Dodaj do ulubionych

11.10 z GTI z Gdańska

04.10.06, 17:35
jedziemy z rodziną, ktoś jeszcze?
Obserwuj wątek
    • Gość: kiara Re: 11.10 z GTI z Gdańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 14:21
      My jesteśmy z Gdyni i też jedziemy 11.10.06 z Gdańska z GTI do Turcji!!!
    • Gość: alala Re: 11.10 z GTI z Gdańska IP: *.acn.waw.pl 09.10.06, 13:13
      18.10 z warszawy
      na tydzień
      • seesun Re: 11.10 z GTI z Gdańska 10.10.06, 09:10
        ja tez 18.11 z W-wy ale z Jettouristic :-) tak na marginesie, to temat chyba
        coraz bardziej odbiega od poczatkowych zalozen ;-)
        • Gość: alala Re: 11.10 z GTI z Gdańska IP: *.acn.waw.pl 10.10.06, 13:37
          o 19.30 wylot (sunexpress)?
          Ja nie z jettouristic ale korzystałam z ich usług
          i bardzo zadowolona jestem.
          Lecimy jednym samolotem?
          • seesun Re: 11.10 z GTI z Gdańska 10.10.06, 16:16
            chyba ten sam samolot ;-) fajnie wreszcie kogos znalezc, kto tez leci.
            Ja pierwszy raz korzystam z Jettouristic i slyszalam na ich temat tak rozne
            opinie, ze nie wiem co myslec. Czemu teraz z nimi nie lecisz ?
            A tak przy okazji to gdzie sie zatrzymujesz w Turcji?
            • Gość: alala Re: 11.10 z GTI z Gdańska IP: *.acn.waw.pl 11.10.06, 11:28
              Miejsce wyjazdu wybrali znajomi - dostosowałam się.
              Lecimy do Riva Club N.
              Jeżeli chodzi o jettouristic - nie mam żadnych zastrzeżeń.
              Jakbym sama wybierała pewnie zgłosiłabym się do jeta:)
              To już za tydzień :) :) :) :)
              • Gość: alala Re: 11.10 z GTI z Gdańska IP: *.acn.waw.pl 11.10.06, 11:31
                Hotel, w którym się zatrzymamy jest w miejscowości Karaburum(jakoś tak)
                90 km od lotniska - bardzo pocieszające.
                A Ty do dokąd?
                • seesun Re: 11.10 z GTI z Gdańska 11.10.06, 15:38
                  Ja jadę do Verano Club koło Side - to też chyba kawałek drogi od
                  wszystkich "centralnych" miejsc. tak przynajmniej wywnioskowałam z odpowiedzi
                  lokalnych biur podrozy, ktore do mojego hotelu niechetnie chcą przyjechac po
                  uczestnikow, a jeżeli juz to tylko na niektore wycieczki. Ale pewnie w tej
                  miejscowości tez coś znajde :-) taką mam przynajmniej nadzieję;-)
                  Ja jadę w trochę mniejszym gronie niż Ty, bo tylko z mężem ;-), ale też juz nie
                  mogę się doczekać tego wyjazdu ;-)- niestety ostatni tydzień bardzo się
                  dłuży !!! :-)
                  W ile osob jedziecie?
                  Bardziej wypoczynkowo, turystycznie czy imprezowo ? ;-)
                  • Gość: alala Re: 11.10 z GTI z Gdańska IP: *.acn.waw.pl 11.10.06, 16:01
                    mamy podzieloną grupę.
                    Z Warszawy wylatuje 5 osób i 4 z Gdańska.
                    Będzie imprezowo-wypoczynkowo.

Nie martw się lokalnymi biurami, Jet na pewno zapewni Wam wycieczki - mieliśmy
                    w czym wybierać ale byliśmy tylko tydzień a to trochę za mało na wylegiwanie na
                    plaży i wycieczki.(byłam w iberotel serra palce-bardzo milutkie miejsce).

• seesun Re: 11.10 z GTI z Gdańska 12.10.06, 07:44
                      całkiem niezłą grupą jedziecie ;-) my tez początkowo ( czyli na etapie wielu
                      rozmów ;-)) mieliśmy jechać w 7 osób, ale potwm im bliżej terminu i podjęcia
                      decyzji znajomi zaczęli się wykruszać, a właściwie, to wykruszyła ich praca, bo
                      zgranie urlopów 7 osób okazało się niewykonalne ;-)
                      I właśnie w tem sposób jadę tylko z mężem, chociaż i nasze dopasowanie urlopów
                      było prawie cudem :-)ale udało sie i jedziemy. Jeszcze 2 dni siedze w pracy, a
                      potem to juz tylko urlop :-)!
                      ale te dwa dni to istne szalenstwo w pracy, wiec przy zyciu trzyma mnie tylko
                      myśl o wyjeździe ;-)
                      Musimy sie dotransportować do Warszawy (bo jesteśmy z Gdańska, ale juz nie
                      załapaliśmy się na wylot z naszego lotniska)i potem to już prawie na miejscu ;-)
                      Dzięki za pocieszenie o wycieczkach - coś pewnie znajdziemy ciekawego, chociaż
                      my też lecimy tylko na 1 tydzień (który szybko minie ;-)) i planujemy trochę
                      wypocząć, ale też pozwiedzać i się zabawić - dużo teo jan na 1 tydzien ;-)
                      Co poleciłabyś do zobaczenia w Turcji? I z jakich atrakcji warto skorzystać?
                      • Gość: alala Re: 11.10 z GTI z Gdańska IP: *.acn.waw.pl 12.10.06, 10:29
                        z wycieczek dłuższych pamukale ale tylko jeżeli chcecie poświęcić cały dzień
                        -podróż męcząca. Ew. pojedźcie następnym razem w miesce od pamukale nie tak
                        bardzo oddalone:)
                        Koniecznie jedźcie na noc turecką - fajna zabawa.

A propos lotu - spróbujcie na miejscu z pomocą rezydentki zamienić miesce
                        przylotu na Gdańsk - wiem, że można bo tak robiłam poprzednim razem.

Do środy:)!
                        • seesun Re: 11.10 z GTI z Gdańska 12.10.06, 14:59
                          wielkie dzieki za pomocne wskazowki, szczegolnie z ta zmianą miejsca przylotu.
                          jakby sie udało byłoby super;-)
                          teraz wracam do pracy, bo jeszcze przed urlopem mnie wyleja za "marnowanie
                          czasu pracy ";-)
                          do srody :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka