Dodaj do ulubionych

Wspaniała gmina Tarnowo Podgórne ???

IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 17.07.01, 14:17
Taka wspaniała, przebogata gmina - a drogi osiedlowe najgorsze jakie gdziekolwiek widziałem. Tarnowo
Podgórne w kostkach brukowych, Urząd Gminy w marmurach, a stan dróg w największych wsiach-osiedlach np.
w Baranowie fatalny. Wójt Waldy Dzikowski myśli tylko o nadchodzących wyborach parlamentarnych, a nie jak
realizować swoje obietnice składane od lat mieszkańcom. Czy po wyborze do Parlamentu równie szybko zapomni
o swoich wyborcach jak o mieszkańcach ?
Wszystkim niedowiarkom, że tak może być naprawdę polecam przejazd ulicą np. Wiosenną w Baranowie w
dzień deszczowy - bez napędu na 4 koła nie radzę. Ulica posiada pełną infrastrukturę (gaz, kanalizację itd.) ale
obiecanej od lat drogi jakoś doczekać się nie może. WSTYD Panie Dzikowski !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: P.B Re: Wspaniała gmina Tarnowo Podgórne ??? IP: 213.25.33.* 17.07.01, 14:30
      Gość portalu: Artek napisał(a):

> Taka wspaniała, przebogata gmina - a drogi osiedlowe najgorsze jakie gdziekolwi
      > ek widziałem. Tarnowo
      > Podgórne w kostkach brukowych, Urząd Gminy w marmurach, a stan dróg w największ
      > ych wsiach-osiedlach np.
      > w Baranowie fatalny. Wójt Waldy Dzikowski myśli tylko o nadchodzących wyborach
      > parlamentarnych, a nie jak
      > realizować swoje obietnice składane od lat mieszkańcom. Czy po wyborze do Parla
      > mentu równie szybko zapomni
      > o swoich wyborcach jak o mieszkańcach ?
      > Wszystkim niedowiarkom, że tak może być naprawdę polecam przejazd ulicą np. Wio
      > senną w Baranowie w
      > dzień deszczowy - bez napędu na 4 koła nie radzę. Ulica posiada pełną infrastru
      > kturę (gaz, kanalizację itd.) ale
      > obiecanej od lat drogi jakoś doczekać się nie może. WSTYD Panie Dzikowski !!!

Zawsze ciekawiło mnie ile mieszkańców liczą poszczególne miejscowści w gminie
      Tarnowo Podgórne (nigdzie nie mogłem tego znaleźć). Możesz mi podać takie dane.
      • Gość: Tubylec Re: Wspaniała gmina Tarnowo Podgórne ??? IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 21.07.01, 12:53
        Dane na koniec 1999 r (powyżej 18 r.ż.)
        Przeźmierowo: 4948
        Tarnowo Podgórne: 3216
        Baranowo: 1875
        Lusowo: 756
        i inne: ŁĄCZNIE: 15.021 DOROSŁYCH mieszkańców w gminie Tarnowo Podgórne.
        Rocznie przybwa 200-300 pełnoletnich mieszkańców.
        • Gość: P.B Re: Wspaniała gmina Tarnowo Podgórne ??? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.01, 20:12
          Gość portalu: Tubylec napisał(a):

> Dane na koniec 1999 r (powyżej 18 r.ż.)
          > Przeźmierowo: 4948
          > Tarnowo Podgórne: 3216
          > Baranowo: 1875
          > Lusowo: 756
          > i inne: ŁĄCZNIE: 15.021 DOROSŁYCH mieszkańców w gminie Tarnowo Podgórne.
          > Rocznie przybwa 200-300 pełnoletnich mieszkańców.

Dlaczego pow. 18 r.ż? Myślałem że więcej przybywa nowych mieszk.
          Aha z danych waszego urzędu gminy 30 czerwca 2000 było 14117 mieszkańców!
          Ale dzięki za poszczególne miejscowości , tych danych nie miałem!
      • Gość: VIPunia Re: Wspaniała gmina Tarnowo Podgórne ??? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.01, 19:13
        > Zawsze ciekawiło mnie ile mieszkańców liczą poszczególne miejscowści w gminie
        > Tarnowo Podgórne (nigdzie nie mogłem tego znaleźć). Możesz mi podać takie dane.

Polecam korzystanie z rocznikow statystycznych... z danychna stronie GUSu itd :))
        Pozdrowionka
        VIPunia
    • Gość: Marta Re: Wspaniała gmina Tarnowo Podgórne ??? IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 21.07.01, 13:16
      Prawde Facet pisze - drogi w Baranowie są okropne i co tam przejadę samochodem to zaraz muszę jechać na
      myjnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka