Gość: kami IP: 62.233.164.* 22.02.07, 00:22 ciekawi mnie że za dwieście tysięcy uznają że już nie będzie mataczenia to się kupy nie trzyma, bo albo albo... fototel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mokado Wachowski opuścił areszt IP: 212.51.205.* 22.02.07, 07:16 Zapewnie, kiedy byli u władzy z Wałęsą dokładnie wyczyścili jakiekolwiek dokumenty świadczące przeciwko nim i teraz są pewni swej "niewinności". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: Wachowski opuścił areszt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 10:25 Jak mozna "mataczyc" w sprawie, ktora jakoby sie toczyla ponad 3 lata temu i podobno miala miejsce w wiezieniu, a oskarzajacy nadal od tego czasu siedzi w areszcie? To sa -NIESTETY- numery prokuratury z czasow stalinowskich, gdzie wtracano ludzi do aresztu "na sledztwo" i po aby sie przyznali, najczesciej do czynow ktorych nie popelnil... Nie jestem sympatykiem p. Wachowskiego, ale zloscza mnie praktyki prokuratury, ktore sie rozprzestrzenily jak pozar suchego lasu. Szkoda bardzo, ze Gazeta Wyborcza nigdy nie podaje, ktory z prokuratorow imiennie podpisal wniosek o aresztowanie, tylko zaslania ich nazwa instytucji. To jest typowy przyklad zlego dziennikarstwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karuzela a po co gazeta o tym zlodzieju pisze? IP: *.80-203-89.nextgentel.com 22.02.07, 16:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro to ten hurtownik już tak szybko na wolności ,ano IP: 212.191.170.* 24.02.07, 15:49 takiemu to dobrze jak sie ma za kolesia prezydenta byłego....panie W iran potrzebuje troche pana klocków może pan pomoże bo przecież był pan kiedyś w tym dobry... Odpowiedz Link Zgłoś