....pie... tzw. cruel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tina Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.07, 19:07 Ja tez dołoże swoje zdanie - Mosinka jest piękna bo mamy dużo jezior i piękną Górę Pożegowską, która gości nad naszym miastem, dlatego czasami czuje się górski mikroklimat i wspaniałą aurę. Poznaniacy mogą nam tylko zazdrościć, ale oni też są szczęśliwy na swój sposób- mają Stary Browar, King Crossa i inne tego typu świątynie . hihi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: *.icpnet.pl 09.10.07, 21:06 trochę dziwi mnie fakt, że na 16 mieszkań, czyli najprawdopodobniej 16 niezależnych rodzin po przynajmniej dwie osoby każda, tylko jedna osoba zauważyła grzyba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm... Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: *.gprspla.plusgsm.pl 09.10.07, 21:21 ....nie, nie jedna osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: *.icpnet.pl 09.10.07, 21:28 no to faktycznie nie wesoło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ....... Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: *.gprspla.plusgsm.pl 09.10.07, 21:36 U mnie wilgoć wyszła w mieszkaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: *.icpnet.pl 10.10.07, 12:36 A nie przyszło Ci do głowy, że w nowooddanym bloku mieszkają narazie może ze cztery-sześć rodzin, a reszta wpada sprawdzić od czasu do czasu, czy im majster dobrze kafelki położył itede...? Myślisz, że im przyjdzie do głowy szwendać się po piwnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
pawlook Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię 09.10.07, 23:03 Do bloków z Korsna bede miał sporo drogi - moja działeczka w otulinie WPN..zreszta mysle ze te 30 bloków to i tak mniej niz Wchodnia, Lubonianka i ewentualne osiedle po ziemniakach w Luboniu... Okolica jest super i tylko zeby kolej czesciej jezdzila tudziez reaktywowano linie chociazby szynobusami do Pozegowa.. No i jak na razie dzialalnosc UM w Mosinie znacznie bardziej przyjazna niz analogicznego w Luboniu pod wzgleem obslugi mieszkanca/klienta.. Pawlok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bik Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.07, 10:06 Czy ktoś ma wiedzę ile mieszkańców ma Mosina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: *.icpnet.pl 18.10.07, 21:29 Strona miasta Mosina na pewno wie... :) ...no dobra, podam - 12 tys. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 20:20 więcej info: www.slonecznekrosno.4.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2 Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.07, 07:36 Właśnie chciałam wejść na tą stronę, ale się nie dało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: *.icpnet.pl 24.10.07, 16:04 Coś się porobiło i strona nie działa ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosinianka Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: 217.168.133.* 15.11.07, 20:25 Tak piszecie o grzybie, myślę,że wina leży w szybkim oddawaniu mieszkań, za szybkim. To samo mieli znajomi, którzy kupili mieszkanie od Wechty ul. Rolna czy Saperska. Tragedia. A ilość tych bloków na takim niewielkim terenie przekracza ludzkie pojęcie ( moje na pewno)- okropność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.07, 12:12 w ramach scislosci znam temat mieszkan w wechcie na saperskiej. tam jest jeden wielki grzyb na scianach w wiekszosci mieszkan tutaj mowimy o grzybie w jednym pomieszczeniu w piwnicy wiec nie jest az tak zle. osobiscie w bloku B nie zaobserwowalem zadnego grzyba - budowa odbywala sie w innych miesiacach, przez inna ekipe i inaczej ocieplali budynek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysiek Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.07, 13:14 Inaczej ocieplili budynek? tzn. się? Odpowiedz Link Zgłoś