Dodaj do ulubionych

Długi weekend w czerwcu

18.04.11, 15:45
Witam. Szukam jakiegoś noclegu na długi weekend czerwcowy (3 noce), nad morzem - najlepiej Mierzeja Helska, ale niekoniecznie... Zależy mi, żeby było blisko morza i nadawało się na romantyczny weekend dla dwojga, no i cena też nie oszałamiająca :) Bardzo proszę o pomoc. W internecie jest bardzo dużo ofert, ale wolałabym coś sprawdzonego...
Obserwuj wątek
    • zachodniopomorskie Re: Długi weekend w czerwcu 18.04.11, 18:02
      polacy to wszystko za darmo by chcieli, niestety na 3 dni tzreba liczyc sie z kosztami, sprzataczka itp.
      • czarownica_paskudna Re: Długi weekend w czerwcu 19.04.11, 11:26
        A gdzie ja napisałam, że chcę za darmo?? Chyba zawsze trzeba liczyć się z kosztami, czy na 3 dni, czy na tydzień? No, ale może się nie znam, może tygodniówki to już gratis :/ No, ale tacy Polacy jak Ty najwyraźniej potrafią tylko zrzędzić i wyrażać opinie nie do końca pasujące do pytania, zamiast pomóc...
    • halina_n2 Re: Długi weekend w czerwcu 18.04.11, 20:05
      Jest dużo ofert, ale sporo może być już zajętych... Weekend czerwcowy w tym roku przypada w bardzo atrakcyjnym terminie i jest naprawdę oblegany.
      • czarownica_paskudna Re: Długi weekend w czerwcu 19.04.11, 11:28
        Wiem, dlatego chciałabym coś zamówić do końca kwietnia. Ale zanim zacznę patrzeć po kolei jak leci, chciałabym coś sprawdzonego, bo może się uda i będą wolne miejsca.
    • kasia-kahowska Re: Długi weekend w czerwcu 18.04.11, 20:28
      Polecam Międzyzdroje i znajdującą się 300 metrów od morza Willę Gami . Ceny nie są wygórowane a pokoiki 2 osobowe przytulne , wszystkie z łazienkami i w sam raz na romantyczny weekend. Ponadto Międzyzdroje mają w zanadrzu mnóstwo atrakcji. Bardzo polecam i podaję jest adres do stronki www.willagami.pl
      • czarownica_paskudna Re: Długi weekend w czerwcu 19.04.11, 11:33
        Dziękuję za propozycję :)
    • kubulek2002 Re: Długi weekend w czerwcu 19.04.11, 10:26
      Zapraszam: www.scantravel.pl/apartament-wladyslawowo.php
      • czarownica_paskudna Re: Długi weekend w czerwcu 19.04.11, 11:35
        Bardzo dziękuję, jednak szukam czegoś tylko dla dwóch osób...
        • Gość: ewa Re: Długi weekend w czerwcu IP: *.204.46.152.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.04.11, 20:43
          Zapraszam do Karwi
          tel 605 04 24 24 lub 601 63 24 24
          • Gość: SylwiaA Re: Długi weekend w czerwcu IP: *.net.cybernetwmw.com 29.05.15, 15:57
            Zobacz sobie ofertę hotelu Łysoń w Inwałdzie - www.parkhotellyson.pl/373-weekend-czerwcowy Byłam tam hotel, jest super! Dokonywałam rezerwacji co prawda z miesiąc temu, ale może będą jeszcze wolne pokoje:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka