Dodaj do ulubionych

Wakacje na Mazurach

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.16, 10:59
Wakacje na Mazurach w Hotelu Miłomłyn Zdrój Medical Spa & Vitality to doskonała propozycja dla osób, które chcą zapomnieć o szumie miasta, wyrwać się z zatłoczonych aglomeracji. Pobyty rodzinne na Mazurach gwarantują niezapomniany czas dla rodziców i dzieci. Nasz hotel SPA położony jest w malowniczym otoczeniu najpiękniejszej części Mazur. W pobliżu urzekających lasów sosnowych, 19 jezior, kanału Elbląskiego, po którym odbywają się rejsy statkiem umożliwiające podziwianie polskiej Amazonii. Ofertę wzbogacamy nielimitowanym wstępem na basen, sauny, jacuzzi, korty tenisowe, boisko do siatkówki plażowej, ścieżki rowerowe i nordic walking, by czas spędzony u nas był czasem pełnym atrakcji. A wszystko to w dogodnej lokalizacji, niedaleko Drogi Krajowej Warszawa-Gdańsk.

www.milomlynzdroj.pl/pl/wakacje-na-mazurach
Obserwuj wątek
    • steffer Re: Wakacje na Mazurach 04.04.16, 11:07
      Wakacje w miłomynie są super, zwłaszcza jeśli myślicie o aktywnym wypoczynku. Ciekawe oferty mają też pozostałe hotele dostępne na stronie www.wakacjemazury.pl
    • pasteras Re: Wakacje na Mazurach 30.08.16, 23:11
      Wakacje na mazurach bez rejsu po jeziorze to moim zdaniem wakacje stracone. Ja w tym roku byłem w Ryniu i wynajmowałem jacht w Korsarzu. Popływaliśmy z rodzinką po Jeziorze Ryńskim i uważam wakacje za udane :D. A łódka bardzo fajna, praktycznie nowa w dobrej cenie.
    • martynikja Re: Wakacje na Mazurach 18.12.16, 17:04
      Wakacje w centrum Polski z dala od zgiełku miast, może być wyjątkowym czasem odpoczynku. Polecam luksusowy hotel Magellan, który feruje hotel oraz SPA. W pobliżu znajduje się jezioro Sulejowskiego.
    • jarek-buk Re: Wakacje na Mazurach 23.12.16, 19:09
      dla mnie najlepsze wakacje na Mazurach to wypoczynek w ośrodku folwarklekuk.pl. Za każdym razem jest to dla nas rewelacyjnie spędzony czas dla całej rodziny, dzięki licznym atrakcjom i wspaniałej okolicy.
    • Gość: Marcin1 Re: Wakacje na Mazurach IP: *.dynamic.mm.pl 11.01.17, 23:05
      Polecam odwiedzić Hotel Diament hotel-diament.com.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka