Dodaj do ulubionych

noclegi Wisła

IP: *.litnet.osi.pl 21.03.05, 22:11
oszukuje noclegu na wekend majowy dla 2 osob w Wiśle nie daleko dworca PKP,z
łazienka,i balkonem(moja ukachana uwielbia wieczory na balkonie)czekam na
propozycje..
Obserwuj wątek
    • qchara Re: noclegi Wisła 21.03.05, 22:36
      polecam z calym przekonianiem te kwatere:
      www.wisla.pl/site.php3?a=202&t=008&obiekt=139
      wszystkie pokoje z tego co wiem sa z łazienkami, nasz miał rowniez balkon.
      Spedzilam tu tydzien w lutym i worcilam bardzo zadowolona :) gospodarze sa
      przemili i zupelnie niewidoczni w czasie pobutu - jednak w razie problemow
      natychmiast pomoga - mieszkaja w domu obok, a w tym wynajmuja pokoje. Do dworca
      PKP jest niecale 10 minut, jeszcze blizej do dworca PKS. Kwatera jest nad
      hotelem Golebiewski. Jakby co to chetnie odpowiem na dodatkowe pytania dot. tej
      kwatery, ale wlasciwie wszystkie informacje sa zawarte na ich stronie. Placilam
      30 zl. za noc w okresie ferii za pokoj z lazienka, tv, radiem, balkonem i nowymi
      meblami. W maju bedzie pewnie taniej. A jesli to Cie nie zainteresuje to wejdz
      na strone www.wisla.pl - tam jest bardzo dobra wyszukiwarka noclegow - ja tak
      wlasnie znalazlam moja kwatere. pozdrawiam i zycze udanego wypoczynku
    • Gość: nikt Re: noclegi Wisła IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.05, 23:18
      u Adasia
    • animma Re: noclegi Wisła 23.03.05, 19:13
      Polecam pokoje u Marii i Nataszy Bebek. Fantastyczne miejsce. Pod kazdym
      wzgledem - okolica, pokoje, gospodarze. Za pokoj z lazienka zaplacisz 30-35 zl.
      gean.webpark.pl/wisla.htm
    • Gość: holka Re: noclegi Wisła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 22:03
      Ja tak trochę nie na temat ale nocleg + Wisła kojarzą mi się zawsze z tymi
      maszkarnymi klockami na zboczach gór. Zbrodnia na przyrodzie i katorga dla
      oczu :( Ale miejsce wypadowe w górki dobre.
      • ajejijeji Re: noclegi Wisła 02.10.13, 17:33
        tak, to prawda ale gdzieś zatrzymać się trzeba, dla wybierających się do Wisły polecam informator www.wisla.info.
      • kamilk210 Re: noclegi Wisła 07.10.13, 15:56
        Nie jest tak źle. W Wiśle jest wiele dobrych noclegów trzeba tylko posprawdzać tematyczne portale.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka