princessofbabylon 08.10.07, 22:34 jak dojechać, najszybciej dojść na Towarową 39? wiem ze jest gdzies blisko Dworca PKP ale moze mi ktoś ułatwi dotarcie tam żebym nie musiała pół dnia łazić w kółko:) dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brunon.4 Re: a ja znowu o ulicę pytam 08.10.07, 22:48 www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc=Pozna%F1%2C+Towarowa+23&Submit.x=59&Submit.y=9 Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: a ja znowu o ulicę pytam 08.10.07, 23:00 dzięki Ci za szczere chęci, ale moja orientacja w terenie jest tak beznadziejna że patrząc na Zumi nie wiem gdzie by to mogło mniej więcej byc i w jakim kierunku;) dobra, spytam w mieście pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonka Re: a ja znowu o ulicę pytam IP: *.icpnet.pl 08.10.07, 23:07 a skąd będziesz szła czyżbyś się wybierała na kurs fotograficzny? Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: a ja znowu o ulicę pytam 08.10.07, 23:13 z PKP wyruszę nie, nie na kurs :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonka Re: a ja znowu o ulicę pytam IP: *.icpnet.pl 08.10.07, 23:23 musisz wejść na most dworcowy i iść w stronę miasta, schodząc z mostu po lewej stronie miniesz wysoki budynek "Delta". Tam się zaczyna ul. Towarowa i dalej będzie brama wjazdowa do różnych firm tj. nr 39. masz szczęście, że nie na kurs - ja tam dziś oblazłam cały teren szukając studia i nie znalazłam. Tam są głównie hurtownie książek. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
brunon.4 Re: a ja znowu o ulicę pytam 08.10.07, 23:26 Gość portalu: iwonka napisał(a): a w zoomi to jest taki suwaczek i sobie można większy kawałek mapki zobaczyć tak żeby obejmował dworzec no i wydrukować tez można... ale zapytać przechodni nie zaszkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: a ja znowu o ulicę pytam 09.10.07, 11:58 Gość portalu: iwonka napisał(a): > Tam są głównie hurtownie książek. no bo ja właśnie po książkę idę :D dzięki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kiks4 Re: a ja znowu o ulicę pytam 09.10.07, 22:55 Masz rację- Księżniczko- że pytasz. Ja stary poznaniak patrząc na tę mapkę z linka pogubiłem sie- w ilu różnych miejscach występuje ul. Towarowa. Odpowiedz Link Zgłoś
brunon.4 Re: a ja znowu o ulicę pytam 10.10.07, 12:26 kiks4 napisał: > Masz rację- Księżniczko- że pytasz. Ja stary poznaniak patrząc na tę mapkę z > linka pogubiłem sie- w ilu różnych miejscach występuje ul. Towarowa. Oj chyba jednak ściemniasz, stary Poznaniaku. Na mapce było takie specjalne kółeczko pokazujące o któe miejsce na Towarowej chodzi. Pudło a nie podryw :) Odpowiedz Link Zgłoś