Gość: animyk2 IP: *.chello.pl 19.06.09, 20:22 czy ktos korzystał z tego programu, czy są jakieś chaczyki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Miodek Re: Rodzina na swoim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 02:38 Nie ma chaczykow. Odpowiedz Link Zgłoś
michas007 Re: Rodzina na swoim 20.06.09, 11:20 Haczyków nie ma, trzeba jednak spełnić określone warunki kredytu preferencyjnego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Rodzina na swoim IP: *.icpnet.pl 20.06.09, 12:46 Jeśli zdecydujecie się na taki kredyt, koniecznie zarządaj od banku informacji nt. różnicy w spłacie PO tych preferencyjnych ośmiu latach w wersji z dopłatą, jak i bez tej dopłaty. Słyszałem, że wiele banków do kredytu "rodzina na swoim" dowala takie marże, że zysk klienta jest pozorny i po okresie "ochronnym" zaczną się dla niego niezłe jaja (kredyt ten de facto może okazać się droższy niż w wersji bez dopłaty). Odpowiedz Link Zgłoś
poszukiwaczka.in Re: Rodzina na swoim 28.06.09, 13:42 cześć :) Jeśli chcesz skorzystać z kalkulatora do obliczania w programie : rodzina na swoim, zdolności kredytowej i wysokości raty, to polecam ten: -> www.invigo.pl/rodzina-na-swoim . Porównując oferty wielu banków, sama/sam zobaczysz, gdzie kryją się haczyki ;) Czasami raty różnią się o kilkaset złotych. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk główny haczyk - kupujesz za drogo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.09, 09:17 ludzie patrzą na wysokość rat - rady z "rodziną na swoim" wydają się niskie (przez 8 lat), więc nie zwraca się uwagi na wysoką cenę mieszkania (limity dla Poznania są duuużo wyższe niż średnia cena u developerów, czy na rynku wtórnym) - a wysokość zadłużenia jest ważniejsza niż wysokość rat - powie to kazdy, kto po kilku latach spłacania kredytu sprzedawał mieszkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grdyk Developer na swoim IP: 78.131.222.* 06.07.09, 07:54 Tak powinien nazywać się ten program. Bo służy on tylko i wyłącznie developerom... Bo kupowali ziemie za drogo, budowali za drogo, z ogromnymi marżami, i teraz chcą sprzedać za drogo.... A sfinansują to podatnicy (dopłata z programu) no i Ty - biorąc kredyt w programie.... Czyli program finansowania developera...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Developer na swoim IP: 188.33.159.* 12.10.09, 16:24 udzie jak zwykle kupują wszystko a nie zawsze sprawdzaja co jest w opakowanie. Ja jeszczen nie słyszałam o kredytach bez kruczków ale przekonaja się ci co wezmąz bankiem ślub na 30lat, niestety jak sie noga podwinie to bank nie będzie tak wyrozumiały jak kochający mąz czy zona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Rodzina na swoim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.09, 13:06 Witaj, chetnie udziele informacji, jestem doradcą kredytowym, nr telefonu 785 992 468 Odpowiedz Link Zgłoś