Dodaj do ulubionych

Noclegi Kraków

IP: *.home.aster.pl 18.01.12, 16:32
Wszystkich turystów, zainteresowanych zwiedzaniem Krakowa, zapraszamy serdecznie do Hotelu Daisy. Oferujemy pokoje wysokiej klasy, a samo obiekt położony jest w prestiżowej dzielnicy, w cichym i spokojnym miejscu. Luksus w przystępnej cenie!

hotel-daisy.zaklep.com
Obserwuj wątek
    • greg_krk Pokoje Gościnne Kraków 16.08.12, 12:43
      Ja również polecam pokoje gościnne w Krakowie - Agava Guest Rooms Kraków. Pokoje gościnne w centrum Krakowa, w cichej okolicy ze względu na krakowskie planty za oknami, nocleg nawet po 50zł co sprawia że są to najtańsze (lub jedne z najtańszych) pokoje w Krakowie. Pełną ofertę znajdziecie pod adresem http://agavaapartments.pl
    • annakrk9 Pokoje gościnne w centrum Krakowa 28.08.12, 06:57
      Też polecam pokoje gościnne w centrum Krakowa Agava. Ten pierwszy hotel też super! Znam, pozdrawiam.
    • szalonaturystka Re: Noclegi Kraków 29.08.12, 14:28
      W Krakowie nie powinno być problemu ze znalezieniem odpowiedniego noclegu. Na noclegi Kraków na Poltrip.pl znajduje się całkiem pokaźna lista obiektów, spośród których znajdziemy hotele, hostele, kwatery, apartamenty.
      • klaras64 Re: Noclegi Kraków 25.06.14, 23:25
        Ja byłam niedawno w Krakowie. Zdecydowałam się na nocleg w hotelu Antique Apartments. Jestem bardzo zadowolona z wyboru. Warunki były doskonale, pokoje czyste, jedzenie pyszne. W dodatku wszędzie miałam blisko. Polecam każdemu. Ja na pewno wybiorę się do tego hotelu jeszcze kilka razy.

• Gość: Irena Re: Noclegi Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.14, 12:48
      Ja polecam Schronisko Młodzieżowe Oleandry, blisko centrum i świetna cena. Byłam i sprawdziłam :)
      • kub.a81 Re: Noclegi Kraków 26.11.14, 13:14
        Ja nocowałem z dziewczyną w małym apartamencie przy ul. Karmelickiej - www.apartmentcracow.com/pl/apartamenty/apartment_karmelicka_i , bardzo fajnie wyglądające miejsce, blisko do centrum, jak za taki wystrój nie zapłaciliśmy drogo wiadomo łazienka w pokoju także jak najbardziej zadowoleni byliśmy i nie zapłaciliśmy dużej sumy jak na początku sądziliśmy, tak więc jak na tak duże miasto można przyznac, że mają tanie apartamenty :)
      • Gość: gość Re: Noclegi Kraków IP: 80.54.75.* 19.03.17, 17:50
        Byliśmy jak najbardziej polecamy
    • marlena1357 Re: Noclegi Kraków 25.09.17, 15:15
      Ja zawsze jak jestem w Krakowie korzystam z apartamentów ze strony www.friendhouse-apartments.pl. Świetne mają te noclegi, niedrogie i większość w centrum
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka