ouaille 24.06.09, 02:23 koncert super - dużo fotek i świetna relacja od kulisów: ezoterycznypoznan.pl/news/523/40/NIN---przybyli-zagrali-zostaly-wspomnienia/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolejar Re: NIN zagrali... 25.06.09, 17:15 Przeczytałem trochę tych relacji z linku i w paru krytycznych punktach zdecydowanie się zgadzam. Nie miałem kasy na wejścia po 150, więc 95 i to "boisko do nogi"... Może dobrze, bo plac wielki, a ja z moją Ukochaną Lady P. dostaliśmy tradycyjnie ataku szaleństwa na wreszcie żywe dźwięki NIN! Ludzie byli zaskakująco spokojni - ci fani NIN w Polsce tacy jacyś... nieruchawi? Pewnie wielu nas wciąż pamięta - to Wariatka i Wariat, co jako jedyni bez chwili wytchnienia szaleli po całym "boisku" jak opętani. Nie wiemy, jak to się stało, że nie padliśmy... Ale potem straszny tłok w "Nocnym Ekspresie" do Kr. (my z Wr.), a fani nas zapamiętali i nagle jako najbardziej wycieńczonych wygodne miejsca w przedziale nas spotkały - DZIĘKI! Odpowiedz Link Zgłoś