Dodaj do ulubionych

catering w Poznaniu

01.06.08, 11:49
witam,

Chcialabym zamówić obiad na uroczystość rodzinna w domu, może ktoś mi polecic sprawdzona restauracje??
Obserwuj wątek
    • Gość: MIKa Re: catering w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 02.06.08, 17:14
      Kiedyś braliśmy catering z restauracji FRYGA ale 2 razy dostaliśmy
      neizbyt świeże potrawy i oszukane (np płaciliśmy za carpaccio z
      polędwicy z parmezanem, a dostaliśmy coś co nie było na pewno
      polędwicą z czymś co nawet nie leżało obok parmezanu). Ostatnio
      zamawiamy catering z greckiej restauracji MYKONOS- niedrogie, duże
      porcje i pyszne jedzonko. A jeżeli chodzi o takie tradycyjne rzeczy
      np garmażerka, ryby itd to jest taka firma BANKIET.
    • Gość: katarzyna Re: catering w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 10:17
      Tak, z Frygą jest bardzo nierówno. Raz było doskonałe, a potem
      katastrofa. Pięknie przybrane, ale nie do zjedzenia.
      W dobrych marketach jest często garmażerka na zamówienie
      • Gość: Mika Re: catering w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 03.06.08, 12:11
        No właśnie- my z Frygi zamawialiśmy np mięso w jakimś szpinakowo-
        serowym sosie, który był zdecydowanie nieświeży gdy go odbieraliśmy.
        Pomijając już nieświeżą kaczkę:-( Za to mieli fajne kulki serowe.
    • a1563340 Re: catering w Poznaniu 03.06.08, 15:01
      catering www.p-k.poznan.pl chociaz co do obiadow, to nie wiem czy dowożą, na
      pewna obsługują imprezy i dowożą platery okolicznościowe itp.
    • Gość: minoga Re: catering w Poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.08, 12:55
      Pod Pretekstem na Fredry/Kościuszki.
    • Gość: kinol Re: catering w Poznaniu IP: *.171.202.64.awakom.net 28.01.09, 20:34
      polecam bistro stefan w gazowni super garmażerka dania ciepłe ok
      ceny przystępne rodzina znajomi zadowoleni sprawdzone polecam
      • ewa.1980 Re: catering w Poznaniu 19.11.13, 09:53
        A zamawiał ktoś może z Tekst linka? Menu wygląda całkiem ok, ale chciałabym poznać opinie innych osób. Ktoś miał okazję kosztować ich wyrobów?
        • Gość: ewelina krys Re: catering w Poznaniu IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.14, 21:48
          Polecam Dietę Konesera- w Poznaniu to najlepsza opcja. Jedzenie przepyszne i są efekty.
    • Gość: dusiamaj2 Re: catering w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.15, 19:18
      TANI CATERING :)
      Moją pasją jest gotowanie według najnowszych trendów zdrowego żywienia. Uwielbiam gotować dla innych, dlatego chciałabym ugotować dla Ciebie. Jeśli organizujesz przyjęcia dla znajomych, rodziny czy ukochanej osoby, a nie masz pomysłu na oprawę kulinarną, to jestem osobą, która pomoże Ci w ich organizacji. Jeśli jednak masz ścisłe wymagania kulinarne i wybredne kubki smakowe to bardzo chętnie podejmę się wyzwania, by sprostać Twym wymaganiom :)
      Potrafię przyrządzić naprawdę wiele niesamowitych, cieszących oko i oczywiście podniebienie dań wielu kuchni świata.
      Jeśli jesteś zainteresowany współpracą ze mną, napisz na:
      deliveryoufood@wp.pl

Odpiszę jeszcze tego samego dnia i prześlę Ci propozycję przykładowego, zdrowego i pełnego wartości odżywczych menu:)

Wszystkie uzgodnione i zamówione przez Ciebie dania dostarczę bezpośrednio do Twojego domu już NASTĘPNEGO DNIA!!!:)
      • emilia127 Re: catering w Poznaniu 11.05.15, 09:00
        Ja miałam okazję korzystać z firmy Powozownia.pl Myślałam na początku, że obsługują tylko duże eventy (bo mają bardzo bogate doświadczenie w tym temacie - Malta Festiwal itp.), ale okazało się, że można u nich zamówić jedzenie także na małą, rodzinną imprezkę. I tak udało mi się fajnie zorganizować z ich pomocą 40 rocznicę ślubu moich rodziców. Potrzebne info znajdziecie na powozownia.pl
    • Gość: Monikkk Re: catering w Poznaniu IP: *.komputersat.pl 02.09.15, 17:05
      Ja również korzystałam z firmy Powozownia.pl i faktycznie, dzięki temu, że działają na dużą skalę ich jedzenie jest idealne również na mniejsze uroczystości rodzinne, w moim przypadku była to 50 rocznica ślubu moich rodziców, którą dla nich organizowałam,. Jedzenie było wyśmienite!
    • mamuskanaetacie Re: catering w Poznaniu 29.10.15, 15:54
      Ja ostatnio zamawiałam catering w Poznaniu z www.raut.pl/ - mogę polecić gorąco. Smacznie, w dobrej cenie i przede wszystkim - goście byli zadowoleni! Organizowałam urodziny w domu i nie miałam siły stać godzinami przy garach, więc zdecydowałam się na usługi profesjonalistów i z cała pewnością się nie zawiodłam :)
    • zos.ka9 Re: catering w Poznaniu 23.02.16, 10:55
      Może lepiej catering niż restaurację? Oni się profesjonalnie zajmują zamawianym jedzeniem :) Zajrzyj na stronę Powozowni, to znana w Poznaniu firma cateringowa, u mojej znajomej organizowali ostatnio imprezkę firmową i do dziś zachwyca się ich jedzeniem. Przeglądałam zdjęcia na ich stronie i naprawdę jedzenie wygląda przepięknie :) Podobno tak też smakuje :)
    • bernisj Re: catering w Poznaniu 04.05.16, 08:47
      Wspomnieliście tu Powozownię i ja też uważam, że mają najlepszy catering na imprezy czy to domowe czy to firmowe, bo zdarzyło mi się być na jednych i drugich, gdzie akurat dostarczali jedzenie. Zresztą jak sami rzucicie okiem co proponują ... www.powozownia.pl/galerie/katering-galeria/ ... to sami zrozumiecie :)
    • wieblonka Re: catering w Poznaniu 19.06.16, 08:06
      Tak jak już ktoś pisał - Powozownia :) To jedna z najlepszych tego typu firm w Poznaniu. Jakiś czas temu zajmowali się organizacją cateringu na komunii u mojej kuzynki córki. Bardzo wszystkim smakowało.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka