Gość: ethanol IP: 151.152.101.* 19.06.01, 22:47 Zeby czasem sobie humor poprawic proponuje poopowaiadac sobie dziennie kilka kawalow. Przychodzi baba do lekarza: Baba: w jakich porach pan przyjmuje ??? Lekarz: w sztruksach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ethanol Re: Kawaly rozne IP: *.coh.org 20.06.01, 00:24 Przychodzi kobieta do lekarza. - Panie doktorze po nocach śnią mi się postacie z Gwiezdnych Wojen Lekarz: - Kiedy to się zaczęło? Kobieta: - Dawno, dawno temu w odległej galaktyce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Kawaly rozne IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.06.01, 01:00 szpital, oddzial polozniczy... trzy kobiety (murzynka, wroclawianka, warszawianka) urodzily synow, niestety pielegniarki byly roztargnione i pomylily dzieci. Jako ze matki nie doszly jeszcze do siebie postanowiono aby to ojcowie rozpoznali swoich synow. Przychodzi wroclawianin, lekarz sie pyta:"ktory jest pana syn?", na to ojciec wskazuje na murzyna.... lekarz zwatpil i pyta sie "czy jest pan pewien?" na to wroclawianin: "tak,...pierdole nie bede ryzykowal warszawiaka" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Kawaly rozne IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.06.01, 01:01 mozna sie smiac :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żona Re: Kawaly rozne IP: *.luban.sdi.tpnet.pl 20.06.01, 20:48 Zona budzi sie w nocy slyszac jakis halas. Otwiera oczy i widzi swojego meza, który chodzi po pokoju, trzymajac sie w kroku. - Co sie dzieje kochanie? - Strasznie mi sie chce seksu... - odpowiada malzonek. - To chodz - mówi zona. - To chodze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Kawaly rozne IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.01, 01:01 Może niezbyt politycznie poprawne ale śmiesznie:) Może znacie: - Kiedy Emanuel Olisadebe tak naprawdę będzie Polakiem? - Kiedy przeprosi za Jedwabne. Jeżeli kogoś uraziłem -------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethanol Re: Kawaly rozne IP: *.coh.org 20.06.01, 01:54 Przychodzi facet do lekarza: -Panie doktorze, mam taki problem. Zawsze jak gram na skrzypcach to mi staje. -Hmm..pierwszy raz sie z czyms takim spotykam. Niech pan przyjdzie za tydzien. I niech pan przyniesie te skrzypce. Po tygodniu. -Zaprosilem tu kilku moich kolegow lekarzy azeby ustalic diagnoze. Prosze zagrac na tych skrzypcach. Facet gra i rzeczywiscie mu staje. -musimy sie chwile z kolegami zastanowic po chwili -wie pan, w zasadzie wszyscy jestesmy tutaj zgodni. Nic dziwnego ze panu staje bo pan grasz na tych skrzypcach jak pizda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethanol Re: Kawaly rozne IP: *.coh.org 20.06.01, 21:23 W zatloczonym tramwaju jedzie dosc ostro wstawiony facet. Obok niego stoi pewna kobieta. Na zakrecie facet mimowolnie przykleil sie do niej. Ona krzyczy: niech sie pan odsunie, jest pan pijany, bardzo pijany. A facet na to: "A pani jest brzydka, bardzo brzydka, a ja jutro bede trzezwy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: Kawaly rozne IP: 195.94.212.* 26.06.01, 00:00 Przedwojenny: W kantynie siedzi grupka oficerów i piją. W pewnym momencie jeden wznosi toast: - Zdrowie pani pułkownikowej! - Zdrowie! - Zdrowie! - Bo jak ona będzie zdrowa, to i my będziemy zdrowi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tusio Re: Kawal IP: *.domdata.com 26.06.01, 00:00 Wstaje facet rano w hotelu. Przeciąga się, podchodzi do okna mówiąc: - kto rano wstaje, temu Pan Bóg daje. spogląda przez okno i widzi ze ukradli mu auto - widze k..., że ktos wstał dzisiaj wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś