Dodaj do ulubionych

dzidka w browarze

IP: *.icpnet.pl 16.11.03, 11:15
pamietam jak mowilas o megalomanii, ze p co to wybudowano itd. mam pytanie
czy bylas w browarze ??
pewnie tak, bo co innego piszemu a co innego robimy. i odwal sie od Lichenia
kwoko. nie za twoje pieniadze i nie dla ciebie budowana jes ta przpiekna
bazylika.
Obserwuj wątek
    • Gość: michal Re: dzidka w browarze IP: *.piastlan.net / *.piastlan.net 16.11.03, 11:23
      chcesz sie wypowiadać na forum to prosze bardzo ale nie obrażaj ludzi, po co ci
      to ?? ulżyło ci ??

chyba pozdrawiam michal
      • Gość: Damian Re: dzidka w browarze IP: *.echostar.pl / *.echostar.pl 16.11.03, 13:40
        na podstawie tego co zdążyłem zauważyć o dzidce- mogę stwierdzić, że dzidka
        owszem z browarem ma wiele wspólnego, jednak próżno jej szukać w Starym
        Browarze a co najwyżej na browarze w jakimś osiedlowym żulerskim sklepiku-
        gdyż mając tak beznadziejne życie, warto czasem gdzieś uciec- alkoholizm to
        najprostsza droga- niestety jesteśmy na tym forum świadkami upadku pewnej
        osobowości, która w innych warunkach mogłaby rozkwitać, jednak taka jest
        proza życia...
        pozdrawiam Damian
      • anka9009 Re: dzidka w browarze 16.11.03, 14:13
        Gość portalu: michal napisał(a):

> chcesz sie wypowiadać na forum to prosze bardzo ale nie obrażaj ludzi, po co
        ci
        >
        > to ?? ulżyło ci ??
        >
        > chyba pozdrawiam michal

w ogóle nie pozdrawiasz. czy ty przypadkiem nie zaglądasz do każdego posta z
        dzidką w tytule?? ja wiem, że to twoja idolka, ale chyba jestem zazdrosna.
        pomyśl o Elzie, wiesz co ona musi przeżywać?!
        • Gość: michal Re: dzidka w browarze IP: *.piastlan.net / *.piastlan.net 16.11.03, 15:16
          ja zaglądam wszędzie, w końcu taki malutki jestem to i wszędzie moge
          zaglądać :))) mówisz ze dzidka to moja idolka, ciekawe... nie no idol wcale mi
          sie nie podobał a i dzidki tam nie widziałem :)))
          elza już nie przychodzi do mnie na noc to nie masz być o co zazdrosna :)))
          ONLY ANKA9009
          pozdrawiam (nie)wszystkich michal :)
          • anka9009 Re: dzidka w browarze 17.11.03, 18:01
            malutki hihi no dobrze, powiedzmy ze ci wybaczam... hmmm taki pikuś ;))
    • Gość: Polmos Po co Dzidce browar. Sama bimber pedzi IP: *.icpnet.pl 16.11.03, 13:50
      Stad ma kase.
    • anka9009 Re: dzidka w browarze 16.11.03, 14:11
      wy chyba macie jakies problemy ze sobą. a Dzidka z forum i tak nie zniknie,
      choćbyście nie wiem, co robili.
      • Gość: mario brother Re: dzidka w browarze IP: *.icpnet.pl 16.11.03, 14:52
        a co mamy robic
        niech opowie ktorys ze swoich przesmiesznych kawalow
        • Gość: michal Re: dzidka w browarze IP: *.piastlan.net / *.piastlan.net 16.11.03, 15:18
          kawały opowiada się w towarzystwie ludzi którzy je zrozumieją...

pozdrawiam (nie)wszystkich michal
          • Gość: mario brother Re: dzidka w browarze IP: *.icpnet.pl 16.11.03, 15:21
            widze, ze ty michal tez nalezysz do ELITY intelektualnej. przykro mi, ze
            smiesza mnie kiepscy a nie wysublimowane zarty dzidki. przykro mi, ze chodze w
            dresie, ze mam kase i internet.
            jestem jaki jestem i jest mi z tym dobrze, to ze sie nie smieje z zartow
            dzidki, czy twoich pseudointeligenckich ripost, nie swiadczy o tym, ze ich nie
            rozumiem. swiadczy o tym, ze sa denne i tak samo smieszne, jak wciagajace sa
            filmy wajdy (oprocz filmu "kanal")
            • Gość: michal Re: dzidka w browarze IP: *.piastlan.net / *.piastlan.net 16.11.03, 15:30
              widzisz kolego ja nigdy nie mówiłem ze moje wypowiedzi są inteligentne ! wiec
              wyluzuj. kiepskich tez czasami oglądam, do dresów nic nie mam chociaż niejestem
              jednym z was. mówisz ze masz kase to dobrze bo bez kasy cieżko dzisiaj.
              gratuluje ci, fajnie jak każdy miał by kase i internet wtedy to forum było by
              jeszcze ciekawsze. wajdy nie lubie więc nie powiem ci czy "kanał" jest
              wciągajacy. ale wezme pod uwage twoje zdanie jak będe kiedyś oglądał.
              a od dzidki na serio sie odczepcie. rozumiem ze wypowiedzieliście swoje zdanie,
              ale czy musicie tyle razy robic to samo. są juz chyba 4 wątki obrażajace tą
              forumowiczke. moze troche samooceny teraz co...

michal
              • Gość: mario brother Re: dzidka w browarze IP: *.icpnet.pl 16.11.03, 15:33
                zalozylem dwa watki i zreszta nie mam nic wspolnego
                powiedz mi, ktory obraza dzidke
                czy ja smieje, ze jest garbata jaka sie, ma piegi albo nosi okulary ?? (to
                tylko przyklady cech wygladu, niezaleznych od nas)
                NIE!!!!
                wysmiewam pewne schematy jej postepowania. wpisujac sie na forum, tak jak w
                zyciu musisz sie liczyc, ze pewna akcja, moze sie nie spodobac komus i spotka
                sie z reakcja...
                • Gość: michal Re: dzidka w browarze IP: *.piastlan.net / *.piastlan.net 16.11.03, 15:38
                  nie napisałem ze stworzyłeś 4 wątki tylko ze stworzyliście 4 wątki. wy czyli
                  antyfani dzidki (jeżeli tak to mozna nazwać). ale jak sam napisałeś załozyłeś 2
                  wątki wyśmiewajace schematy jej postepowania. a czy na schematy twojego
                  postepowania ktoś załozył wątki i sie z nich wyśmiewa ?? moze nie zauwazyłem
                  jak tak to sory!!

michal
                  • Gość: mario brother Re: dzidka w browarze IP: *.icpnet.pl 16.11.03, 15:44
                    jesli masz taka chec, zaloz
                    chetnie podyskutuje
                    • Gość: michal Re: dzidka w browarze IP: *.piastlan.net / *.piastlan.net 16.11.03, 15:47
                      moim celem nie jest obrażanie ludzi !! gdybym chciał obrażać to już dawno
                      poleiały by ku...y itp. ale po co mam to robić !!?? nie lepiej prowadzić
                      dyskusje na poziomie. tylko widzisz jak obraża sie kogoś to dyskusja ewidentnie
                      nie zyskuje na poziomie !!

michal
                      • Gość: mario brother Re: dzidka w browarze IP: *.icpnet.pl 16.11.03, 15:59
                        gdzie obrazilem dzidke??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka