Gość: Oszołom z RM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.03, 17:49 www.rzeczpospolita.pl/dodatki/wiel_030730/wiel_a_17.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ostrowianin Re: OSTRÓW WLKP POWIEDZIAŁ HIPERMARKETOM NIE! IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 07.08.03, 21:42 Dzięki temu stanie się zapyziałym grajdołem, będą budować markety małe Skalmierzyce , Odolanów itp. To dzięki prezydentowi, który niby stoi w obronie lokalnego handlu, bo to jego prywatny interes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: OSTRÓW WLKP POWIEDZIAŁ HIPERMARKETOM NIE! IP: *.fastres.net 07.08.03, 21:54 Gość portalu: Ostrowianin napisał(a): > Dzięki temu stanie się zapyziałym grajdołem, będą budować markety małe > Skalmierzyce , Odolanów itp. To dzięki prezydentowi, który niby stoi w obronie > lokalnego handlu, bo to jego prywatny interes. .......W cywilizowanym swiecie to maly i sredni handel sie specjalizuje......... To jest obrona przed Hipermarketem.............. Nawet idiota wie ze nie zrobi konkurencji w masowej sprzedzazy hipom.......... A ze Wielkopolska to wioska to.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZadstepcaOszołoma Re: OSTRÓW WLKP POWIEDZIAŁ HIPERMARKETOM NIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.03, 22:57 Gość portalu: Ostrowianin napisał(a): > Dzięki temu stanie się zapyziałym grajdołem, będą budować markety małe > Skalmierzyce , Odolanów itp. To dzięki prezydentowi, który niby stoi w obronie > lokalnego handlu, bo to jego prywatny interes. - Podobno prezydent Ostrowa jest z SLD... Odpowiedz Link Zgłoś