karola12341 05.08.08, 10:34 Musze kupić w prezencie pościel, akurat będę w Poznaniu. Czy możecie mi podać sklepy w których warto zrobic takie zakupy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Pościel w Poznaniu?? IP: *.icpnet.pl 05.08.08, 22:31 Tylko JYSK,maja bardzo dobrej jakosci posciel dunskiej firmy KRONBERG Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Pościel w Poznaniu?? 05.08.08, 23:30 Potwierdzam. Doskonała pościel. Gdy mają promocję można ją upolować poniżej stówy za komplet. Nie zmienia się w praniu, jest niezwykle przyjemna w dotyku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Pościel w Poznaniu?? IP: *.icpnet.pl 06.08.08, 00:42 świetna - z satyny bawełnianej. do tego prześcieradło też Kronborg satynowe (choć wyboru kolorów nie ma, ale białe czy ecru pasują do wszystkiego). w IKEA ostatnio też są ładne (khaki, fiolet i ecru) i chyba nawet mają normalne rozmiary poduszek. jaśków oczywiście nie ma w komplecie. i tu ja mam pytanie - gdzie można dokupić fajne, dobrej jakości jaśki? z satyny bawełnianej czy adamaszku? Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Pościel w Poznaniu?? 06.08.08, 00:45 Właśnie, dlaczego w kompletach nie ma jaśków? Jestem estetą i do szaleństwa mnie doprowadza jasiek, który jest z innej parafii. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Pościel w Poznaniu?? 06.08.08, 08:11 mam tak samo jak Ty...lalalala;|) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mol poscielowy Re: Pościel w Poznaniu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 22:57 ja ci zezre kazda posciel. Odpowiedz Link Zgłoś