italia06 02.07.12, 15:35 Proszę o polecenie sprawdzonej kwatery w Łebie blisko morza. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monala1 Re: Łeba sprawdzona kwatera 02.07.12, 20:20 sprawdzone dobre kwatery są zarezerwowane od stycznia tego roku. Proponuję poszukać czegoś będąc już na miejscu bo czasami coś się zwolni. Odpowiedz Link Zgłoś
italia06 Re: Łeba sprawdzona kwatera 02.07.12, 21:52 Szukać czegoś na miejscu w środku sezonu?! To chyba żart! Nikt przy zdrowych zmysłach nie rezerwuje w styczniu na lipiec. Podtrzymuję- proszę kompetentne osoby o namiary na SPRAWDZONE pensjonaty w Łebie. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
italia06 Re: Łeba sprawdzona kwatera 03.07.12, 22:50 Dzięki Robert- niestety miejsc brak :(( Zarezerwowałam coś innego, ale o to muszę Was spytać w nowym poście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misza Re: Łeba sprawdzona kwatera IP: *.olsztyn.mm.pl 14.07.12, 08:03 Ja polecam teligi 19a bardzo fajna kwatera w spokojniej dzielnicy blisko do centrum 2 min do morza 10 min i niedrogo ja płace 40 zł za dobre w sezonie fajna kobietka ja byłam juz 7 razy i naprawde polecam czysto ładnie ładne łazienki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lena-mama Re: Łeba sprawdzona kwatera 17.07.12, 15:47 Z czystym sumieniem polecam tam super pensjonat: Pod Strzechą. Są 100 m od morza, czyste i fajne pokoje do tego najlepsze jedzenie nad Bałtykiem:) Nie wiem czy mają wolne terminy, musisz sprawdzić. Jeżeli mają zajęte, polecam portal łeby: noclegi łeba, który ma jedną z największych baz obiektów w tym mieście i super rozbudowaną wyszukiwarkę- na pewno będzie pomocny. Odpowiedz Link Zgłoś