Dodaj do ulubionych

.................MOSINA ---- mieszkanie kupię

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.07, 12:45
Poszukuję mieszkania w dobrej cenie w Mosinie - proszę o oferty.

Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.07, 12:04
      Mieszkania w Mosinie sprzedaje firma Swój Dom.

Odwiedz ich strone www.swojdom.pl
    • Gość: olek Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.07, 12:07
      Na allegro też jakieś oferty były.
    • Gość: właściciel mieszka Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: *.icpnet.pl 05.10.07, 18:32
      ja mogę sprzedać mieszkanie w Mosinie - Krosnie
      45,9 m2 przy skrzyżowaniu ulic Piaskowej i Strzeleckiej, w budowie - oddanie do końca grudnia 2007
      6500 pln/m2
      HE HE ;)
      • Gość: Magik Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 20:36
        ALE Smieszne ja moge sprzedac w Mosinie za 10 tys metr tylko kto
        to kupi::)))))))))))))))
    • Gość: Martynka Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 00:24
      Odradzam szczerze zakup mieszkania od Swojego Domu. Byłam u znajomych, którzy
      mieszkają w nowo wybudowanym bloku przy Piaskowej, widziałam tę partaninę. To
      mieszkanie nie jest warte nawet połowy ceny, którą za nie zapłacili. Rozejrzyj
      się raczej za czymś w Luboniu, ja kupiłam od Budo Formy przy ul. Wschodniej i
      jestem bardzo zadowolona.
    • Gość: Zibi Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 14:09
      Bylem w tym bloku A - ten co oddali latem - mysle , ze jest zrobiony
      w calkiem przyzwoitym standardzie, ja od nich chce kupic - nie stac
      mnie na mieszkanie w Luboniu od Budoformy za mieszkanie o podobnej
      powierchni w Luboniu musze zaplacic 1200 zl na metrze, a to robi sie
      calkiem spora suma. Poza tym nie ukrywajmy, ze Lubon robi sie ciasny
      i mieszkania tam buduje sie wykorzystujac kazdy centymetr ziemi.
      • Gość: olek Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: 77.252.34.* 06.10.07, 15:39
        A w jakiej cenie są mieszkania w Luboniu i w jakiej cenie są w
        Mosinie?
        • Gość: zorientowany Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 17:41
          ceny lubonskie sa wyzsze od cen mosinskich, Lubon okolo 5000-5500
          za metr , Mosina taniej -miedzy 3500-4000 za metr - tak infomowali
          mnie w biurze nieruchomosci, to i tak nic w porownaniu do Poznania,
          gdzie w starym bloku z wielkiej plyty wołaja 6500-7000 za metr -
          paranoja!!!!
          • Gość: olek Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: 77.252.34.* 06.10.07, 21:32
            A w Swoim Domu konkretnie jaką mają cenę? Gdzieś wyczytałem że 3900
            zł. netto. To prawda?
            • Gość: Angie Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.07, 02:23
              Na targach mieszkaniowych w poznanskiej Arenie - Swoj Dom wystawil
              3950 netto za metr....
              • Gość: Monia Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 00:13
                Ja na allegro znalazłam oferte mieszkania w Mosinie 46 metrow za 305
                tys - zbudowane w 2004 r. Czy warto tyle zaplacić?
                pozdrawiam
                • Gość: paw Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: *.softdesk.com.pl 08.10.07, 19:50
                  Nie wiem czy warto - sami kupilismy dzialeczke w Mosinie:-)
                  Bo w przeciwienstwie do Lubonia gdzie teraz mieszkamy nie ma F16 i autostady
                  (hałas) - i jest blisko terenów zielonych z jednej strony WPN, z drugiej
                  Krajkowo..piekna kolica..
                  Co do blokow na Wschodiej w Luboniu - odradzam - to paskudne blokowisko z F16 na
                  d glowani -zero terenow zielonych, niewydolny sytem komunikacyjnyi szkolny itp
                  itd..Bloki w Mosinie/krosnie widzialem z daleka sprawiały wrazenie mniejszego
                  zagesczenia niz lubonskie blokowiska...
                  Jedyny mankament mogłyby pcoiągi osobowe ejscze czesciej jezdzic - wtedy 25
                  minut do Głownego bajer..
                  Podsumuwując kupujcie działki w Mosinie - bardzo fajne sa w pozegowie - info o
                  rpzetargu na tym forum.........
                  pozdro
                  Paw
                  • Gość: x Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: *.icpnet.pl 09.10.07, 10:26
                    No i nie wiem, czym tu się zachwychać w tej Mosinie. Bloki ostatnio tam
                    wybudowane (Krosno) pozostawiają wiele do życznia, podobno w jednym, oddanym dwa
                    miesiące temu, już pojawił się grzyb. Poza tym ktoś stawia tam kolejne bloki, w
                    rezultacie będzie to zwyczajne blokowisko, 30 bloków na tak małej przestrzeni,
                    że ludzie będą widzieli przez okno, co sąsiad je na śniadanie. Obok ma powstać
                    centrum rozrywki, czyli cmentarz :] Dróg dojazdowych nie ma, a te, które są, w
                    zimie będą nieprzejezdne (piach i żwir).
                    • Gość: dumny Mosiniak Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.07, 11:50
                      Mosina - piekna jest i nic tego nie zmieni - to ludzie mieszkjacy w
                      Poznaniu z zazdroscia patrza na nasza zielona przestrzen,
                      przechadzajac sie po skwerach pelnych psich kupek i dymiacych
                      samochodow. Stalem sie szczesliwym posiadaczem domu w Mosinie i nie
                      zamienilbym go na zadna inna lokalizacje blizej "CENTRUM" - czyli
                      pekajacego w szwach Lubonia albo jeszcze gorzej - Poznania.
                      Pozdrawiam wszystkich , którzy wzorem naszych zachodnich sąsiadów,
                      pracują w "City" a mieszkają za miastem.
                      • Gość: .............. Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: *.icpnet.pl 09.10.07, 17:18
                        Popieram Cię w 100& i również się cieszę że wyrywam się z zatłoczonego i
                        hałaśliwego Poznania, i zamieniam na cisze i spokój. Zawsze znajdzie się jakiś
                        mankament ale ideału nigdy nikt nie zbudował, a problemy są po to by z nimi
                        walczyć i wygrywać :D

Pozdrawiam wszystkich mosinian obecnych i przyszłych ;)
                      • Gość: Mosinianka Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: 217.168.133.* 15.11.07, 20:17
                        Dziękuję za pozdrowionka. Od niedawna mieszkam w domu w Mosinie, wyprowadziłam
                        się z bloku z Poznania. Teraz wiem,że żyję, mimo dojazdów do pracy (Poznań). A
                        Luboń, no cóż, wielu moich znajomych mieszkających w Luboniu chce się
                        wyprowadzić. Dlaczego? Dom przy bloku, blok przy domu. Mam wrażenie, że za dwa
                        lata będzie problem z oddychaniem, jeszcze kilka bloków i grozi ludziom z
                        Lubonia "niedotlenienie". Jestem za Mosiną.
                    • Gość: cruel Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: *.sydskane.nu 09.10.07, 17:28
                      Prawda, w piwnicy pojawil sie grzyb, juz jakies 2 tygodnie temu. Zglaszalem -
                      zero reakcji, wszyscy maja to gleboko w du....pie...

tzw. cruel
                      • Gość: Tina Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.07, 19:07
                        Ja tez dołoże swoje zdanie - Mosinka jest piękna bo mamy dużo jezior
                        i piękną Górę Pożegowską, która gości nad naszym miastem, dlatego
                        czasami czuje się górski mikroklimat i wspaniałą aurę. Poznaniacy
                        mogą nam tylko zazdrościć, ale oni też są szczęśliwy na swój sposób-
                        mają Stary Browar, King Crossa i inne tego typu świątynie .
                        hihi....
                      • Gość: zdziwiony Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: *.icpnet.pl 09.10.07, 21:06
                        trochę dziwi mnie fakt, że na 16 mieszkań, czyli najprawdopodobniej 16 niezależnych rodzin po przynajmniej dwie osoby każda, tylko jedna osoba zauważyła grzyba...
                        • Gość: hmmm... Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: *.gprspla.plusgsm.pl 09.10.07, 21:21
                          ....nie, nie jedna osoba.
                          • Gość: zdziwiony Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: *.icpnet.pl 09.10.07, 21:28
                            no to faktycznie nie wesoło.
                            • Gość: ....... Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: *.gprspla.plusgsm.pl 09.10.07, 21:36
                              U mnie wilgoć wyszła w mieszkaniu.
                        • Gość: x Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: *.icpnet.pl 10.10.07, 12:36
                          A nie przyszło Ci do głowy, że w nowooddanym bloku mieszkają narazie może ze
                          cztery-sześć rodzin, a reszta wpada sprawdzić od czasu do czasu, czy im majster
                          dobrze kafelki położył itede...? Myślisz, że im przyjdzie do głowy szwendać się
                          po piwnicy?
                    • pawlook Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię 09.10.07, 23:03
                      Do bloków z Korsna bede miał sporo drogi - moja działeczka w otulinie
                      WPN..zreszta mysle ze te 30 bloków to i tak mniej niz Wchodnia, Lubonianka i
                      ewentualne osiedle po ziemniakach w Luboniu...
                      Okolica jest super i tylko zeby kolej czesciej jezdzila tudziez reaktywowano
                      linie chociazby szynobusami do Pozegowa..
                      No i jak na razie dzialalnosc UM w Mosinie znacznie bardziej przyjazna niz
                      analogicznego w Luboniu pod wzgleem obslugi mieszkanca/klienta..
                      Pawlok
                      • Gość: Bik Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.07, 10:06
                        Czy ktoś ma wiedzę ile mieszkańców ma Mosina?
                        • Gość: S. Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: *.icpnet.pl 18.10.07, 21:29
                          Strona miasta Mosina na pewno wie... :)

...no dobra, podam - 12 tys.
                          • Gość: 1 Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 20:20
                            więcej info: www.slonecznekrosno.4.pl
                            • Gość: 2 Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.07, 07:36
                              Właśnie chciałam wejść na tą stronę, ale się nie dało.
                              • Gość: młoda Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: *.icpnet.pl 24.10.07, 16:04
                                Coś się porobiło i strona nie działa .....
    • Gość: Mosinianka Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: 217.168.133.* 15.11.07, 20:25
      Tak piszecie o grzybie, myślę,że wina leży w szybkim oddawaniu mieszkań, za
      szybkim. To samo mieli znajomi, którzy kupili mieszkanie od Wechty ul. Rolna czy
      Saperska. Tragedia. A ilość tych bloków na takim niewielkim terenie przekracza
      ludzkie pojęcie ( moje na pewno)- okropność.
      • Gość: z Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.07, 12:12
        w ramach scislosci znam temat mieszkan w wechcie na saperskiej. tam jest jeden
        wielki grzyb na scianach w wiekszosci mieszkan tutaj mowimy o grzybie w jednym
        pomieszczeniu w piwnicy wiec nie jest az tak zle. osobiscie w bloku B nie
        zaobserwowalem zadnego grzyba - budowa odbywala sie w innych miesiacach, przez
        inna ekipe i inaczej ocieplali budynek
        • Gość: rysiek Re: .................MOSINA ---- mieszkanie kupię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.07, 13:14
          Inaczej ocieplili budynek? tzn. się?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka