Dodaj do ulubionych

Tej zauwazyliscie,ze nowa pocztaGW jest na gemeli?

15.04.08, 20:13
teraz mozemy czatowac;)
Szkoda tylko, ze z poczty nie mozna wrocic na forum.Albo znowu ja czegos nie
umiem;(
Obserwuj wątek
    • Gość: m.i.e.r.z.w.a Re: Tej zauwazyliscie,ze nowa pocztaGW jest na ge IP: *.ovh.net 15.04.08, 21:51
      Nie
    • renepoznan Re: Tej zauwazyliscie,ze nowa pocztaGW jest na ge 15.04.08, 21:54
      U mnie na górze na pasku z lewej strony wyświetla się Forum - po kliknięciu
      wchodzę w forum.
      Czy Wy wiecie jak odzyskać starą pocztę Wcięło mi wszystko.
      • v.i.k.k.a Re: Tej zauwazyliscie,ze nowa pocztaGW jest na ge 16.04.08, 00:56
        A nie masz czegos takiego jak'archiwum wiadomosci'?MI takie cos wyskakiwalo i
        pozniej przejscie do nowej poczty. Stare wiadomosci byly w archiwum, ale po
        odpaleniu 'nowej poczty' sa w tej nowej.
      • v.i.k.k.a a ja nie mam forum:( 16.04.08, 00:58
        obraze sie i sobie pojde;(
        • Gość: aa Re: a ja nie mam forum:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 10:09
          v.i.k.k.a napisała:

> obraze sie i sobie pojde;(

Błagam- nie odchodź! Bez ciebie nie ma forum
          • kiks4 Re: a ja nie mam forum:( 16.04.08, 15:51
            Czy wy używacie poczty ze strony Gazety czy z jakiegoś programu pocztowego. Ja
            od lat używam Outlooka Express, który jest dodawany chyba do Windowsów. Outlook
            jest bardzo wygodny bo za jednym zamachem przegląda wszystkie konta pocztowe
            oraz archiwizuje całą pocztę na dysku mojego komputera i to podzielona
            tematycznie wg. mojego uznania..
            Ale nie wiem czemu teraz mój Outlook nie widzi nowej poczty i muszę dodatkowo
            otwierać stronę pocztową Gazety.
            Czy ktoś wie co z tym można zrobić???
            • v.i.k.k.a Re: a ja nie mam forum:( 16.04.08, 21:53
              Ze strony, nie lubie programow pocztowych-outlooka to juz w ogole;(
              A nowa poczta otwiera mi sie tak jak inne moje konta na gmail i nie mam pojecia
              dlaczego tak jest. Nie wiem, nie wnikam:)
              • kiks4 Re: a ja nie mam forum:( 17.04.08, 23:25
                v.i.k.k.a napisała:
                > A nowa poczta otwiera mi sie tak jak inne moje konta na gmail i nie mam
                pojecia dlaczego tak jest
                ---
                Właśnie przed chwilą rozwiązałem swój problem podobny do Twojego. Trzeba będąc
                na stronie poczty GW otworzyć "ustawienia" i uruchomić obsługę POP. To jest
                bardzo czytelnie pokazane- wystarczy kliknąć w odpowiedni kwadracik.
            • mapiec Re: a ja nie mam forum:( 18.04.08, 00:09
              Gmail ma możliwość ściągania wiadomości z innych kont czy dzielenia na kategorie (automatycznie wg wcześniej ustalonego filtru) i nie musimy robić kopii e-maili w przypadku formatowania dysku. Same zalety!
              • alex_koz Re: a ja nie mam forum:( 18.04.08, 01:23
                no wlasnie, a co sie Wam w gmailu nie podoba? ja tam sobie chwale.
                kilka adresow w jednej skrzynce.
    • kiks4 Re: Tej zauwazyliscie,ze nowa pocztaGW jest na ge 16.04.08, 16:00
      v.i.k.k.a napisała:
      > Szkoda tylko, ze z poczty nie mozna wrocic na forum.Albo znowu ja czegos nie
      umiem;(
      ---
      Nie wiem jaką masz przeglądarkę. W Firefoxie adres naszego forum możesz dodać do
      zakładek do folderu "Folder zakładek osobistych". Wówczas zawsze będziesz go
      miała na pasku nad oknem aplikacji i bez trudu wrócisz na forum z poczty. Rene
      chyba tak ma!
      W Internet Explorerze chyba takiej możliwości nie ma - więc jest powód, żeby
      przesiąść się na Ognistego Liska :-))
      • v.i.k.k.a Re: Tej zauwazyliscie,ze nowa pocztaGW jest na ge 16.04.08, 21:51
        Mam firefoxa.
        Ja chce tak jak bylo do tej pory czyli jak weszlam z forum na poczte to po
        lewej stronie na gorze mialam linka do forum(tak jak teraz mam z forum na poczte
        ale nie odwrotnie).
        • Gość: wroclawianka Re: Tej zauwazyliscie,ze nowa pocztaGW jest na ge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 22:32
          co to znaczy: 'na gemeli'???
          • kiks4 Re: Tej zauwazyliscie,ze nowa pocztaGW jest na ge 17.04.08, 23:07
            Gość portalu: wroclawianka napisał(a):

> co to znaczy: 'na gemeli'???
            ---
            Droga Wrocławianko!
            słowo "gemela" jest tylko jedną z wielu form występujących w naszym regionie.
            Możesz sie zatem jeszcze zetknąć z określenie: "gemyla" albo "gimela".
            Mam nadzieje, że odpowiedziałem szczegółowo i wyczerpująco :-))
            • l.george.l Re: Tej zauwazyliscie,ze nowa pocztaGW jest na ge 17.04.08, 23:57
              Już sama nazwa wskazuje, ile ta poczta jest warta. Mało
              userfriendly, www graficznie koszmarna, zacina się przy wczytywaniu.
              Gemyla, gemela, gymyla - śmietnik
              Gemylorz, gymylorz - śmieciarz, łajza śmietnikowa.

Tę gemylę jedynie z powodu przeuroczych dziewczyn z tego forum
              sprawdzam.
              • ywwy Re: Tej zauwazyliscie,ze nowa pocztaGW jest na ge 18.04.08, 08:20
                Zauważyliśmy, niestety, też nie mogę wrócić, kurde-bele :(
                • kiks4 Re: Tej zauwazyliscie,ze nowa pocztaGW jest na ge 18.04.08, 20:15
                  ywwy napisała:

> Zauważyliśmy, niestety, też nie mogę wrócić, kurde-bele :(
                  ---
                  Nie można wrócić na forum- bo twórcy tego nie przewidzieli. Gazeta zaadaptowała
                  do swoich celów istniejący wcześniej program firmy Google. A Google pisząc
                  program o istnieniu Gazety zapewne nie wiedział ani nie wiedział, że kiedyś
                  Gazeta porzuci własne rozwiązanie i przesiądzie się na ich produkt.
                  Ja mając Firefoxa adres forum zapisałem w folderze zakładek osobistych, wobec
                  czego jest on zawsze widoczny na pasku nad oknem aktualnie otwartej aplikacji,
                  np, poczty Gazety.
                  PS
                  Nie wiem czy poprawnie jest kurde- bele czy tez raczej kurde- lebele. Mnie do
                  ucha bardziej pasuje to drugie westchnienie :-))
              • Gość: wroclawianka Re: Tej zauwazyliscie,ze nowa pocztaGW jest na ge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.08, 18:55
                bardzo dziekuje za wyczerpujace wyjasnienia,
                wciaz sie ucze, ostatnio: kejter i wuchta...
                pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka