magda010 16.08.03, 13:13 Znacie dobrego; uczciwego i nie drogiego mechanika samochodowego w Poznaniu? Ja juz nie mam cierpliwosci, kazdy na kogo trafiam odwala robote za ciezkie pieniadze i po kilku dniach ta sama usterka powraca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: elwood Re: dobry mechanik samochodowy IP: 62.21.23.* 24.08.03, 21:00 Po wieloletnich zmaganiach z autoryzowanymi serwisami, gdzie naprawy i czesci kosztuja czasem kosmiczne pieniadze - za namowa znajomego zmienilem te czysciutkie pachnace serwisy z mechanikami w kubraczkach na mechanika ze wsi pod Poznaniem, ktory od tego czasu znakomicie serwisuje moje auto. A to jest brytyjskie, nietypowe auto.. I radzi sobie z nim swietnie - nigdy mnie nie zawiodl. Jego warsztat miesci sie w Pobiedziskach - letnisko. Tj - jakies 20 km od Poznania- pare km przed Pobiedziskach (za Promnem). Zadzwon do niego to on Ci wytlumaczy - 8177480 i pros Pana Filipiaka. Koniecznie powiedz ze polecil Ci go znajomy, ktory serwisuje u niego Rovera- lepiej Cie potraktuje :-) Pozdrawiam elwood Odpowiedz Link Zgłoś