myslacy1 04.10.06, 17:35 jedziemy z rodziną, ktoś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiara Re: 11.10 z GTI z Gdańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 14:21 My jesteśmy z Gdyni i też jedziemy 11.10.06 z Gdańska z GTI do Turcji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alala Re: 11.10 z GTI z Gdańska IP: *.acn.waw.pl 09.10.06, 13:13 18.10 z warszawy na tydzień Odpowiedz Link Zgłoś
seesun Re: 11.10 z GTI z Gdańska 10.10.06, 09:10 ja tez 18.11 z W-wy ale z Jettouristic :-) tak na marginesie, to temat chyba coraz bardziej odbiega od poczatkowych zalozen ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alala Re: 11.10 z GTI z Gdańska IP: *.acn.waw.pl 10.10.06, 13:37 o 19.30 wylot (sunexpress)? Ja nie z jettouristic ale korzystałam z ich usług i bardzo zadowolona jestem. Lecimy jednym samolotem? Odpowiedz Link Zgłoś
seesun Re: 11.10 z GTI z Gdańska 10.10.06, 16:16 chyba ten sam samolot ;-) fajnie wreszcie kogos znalezc, kto tez leci. Ja pierwszy raz korzystam z Jettouristic i slyszalam na ich temat tak rozne opinie, ze nie wiem co myslec. Czemu teraz z nimi nie lecisz ? A tak przy okazji to gdzie sie zatrzymujesz w Turcji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alala Re: 11.10 z GTI z Gdańska IP: *.acn.waw.pl 11.10.06, 11:28 Miejsce wyjazdu wybrali znajomi - dostosowałam się. Lecimy do Riva Club N. Jeżeli chodzi o jettouristic - nie mam żadnych zastrzeżeń. Jakbym sama wybierała pewnie zgłosiłabym się do jeta:) To już za tydzień :) :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alala Re: 11.10 z GTI z Gdańska IP: *.acn.waw.pl 11.10.06, 11:31 Hotel, w którym się zatrzymamy jest w miejscowości Karaburum(jakoś tak) 90 km od lotniska - bardzo pocieszające. A Ty do dokąd? Odpowiedz Link Zgłoś
seesun Re: 11.10 z GTI z Gdańska 11.10.06, 15:38 Ja jadę do Verano Club koło Side - to też chyba kawałek drogi od wszystkich "centralnych" miejsc. tak przynajmniej wywnioskowałam z odpowiedzi lokalnych biur podrozy, ktore do mojego hotelu niechetnie chcą przyjechac po uczestnikow, a jeżeli juz to tylko na niektore wycieczki. Ale pewnie w tej miejscowości tez coś znajde :-) taką mam przynajmniej nadzieję;-) Ja jadę w trochę mniejszym gronie niż Ty, bo tylko z mężem ;-), ale też juz nie mogę się doczekać tego wyjazdu ;-)- niestety ostatni tydzień bardzo się dłuży !!! :-) W ile osob jedziecie? Bardziej wypoczynkowo, turystycznie czy imprezowo ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alala Re: 11.10 z GTI z Gdańska IP: *.acn.waw.pl 11.10.06, 16:01 mamy podzieloną grupę. Z Warszawy wylatuje 5 osób i 4 z Gdańska. Będzie imprezowo-wypoczynkowo. Nie martw się lokalnymi biurami, Jet na pewno zapewni Wam wycieczki - mieliśmy w czym wybierać ale byliśmy tylko tydzień a to trochę za mało na wylegiwanie na plaży i wycieczki.(byłam w iberotel serra palce-bardzo milutkie miejsce). Odpowiedz Link Zgłoś
seesun Re: 11.10 z GTI z Gdańska 12.10.06, 07:44 całkiem niezłą grupą jedziecie ;-) my tez początkowo ( czyli na etapie wielu rozmów ;-)) mieliśmy jechać w 7 osób, ale potwm im bliżej terminu i podjęcia decyzji znajomi zaczęli się wykruszać, a właściwie, to wykruszyła ich praca, bo zgranie urlopów 7 osób okazało się niewykonalne ;-) I właśnie w tem sposób jadę tylko z mężem, chociaż i nasze dopasowanie urlopów było prawie cudem :-)ale udało sie i jedziemy. Jeszcze 2 dni siedze w pracy, a potem to juz tylko urlop :-)! ale te dwa dni to istne szalenstwo w pracy, wiec przy zyciu trzyma mnie tylko myśl o wyjeździe ;-) Musimy sie dotransportować do Warszawy (bo jesteśmy z Gdańska, ale juz nie załapaliśmy się na wylot z naszego lotniska)i potem to już prawie na miejscu ;-) Dzięki za pocieszenie o wycieczkach - coś pewnie znajdziemy ciekawego, chociaż my też lecimy tylko na 1 tydzień (który szybko minie ;-)) i planujemy trochę wypocząć, ale też pozwiedzać i się zabawić - dużo teo jan na 1 tydzien ;-) Co poleciłabyś do zobaczenia w Turcji? I z jakich atrakcji warto skorzystać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alala Re: 11.10 z GTI z Gdańska IP: *.acn.waw.pl 12.10.06, 10:29 z wycieczek dłuższych pamukale ale tylko jeżeli chcecie poświęcić cały dzień -podróż męcząca. Ew. pojedźcie następnym razem w miesce od pamukale nie tak bardzo oddalone:) Koniecznie jedźcie na noc turecką - fajna zabawa. A propos lotu - spróbujcie na miejscu z pomocą rezydentki zamienić miesce przylotu na Gdańsk - wiem, że można bo tak robiłam poprzednim razem. Do środy:)! Odpowiedz Link Zgłoś
seesun Re: 11.10 z GTI z Gdańska 12.10.06, 14:59 wielkie dzieki za pomocne wskazowki, szczegolnie z ta zmianą miejsca przylotu. jakby sie udało byłoby super;-) teraz wracam do pracy, bo jeszcze przed urlopem mnie wyleja za "marnowanie czasu pracy ";-) do srody :-) Odpowiedz Link Zgłoś