Forum   nokia 2600

nokia 2600

(11 wyników)
  • wygralam 3 takie telefony w konkursie smsowym (zestaw pop gwarancja, 30 zł na koncie, i pozastale pierdy typu ladowarka instrukcja zapieczetowane) i chce sie ich pozbyc, za rozsadna cene, czy probowac na aukcji czy w komisach a moze na giełdzie?
  • Proszę podpowiedzcie, bo ja nie wiem o co w tym biega Czy do nokii 2600 można dać kolorowe tapety?? - tam jest 4096 kolorów sprawdzałem na kilku stronach to nie mają do tego modelu, a na fotkach tego telefonu widać, że można coś takiego dać
  • mam zamiar kupic nokie 2600, czekam na opinie ludzie majacych ten telefon, jestem fanka nokii ale chetnie wyslucham wszystkich opinii.
  • Witam Was Obecnie przymierzam sie do kupna nowej komorki (najlepiej funkcjonalna, bez zbednych bajerow). Wydaje mi sie ze strzalem w dziesiatke moze byc nokia 2600. Od czasu premiery minelo troche czasu wiec jestem ciekaw co sadza o tym telefonie jego wlasciciele dzisiaj - czy zalujecie swojego kupna - jakie sa wady tej nokii (np. odpadajaca obudowqa, bledy w oprogramowaniy itp.) O ewentualna odpowiedz prosze tych z Was, ktorzy albo maja ten telefon albo znaja osoby posiadajace go. A...
  • Posiadam - niestety - ten model telefonu i nigdzie nie mogę znaleźć ani dzwonków polifonicznych do niego, ani tapet... Może ktoś mi pomoże?? Z góry dziękuję:))
  • jakie macie zdanie na ich temat?
  • mam listę kontaktów i byłoby ok gdbyby nie jedna sprawa, jak ktoś do mnie dzwoni to nadal widzę jego numer zamiast imienia pomijając fakt, że dzwonią nie te dzwoni co są przypisane wie może jak to ustawić?
  • wczoraj wieczorem spytałem się czy za 300zł opłaca się kupić nokię 2600 nową, ewentualnie jaki inny telefon w tej klasie kupić tzn. polifonia i kolorowy wyświetlacz no i nie ma, dlaczego???????????
  • Zamierzam kupic nokie 2600 i dzisiaj zobaczylem reklame media markt oferujaca ten telefon. Nigdy wczesniej nie mialem komorki a tak w ogóle to od niedawna interesuje sie tym tematem. I własnie, jak to jest po kupnie? Musze isc kupic starter ale czy np. po roku bede mogl zmienic operatora z np. ery na plus?? Jedym slowem jak to jest z simlockiem w telefonie kupionym w sklepie nieoperatora? Czy on tam jest czy nie - zawsze myslalem, ze zakladany jest on przez operatorow a nie producentów.
  • Mam zamiar kupić jeden z nich- który bedzie lepszy ?
  • Prosiłbym o polecenie jakiegoś taniego i wygodnego telefonu. Nie mam w planach uzywania go do niczego ponad rozmowy i smsy. Nie potrzebna jest wiec Java, bluetooth, mms, aparat i tym podobne cuda. Telefon powinien miec tylko czytelny, kolorowy wyswietlacz, w miare dobra baterie, nie miec problemow z zasiegiem, moze byc skladany lub nie... no i byc w miare tani (ale nie za cene jakosci)- po prostu - solidny bez zbednych bajerow. Z nokii wydaje mi sie ze takim tel jest 2600, ale prosilbym...
Pokaż wątki z forum:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się