01.03.11, 21:59
szukam jakieś fajne SPA nad morzem, oczywiście w granicach rozsądku, chodzi o finanse,
może ktoś polecić coś fajnego, lub jakieś inne miejsce z basenem i atrakcjami dla dzieci w razie niepogody

dzięki
Obserwuj wątek
    • czarnyjupiter Re: SPA 16.03.11, 14:37
      Zajrzyj na strone Uniral SPA w Mielnie - www.wczasy-nadmorzem.unitral.pl

lub Wodnik SPA w Ustroniu Morskim www.wodnik.pl

obiekty z basenami, podczas wakacji animacje dla dzieci, grile i festyny dla calej rodziny, oczywiscie baza odnowy biologicznej i SPA na miejscu
    • marcin_zabielski Re: SPA 17.03.11, 22:08
      Zastanów się nad Sopotem. Tam jest kilka hoteli SPA. Sprawdź sobie Hotel Haffner. Mają kilka pakietów. Może znajdziesz coś dla siebie. Hotel Haffner
    • wedrujaca_po_polsce Re: SPA 29.03.11, 11:24
      Jurata nad samym morzem wygląda atrakcyjnie, Leda w Kołobrzegu nowocześnie i z przystosowaniem dla dzieci. Ewentualnie odmładzająca (taaa) Opera w Sopocie.
    • Gość: podróżniczka Re: SPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.12, 20:19
      Moja znajoma była kiedyś w ośrodku Delfin w miejscowości Dąbki. Była bardzo zadowolona, wróciła naprawdę rozpromieniona. Chwaliła sobie przede wszystkim zabieg dla pań lifting biustu. Mam nadzieję, że też niebawem uda mi się wyjechać do podobnego SPA z nią, bo jest to osoba bardzo rozeznana w takich hotelach i na pewno nie wyśle mnie na kiepską wycieczkę.
    • Gość: Michał Re: SPA IP: 31.178.6.* 17.03.12, 11:06
      Laola w Pobierowie, 75zł za os. (pokoje 2 os.), pełen komfort, przy plaży, blisko centrum miasteczka. Polecam
    • Gość: sopocianin Re: SPA IP: *.chelmnet.pl 17.03.12, 19:47
      ja tam polecam Sopot. Fajne hotele SPA i teraz to nawet w rozsądnej cenie. Polecam. Poszukaj tutaj: sopot hotele

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka