Dodaj do ulubionych

Gdzie pierwsza praca

23.05.08, 17:11
Mam takie pytanie gdzie szukać swojej pierwszej pracy.Mam 23 lata i włąsnie
szukam swojej pierwszej poważnej pracy.Bo ja mam problem ze znalezieniem pracy
gdzieś poza agencjami pracy tymczasowej.Macie jakieś pomysły może ktoś może
pochwalić się swoimi pierwszymi poszukiwaniami
Obserwuj wątek
    • Gość: ciekawska Re: Gdzie pierwsza praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 17:14
      A co umiesz?
      • prawdziwyhubhub Re: Gdzie pierwsza praca 23.05.08, 17:23
        Miałem praktyki w biurze wiec wszelakiego rodzaju prace biurowe,pomagałem ojcu w
        hurtowni piwa i napoi wiec wiem co nieco o pracy w niej praktycznie na każdym
        stanowisku(nie dotykałem sie nigdy do papierkowej roboty sam ale wiedziałem o
        co chodzi),w wakacje poprzednie pomoc produkcji byłem obsługiwałem
        kartoniarke.No i standardowo obsługa kompa bardzo dobra:) internet office
        angielski w stopniu dobrym jak bym troche pogadał i przypomniał sobie moze nawet
        bardzo dobrym. na poczatek tyle.No i z liczbami se dobrze radze a nawet lubie liczyc
    • prawdziwyhubhub Re: Gdzie pierwsza praca 26.05.08, 12:31
      Macie propozycje firm gdzie mółbym wysłąć swoje CV fajnie gdyby to była praca w
      biurze bo puki co nie moge nic znaleść.
    • prawdziwyhubhub Re: Gdzie pierwsza praca 26.05.08, 12:56
      Pomoże ktoś młodemu ambitnemu człowiekowi gdzie mozna wysyłać swoje CV.Do jakich
      firm ?? wygórowane chyba wymagania nie mam 1500 na reke albo coś koło tego.Bo
      naprawde nie mam pomysłu gdzie słać CV
      • Gość: dish Re: Gdzie pierwsza praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 16:11
        ja bym nie zatrudnił chłopaka, który nawet nie wie gdzie może sobie pracy poszukać.
        • prawdziwyhubhub Re: Gdzie pierwsza praca 26.05.08, 18:36
          Może źle się wyraziłem cały czas szukam wysyłam.Jednak tutaj może macie jakieś
          propozycje firm o której ja nie pomyślałem :D.TRzeba wszedzie szukać opcji
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka