Dodaj do ulubionych

Pół Poznania przez pół godziny bez prądu

12.12.07, 10:53
skoro wystarczy odciac doplyw pradu i pelne galoty radosci i
chaosu :P
Obserwuj wątek
    • Gość: MrSimba Pół Poznania przez pół godziny bez prądu IP: *.mtp.com.pl 12.12.07, 11:10
      Fajnie było :))) Człowiek się spóźnia do pracy i pracować nie może, ew. to jego
      posądzają o spowodowanie awarii prądu :))))))))
      • Gość: odbiorca brak zasilania a Komunkat ENEA IP: *.man.poznan.pl 12.12.07, 11:42
        Wg komunikatu Energetyki (nr 911) przyczyna jest poważna i rozległa awaria
        zasilania w Poznaniu obejmująca regiony: Śródmieścia, Jeżyc, Podolan, Piątkowa i
        Winograd.
        • lmblmb ENEA czy PSE ? 12.12.07, 11:55
          O ile dobrze pamiętam ENEA nie zajmuje się przesyłem prądu, tylko Polskie Sieci
          Elektroenergetyczne. Czy coś się zmieniło?
          • Gość: dobromir Re: ENEA czy PSE ? IP: *.epsa.pl 12.12.07, 12:10
            Przesył odbywa się liniami 220 i 400kV - i jest w gestii PSE.
            Natomiast Poznań to sieć rodzielcza 110kV i tym zajmuje się właśnie
            ENEA.
            • lmblmb Re: ENEA czy PSE ? 12.12.07, 13:24
              Czemu w adresie macie nadal epsa.pl?
              • bq Re: ENEA czy PSE ? 12.12.07, 13:29
                bo informatycy nasi są stworzeni do bardziej szczytnych celów niż takie
                drobiazgi :-)
    • Gość: Koziura Pół Poznania przez pół godziny bez prądu IP: *.echostar.pl 12.12.07, 12:54
      Pół godziny bez prądu na skrzyżowaniach obnażyło doszczętnie marną jakość
      polskich kierowców! To, co się działo na obserwowanym przeze mnie skrzyżowaniu
      Mieszka I - Słowiańska (a stałem może z trzy minuty), było niezłą komedią.
      Zawsze twierdziłem, że wiedzę kierowców z zakresu Kodeksu Drogowego trzeba
      weryfikować po kilku latach, ale dzisiaj wierzę w to jak nigdy. Bez świateł
      polski kierowca jest jak bez ręki. Dobrze, że w takich sytuacjach na znak
      protestu nie gasi własnych. Chociaż nie każdy musi. Wstyd, wstyd i jeszcze raz
      wstyd. Sierotki. Sam jestem kierowcą i boję się pomiędzy takimi ignorantami jeździć.
      • Gość: e Re: Pół Poznania przez pół godziny bez prądu IP: *.icpnet.pl 12.12.07, 14:11
        Skrzyzowanie Garbary/Estkowskiego też zaczęło wyglądac jak wielkie mrowicho, w
        którym kto ma więcej zimnej krwi ten przepchnie się. A te białe kreski na
        jezdni? E tam. A jakieś tam prosto, prawo, lewo? A na co to komu.
        No i fakt, w krajach południa i tzw. 3 świata tak jeżdżą i jakoś zdanżają.
        • Gość: nauka jazdy Re: Pół Poznania przez pół godziny bez prądu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 21:21
          Szkoda, że mnie to ominęło, bym sobie wyremontował samochód na koszt analfabety
          prawa o ruchu drogowym, może następnym razem.

www.forum.edu.pl/
    • hermes_marana Pół Poznania przez pół godziny bez prądu 12.12.07, 13:15
      W wirtualnym mieście to nie mogłoby się zdażyć:
      kruszwica.miniville.fr/sec
    • Gość: piatkowo Pół Poznania przez pół godziny bez prądu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.07, 15:00
      Widzialem na wlasne oczy to, patrze przez okno akurat na slup wysokiego napiecia
      i ciach, myslalem ze ktos wystrzelil fajerwerki tak rozblyslo a po sekundzie nie
      bylo pradu i juz wiedzialem co sie stalo :)
    • Gość: Rex Pół Poznania przez pół godziny bez prądu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 21:17
      No o co z tego?
    • sineira Re: Pół Poznania przez pół godziny bez prądu 12.12.07, 21:57
      Jak to stwierdziła koleżanka - pół godziny bez prądu to piękna sprawa, gdy się
      ma szefa przez te pół godziny zablokowanego w windzie:DD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka