Dodaj do ulubionych

dr Marek Lewandowski z os. Lecha w Poznaniu

24.09.08, 13:38
Proszę o opinię na jego temat - dr Marek Lewandowski z os. Lecha w
Poznaniu.
Obserwuj wątek
    • johnywalker83 Re: dr Marek Lewandowski z os. Lecha w Poznaniu 25.09.08, 14:02
      Ewelino-bardzo dobry lekarz:).Chodze do niego juz druga ciaze i naprawdę
      polecam.Dobry specjalista,poza tym miły
      • lanzarota0 Re: dr Marek Lewandowski z os. Lecha w Poznaniu 13.10.08, 14:12
        co to za specjalista chyba wyżeracz po godzinach na państwowym sprzęcie
        przyjmuje prywatnie wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, oprócz tego naczekasz się
        • johnywalker83 Re: dr Marek Lewandowski z os. Lecha w Poznaniu 25.10.08, 16:14
          W sumie to prawie kazdy lekarz przyjmuje tez prywatnie,ja chodze do niego
          prywatnie bo na kase chorych sa straszne kolejki.Tylko to jest tego powodem.A
          czy na kasie chorych czy prywatnie to tak samo leczy.Jezeli kogos stac to idzie
          na ta godzine na ktora mu pasuje i bez kolejki.Ja jestem bardzo zadowolona z dr
          Lewandowskiego
          • lanzarota0 Re: dr Marek Lewandowski z os. Lecha w Poznaniu 26.10.08, 15:42
            kochana oki niech przyjmuje prywatnie ale nie w gabinecie państwowym czy jesteś
            ślepa sorka ale mnie to wkurza a czy taki dobry tio bym nie
            powiedziała.....zawiodłam się na nim
            • johnywalker83 Re: dr Marek Lewandowski z os. Lecha w Poznaniu 29.10.08, 15:50
              Kazdy lekarz ma swoje zalety i wady,mi ten lekarz pomogl i to bardzo.A czy
              przyjmuje tu w przychodni czy u siebie-dla mnie lepiej ze tu bo w swoj gabinet
              ma w Luboniu a wole miec blizej.
              • lanzarota0 Re: dr Marek Lewandowski z os. Lecha w Poznaniu 09.11.08, 20:33
                jasne tylko dlaczego za podatnika pieniądze why ????????????
                • johnywalker83 Re: dr Marek Lewandowski z os. Lecha w Poznaniu 15.11.08, 19:31
                  Nie wiem o co robisz takie wielkie halo?Nie mozesz zrozumiec tego ze duzo kobiet
                  poprostu nie chce jezdzic do Lubonia?Jak cos Ci sie nie podoba to zmien lekarza
                  • lanzarota0 Re: dr Marek Lewandowski z os. Lecha w Poznaniu 16.11.08, 21:25
                    Pani jest dla mnie smarczkiem wiekowo więc nie jsteśmy na TY i na pewno nie
                    będziemy, swoją drogą dawno zmieniłam lekarza a piszę dlatego żeby ustrzec inne
                    dziewczyny i ukazać prawdę na temat lekarzy jacy oni biedni... i jak żerują na
                    nas. Pani może z rodziny Lewandowskich pewno tak jest- pozdrawiam i kończę
                    temat mimo odpowiedzi z Pani strony.
                    Ku przestrodze pacjentek !!!!
                    • johnywalker83 Re: dr Marek Lewandowski z os. Lecha w Poznaniu 17.11.08, 17:23
                      Ku przestrodze takich pacjentek jak Pani!!!!!!!!
                      Nie jestem z rodziny!!!!
                      Wiekszosc tylko lekarzy przyjmuje teraz prywatnie i o wiele drozej!!!
                      A ja nie jestem jakims smarkiem tylko Pani jest pewnie starą zgredą ktora nie
                      moze tego zrozumiec i pogodzic sie,ze ludzie jezeli maja mozliwosc to wolą
                      chodzic prywatnie!!!!!
                      Pani mentalność nie obliguje mnie do dalszej konwersacji!!!!!!!!!
                      • ejkumkejkum2 Re: dr Marek Lewandowski z os. Lecha w Poznaniu 25.11.13, 22:33
                        Zdecydowanie nie polecam, mimo, iż chodziłam do tego lekarza wiele lat.
                        Będąc na ostatniej wizycie, w dodatku w ciąży, zawiodłam się strasznie, wizyta była delikatnie mówiąc niemiłe, zachowanie lekarza wręcz skandaliczne, może trafiłam na zły dzień...nie wiem, ale pod koniec wizyty puściły mi nerwy, jednak szczegóły zachowam dla siebie.
                        Szkoda i przykre, bo teraz mając za chwilę termin, muszę szukać nowego lekarza, a wiadomo, że w ciąży wskazane mieć jednego. ale cóż...
    • aguti_1 Re: dr Marek Lewandowski z os. Lecha w Poznaniu 26.11.13, 00:14

Chodziłam do niego parę lat, prowadził moje dwie ciąże. Na początku wydawał sie bardzo miły i bardzo kompetentny, w trakcie przekonałam się, że tak nie jest. Bardzo się obruszał na wszelkie pytania, które mógł uznac za przejaw braku absolutnego ślepego zaufania, obraził sie raz na moje obawy, swoimi uwagami doprowadzajac mnie do płaczu na fotelu:) Nie poinformował o konieczności niejedzenia surowego mięsa itp. W zasadzie o niczym nie poinformował, wszystko musiałam sama wyczytać. Poza tym zdaje sie przegapił mi po drugiej ciąży polipa, który znalazł, juz dobrze wyrośnięty, dr Iwasiewicz, do którego się przeniosłam. Zdecydowanie lekarz niewart wstawania o szóstej i sterczenia w kolejkach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka