Gość: hops IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.03, 10:24 Zapraszam na kawke:)) Dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda_s4 Re: Kto na kawke ?? 14.09.03, 22:17 Poproszę kawę rozpuszczalną, z dużą ilością mleka 3,2%, a do tego ciasteczka holenderskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hops Re: Kto na kawke ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.03, 22:45 magda_s4 napisała: > Poproszę kawę rozpuszczalną, z dużą ilością mleka 3,2%, a do tego ciasteczka > holenderskie. Zapraszam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-):-) Re: :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.03, 23:16 magda_s4 napisała: > A skorzystam, dziękuję :-) Jak mam to interpretować?? Bo akurat wybieram sie do Waszego Miastka i wypiłbym z kims kawke;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hops Re: :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.03, 23:19 magda_s4 napisała: > A skorzystam, dziękuję :-) kurcze źle sie podpisałem ale :-):-) to JA hops. bede u Was niebawem i pomyslałem o kawce;)) Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 Co polecam? 14.09.03, 23:30 Gołębnik - pyszne koktajle i pyszna kawa; Za Kulisami - pyszny grog "od krowy"; A szczerze odradzam wszystkie Siuoxy, Avanti, Sphinxy, Tivoli i takie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hops Re: Co polecam? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.03, 23:33 magda_s4 napisała: > Gołębnik - pyszne koktajle i pyszna kawa; Za Kulisami - pyszny grog "od krowy"; > > A szczerze odradzam wszystkie Siuoxy, Avanti, Sphinxy, Tivoli i takie tam. czy opcja by wypić tą kawę razem wchodzi w gre?? a teraz zmykam spac:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hops Re: Co polecam? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 15:47 Gość portalu: hops napisał(a): > magda_s4 napisała: > > > Gołębnik - pyszne koktajle i pyszna kawa; Za Kulisami - pyszny grog "od > krowy"; > > > > A szczerze odradzam wszystkie Siuoxy, Avanti, Sphinxy, Tivoli i takie tam. > > czy opcja by wypić tą kawę razem wchodzi w gre?? > a teraz zmykam spac:) > pzdr helloo:)) i co z kawką?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 Nie zauważyłam... 15.09.03, 16:34 Wybacz :-) Kawa raczej nie wchodzi w grę, bo by mnie mąż z zazdrości kołkiem drewnianym zadźgał. Chyba że byłby to mój ulubiony napój w moim ulubionym miejscu. To wówczas, być może... ;-) Ale nie martw się; w Poznaniu jest mnóstwo mądrych i pięknych dziewcząt siedzących samotnie przy stoliku nad filiżanką kawy. Na pewno nie wypijesz jej sam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hops Re: Nie zauważyłam... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 17:30 magda_s4 napisała: > Wybacz :-) Kawa raczej nie wchodzi w grę, bo by mnie mąż z zazdrości kołkiem > drewnianym zadźgał. Chyba że byłby to mój ulubiony napój w moim ulubionym > miejscu. To wówczas, być może... ;-) > Ale nie martw się; w Poznaniu jest mnóstwo mądrych i pięknych dziewcząt > siedzących samotnie przy stoliku nad filiżanką kawy. Na pewno nie wypijesz jej > sam :-) no na męza to trza uważać,fakt powiadasz całkiem sporo... ach wypadłoby mi , powiadasz ,że jest ulubiony Twój napój w ulubionym miejscu.... hmm co to i gdzie to ?? nie naciągam... pozdrawiam i miłego dzionka ps jutro jade do Waszego miastka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 Re:rum pore:rum 15.09.03, 17:47 Ależ dziękuję! Tobie równie udanego dnia życzę :-) I pamiętaj, że jedziesz do dużego miasta, wielkiego niemalże :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hops Re:rum pore:rum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 18:06 magda_s4 napisała: > Ależ dziękuję! > Tobie równie udanego dnia życzę :-) > I pamiętaj, że jedziesz do dużego miasta, wielkiego niemalże :-) oj Ja maluczki z Katowic zgubie sie i co bedzie...:)) pzdr o jak sie zgubie to posle post na forum:)) Odpowiedz Link Zgłoś