Gość: Mati IP: 213.241.37.* 22.08.03, 12:59 No... ładnie. To wszystko śiadczy o tym jak praca robotnika może być niebezpieczna! TRZEBA UWAŻAĆ! Zdrowia życzę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krytykant Re: Wypadek w Starym Browarze IP: *.epsa.pl 22.08.03, 13:00 To mają być wiadomości? Czy jak ja się będę oglądał za dupami, wlezę w słup i nabiję sobie guza to też o tym napiszecie w wiadomościach? Chłam i kaszana - ot co myślę o taki wyszukiwaniu marnych sensacyjek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalosz Re: Wypadek w Starym Browarze IP: 62.233.157.* 22.08.03, 13:11 No ładnie, a pewnie nasz kochany poznański Ojciec Chrzestny J.K (nie mylić z kluczykiem) wypierniczy gościa z roboty i nawet nie zapłaci odprawy ani odszkodowania. Ale co go to obchodzi, to przecież po prostu jakis robol.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogdanku Re: Wypadek w Starym Browarze IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 22.08.03, 14:42 Po pierwsze - Tych wiadomości typu:"zastrzelił się, a potem uciekł" mam dosyć w mediach komercyjnych(czy są niekomercyjne?) Po drugie - "robol" zawsze jest bity w d... Kandydat na prezydenta wraz ze sztabem usłużnych prawników znajdzie coś aby to robotnik zawinił. Po trzecie - to nie miejmy złudzeń. Polacy już wliczbie sześciu miljonów głodują. Wąska grupa "Panów" nie bawem będzie zatrudniać za miskę zupy. Ot, czego się doczekaliśmy w III RP! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Wypadek w Starym Browarze IP: 195.20.110.* 22.08.03, 15:30 Wypadek (następny?) w Starym Browarze zdarzył się dzisiaj - 22 sierpnia w piątek, ok. godziny 11 i był o wiele bardziej drastyczny niż ten opisany przez gazetę. Coś tu się chyba nie zgadza ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patty23 Re: Wypadek w Starym Browarze IP: *.proxy.aol.com 22.08.03, 16:07 czy ktos moze mi krotko opisac o co chodzi z tymi wypadkami? Jestem daleko na wakacjach i nie sledze gazet, pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Wypadek w Starym Browarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.03, 16:56 hmm, według oryginalnej wzmianki która pojawiła sie w gazecie wypadek miał miejsce wczoraj ( w czwartek) po moim komentarzu data został zmieniona. Czyli był na szczęscie tylko jeden wypade.k Oprócz tego wydawało sie ze wypadek był bardziej dramatyczny ale to mogły byc pozory- typowy przykład zbiorowego omamienia- prawdopodobnie, mam nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Wypadek w Starym Browarze IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.03, 16:57 Czy Patty to Patrycja, z AR, która jest w NY? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prac Re: Wypadek w Starym Browarze IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.08.03, 21:55 jak zawsze sam sobie winien Odpowiedz Link Zgłoś