aguska112 12.06.09, 12:18 Jestem mamą ośmio letniej córeczki,która przyszła na świat w szpitalu przy polnej,nie wspominam porodu dobrze dlatego teraz zdecydowałam się na lutycką. Czy to dobry wybór?? doradzcie mi prosze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ivy15 Re: czy to dobry wybór... 12.06.09, 13:57 A może Polna z własną położną? Ja pierwszy poród miałam na Polnej bez położnej. Trwał 12 godzin - nic fajnego. W zeszłym tygodniu rodziłam z położną - poród 2 godziny - rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
aisha81 Re: czy to dobry wybór... 12.06.09, 14:39 Lutycką wspominam bardzo dobrze i mogę polecić. Z tym, że do porodu sn radzę mieć opłaconą położną. Mi bardzo odpowiadało, że nie byłam traktowana, jako kolejny numerek, tylko jako pacjentka z krwi i kosci. Blok porodowy i oddział poporodowy sa bardzo przytulne, na personel nie mogłam narzekać, choć oczywiście trafiają się mniej uprzejme piguły, na które trzeba przymknąc oko. Jedynie neonatolodzy to fanatycy, mają klapki na oczach i dla nich matka=mleczarnia, nic poza tym. Te klika dni da się spokojnie przeżyć :) PS Mam porównanie, gdyż miałam wątpliwą przyjemność być również na Polnej, gdzie leżałam na 8-osobowej sali bez łazienki... Odpowiedz Link Zgłoś
aguska112 Re: czy to dobry wybór... 13.06.09, 11:36 A czy mogła byś mi powiedzieć ile trzeba zapłacić położnej???? Z góry dziękuje i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś