Gość: ANTYINTERBIT IP: *.interbit.com.pl / *.interbit.com.pl 19.04.04, 21:07 Niech nikt sie nie nabierze na to, ze Ci z Interbitu przyjadą w 48 godzin!!! To najbardziej niesłowna firma!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DeaMoNiCuS Re: Interbit IP: *.interbit.com.pl / *.interbit.com.pl 26.04.04, 11:45 Witam ! Ja zalozylem sobie net w Interbicie. I musze przyznacz ze przyjechali w ciagu 20 min. Wiec u mnie maja duzego plusa za to natomiast lacze sprawuje sie nie za ciekawie. Mam nadziejej ze to sie poprawi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Interbit IP: *.interbit.com.pl 26.04.04, 15:11 Obyś sie nie zdziwił, ze będzie działać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Interbit IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 17.05.04, 12:51 Interbit to firma w której pracuja oszuści i naciągacze. Nie nabierzcie się na ich objetnice ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Interbit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 13:52 ludzie dajcie sobie spokój z radiówką to najgorszy szajs i dużo wody upłynie zanim będą to łacza z prawdziwego zdarzenia, nie dajcie sie nabierać, te firmy po prostu Was okradają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vego Re: Interbit IP: *.interbit.com.pl / *.interbit.com.pl 02.12.04, 11:38 Nom ja w interbicie mam czekalem na zalozenie 3 tygodnie na naprawe sie niespieszyli ale jak juz zrobili to chodzi bardzo dobrze ale to jednak jest bardzo nieslowna firma Odpowiedz Link Zgłoś